Filter op beoordelingen
Reiservaringen

Wij delen met u graag ons enthousiasme over onze bestemmingen en reizen. Maar laten we eerlijk zijn: helemaal ‘ongekleurd’ zijn onze meningen niet. Daarom hechten we veel waarde aan de beoordelingen en tips die onze klanten achterlaten op onze website. Niets zo waardevol als een review van een klant die net terug is van zijn/haar reis. Daarom warm aanbevolen: lees de beoordelingen. U kunt reviews vinden over elke reis, elk hotel, elke coach. Of doe inspiratie op in het algemene reviewoverzicht van alle wellnessreizen.

Reviews van Nikki's Nest
17 juli 2018

India, Nikki's Nest

Mijn vrouw en ik hebben een ayurvedische behandeling gedaan hier. Het was fantastisch, we hebben genoten van elk moment en voelde ons verjongd. De service is geweldig en de mensen die werken zijn altijd vriendelijk en begroeten je met een glimlach. Ik had nooit gedacht dat ik vegetarisch zou kunnen eten voor 10 dagen maar het is me gelukt! Het eten is simpel, maar voortreffelijk en de keuzes zijn gevarieerd. Je kan proeven dat het met zorg gemaakt wordt. De behandeling was uitstekend, alles verliep op tijd! Toen ik thuis was voelde ik de goede effecten van de behandelingen en de rust. Als de tijd het toe zou laten zou ik dit elk jaar doen! Het resort is simpel, schoon en goed georganiseerd. De locatie is super, en het uitzicht is adembenemend. Een geweldige plek! 

Ray

19 juni 2018

India, Nikki's Nest

Dit kleine en gezellige resort is een prachtige plek, direct naast het strand met erg vriendelijk personeel, een uitstekende chef en erg smakelijk ayurvedisch eten. De receptie is heel behulpzaam, een aanrader is een boottour met Krishna in de ochtend, waar je volledig tot rust komt in prachtige natuur. De ayurvedische behandelingen zijn goed, en je komt erg ontspannen thuis!

Lianne

8 april 2018

India, Nikki's Nest

We hebben ontzettend genoten van ons verblijf van 3 weken in Nikki's Nest! Het personeel is vriendelijk, bekwaam en behulpzaam. We waren ontzettend tevreden met de ayurvedische behandelingen. De dagelijkse behandelingen met de twee zeer bekwame doktoren (Geetha en Praveen) en de geweldige behandelingen zorgde ervoor dat we ons verjongd voelde. De kers op de taart waren de yoga sessies met Amal. Chef Raj en zijn team verwende ons met heerlijk eten voor ontbijt, lunch en diner met warme en koude gerechten, zoals vers gemaakte parathas en heerlijke desserts, vers fruit en verse sappen. Het ruime, goed onderhouden terrein, het geluid van de golven op de rotsen en de klokken van de prachtige tempel dragen bij aan de charme van de plek. Wij willen volgend jaar sowieso weer terug! 

Maria

20 maart 2018

India, Nikki's Nest

Het resort is gelegen op een mooie plek naast een Hindu tempel. De huisjes en chalets zijn mooi, het matras was een beetje te hard voor mij maar het personeel heeft een extra matras voor me geregeld wat goed was! 

De ayurveda behandelingen en de consulten met de doktoren waren uitstekend, en de maaltijden waren heel goed. Vooral de nagerechten bij het diner! 

The opstelling van de tafels in het restaurant was super, je kon er altijd voor kiezen om bij iemand aan te sluiten voor de maaltijd als je dit wilde. 

Het personeel is heel behulpzaam en vriendelijk, en de eigenaar is heel open en dankbaar voor positieve (en eventueel negatieve) feedback. 

Ik had wat problemen met mijn gezondheid, vooral mijn gewrichten. Het was ongelooflijk hoe succesvol de behandelingen waren. Ik kan dit ayurveda resort zeker aanraden!

Vera