Soort reis

Filter op beoordelingen
Reiservaringen

Wij delen met u graag ons enthousiasme over onze bestemmingen en reizen. Maar laten we eerlijk zijn: helemaal ‘ongekleurd’ zijn onze meningen niet. Daarom hechten we veel waarde aan de beoordelingen en tips die onze klanten achterlaten op onze website. Niets zo waardevol als een review van een klant die net terug is van zijn/haar reis. Daarom warm aanbevolen: lees de beoordelingen. U kunt reviews vinden over elke reis, elk hotel, elke coach. Of doe inspiratie op in het algemene reviewoverzicht van alle wellnessreizen.

Reviews van Mangosteen Ayurveda & Wellness Resort

17 juli 2022

Thailand, Mangosteen Ayurveda & Wellness Resort

Verblijf: Het pand, het landschap en het groen waren zalig en perfect om gewoon te verjongen en te mediteren. Dit resort, genesteld te midden van de prachtige natuur, is niet te klein of te groot. De Thaise tropische natuur balanceert samen met de schilderachtige decorstijl die automatisch vrede, rust en het gevoel om gewoon even te 'zijn' oproept.
Eten: Eten was heerlijk, eenvoudig en goed verzorgd. Er is een smakelijke menukaart. Het veganistische menu was lekker en het hebben van opties om af te wisselen is geweldig! Naast de standaard gezonde opties zijn er ook opties die minder gezond zijn. Naar mijn mening passen wit brood en pindakaas misschien niet in een gezond dieet. 

Ayurveda-massage: uitstekend!!! 

Yoga: De instructeurs zijn goed. Sommige lessen waren erg simpel, andere weer uitdagender.

Service: Service en gedrag van het personeel is erg gastvrij en zorgzaam.

Ik heb enorm genoten van mijn verblijf! Bedankt!

Lize

29 juni 2022

Thailand, Mangosteen Ayurveda & Wellness Resort

Het zwembad is prachtig. Het is een duurzaam resort. Eten was fantastisch. Personeel is super aardig en ze onthouden alles. Ik heb heel erg genoten van mijn verblijf. Het was een heerlijke wellnessreis waarna we ons zeker verfrist op opgeladen voelden.

Tamara

18 mei 2022

Thailand, Mangosteen Ayurveda & Wellness Resort

Het was geweldig en oversteeg al mijn verwachtingen. De medewerkers zijn geweldig en zorgden ervoor dat ik me thuis voelde. Uitzonderlijke Ayurveda behandelingen en service. Kamer was erg ruim en schoon en de snelle service van het personeel was geweldig. De eigenaren waren erg gastvrij en zorgden ervoor dat ik van mijn reis genoot. Ik vond het geweldig. Bucket-listje!

Henriëtte

12 april 2022

Thailand, Mangosteen Ayurveda & Wellness Resort

The resort was well maintained and clean. Its location on high ground afforded good views and fresh air. Though it was a traditional resort the architecture was most pleasing. It would be nice to have more lighting and convenient location power sockets for tech devices as we all stay connected these days. The gym machines could do with some overhaul. Reception staff were excellent and responded promptly whilst restaurant service staff could improve a little with faster service when needed. Owners are hands-on and approachable. Overall a wonderful stay with sumptuous menu dishes. Thank you all!

Anonymous

16 februari 2022

Thailand, Mangosteen Ayurveda & Wellness Resort

Het resort is mooi en gelegen in een rustige omgeving. Het personeel is erg servicegericht en vriendelijk, de spa is luxueus, het eten is lekker en de yoga is geweldig. Ik verbleef 12 nachten in Mangosteen Ayurveda en Wellness Resort en genoot van elk moment.

Damian

30 december 2018

Thailand, Mangosteen Ayurveda & Wellness Resort

We had a great time here, the jacuzzi villa is very comfortable, we enjoyed nice food at the restaurant and really appreciate the different yoga classes with great teachers each morning in the beautiful garden. We also had a very interesting Ayurveda consultation, nice relaxing massage and the transfer to amazing nai harn beach is working good. Very friendly staff, options to eat and wash are also around and you can walk (~40min) to rawai beach to take a boat. 

Phillip