Filter op beoordelingen
Reiservaringen

Wij delen met u graag ons enthousiasme over onze bestemmingen en reizen. Maar laten we eerlijk zijn: helemaal ‘ongekleurd’ zijn onze meningen niet. Daarom hechten we veel waarde aan de beoordelingen en tips die onze klanten achterlaten op onze website. Niets zo waardevol als een review van een klant die net terug is van zijn/haar reis. Daarom warm aanbevolen: lees de beoordelingen. U kunt reviews vinden over elke reis, elk hotel, elke coach. Of doe inspiratie op in het algemene reviewoverzicht van alle wellnessreizen.

Reviews van Puurenkuur Villa Spanje
20 september 2019

Spanje, Puurenkuur Villa Spanje, Els Dourleijn

De yoga vakantieweek in Benissa was voor mij uitstekend. Het is een prachtige villa met alle luxe die men kan wensen. Prima bedden, keurige badkamer, mooi uitzicht, jacuzzi, zwembad en hier en daar de nodige ligbedjes om van de zon te genieten. Daarnaast de voortreffelijke kokkin Santi die er elke dag echt een feestje van maakt. HOOG OP SMAAK! zal ik maar zeggen. Ondanks het wat minder goede weer heb ik een fantastische week gehad. Dit komt voornamelijk door de zeer professionele en kundige yogalessen en begeleiding door de hele week van Els.

In de yoga lessen is alles aanwezig: diepe ontspanning, kracht, licht, liefde, aanwijzingen, verdieping, stilte, zachtheid, bewustzijn etc….. Daarnaast worden de lessen gestart met een half uurtje heerlijk mantra zingen met begeleiding van een Harmonium. Zelfs de krekels zongen mee, wat een feestje!

De hele week deze hoge kwaliteit lessen brachten mij weer dieper bij mezelf. Kortom wat een cadeau weer om zo’n reis te mogen ervaren. Een aanrader voor eenieder die echt de verdieping in wilt. Ook was er nog een uitstapje naar een prachtig stuwmeer en een mooie waterval waar je kon zwemmen. Als afsluiter nog een dag in de stad Allicante, waar ook Els weer de leuke plekjes weet te vinden!

Dennis

17 september 2019

Spanje, Puurenkuur Villa Spanje, Els Dourleijn

De Yoga week was voor mij een geweldige ervaring. De yoga vond ik heerlijk om te doen en Els is de perfecte yogadocent voor mij.  Ze is zo toegewijd aan wat ze doet, enorme kennis van zaken en mooi gevoel voor humor. Naast de yoga heb ik mijn doelen bereikt die ik deze week had gesteld: mijn hoofd maakte ik gaandeweg leeg en ik had het gevoel dat ik eindelijk weer eens ‘uit’ stond i.p.v. 24/7 ‘aan’. Ook heb ik mijn grenzen weer helder voor de komende tijd. Ik ga met heldere doelen voor de komende tijd naar huis. 

De locatie Pie Plano in Benissa vond ik helemaal top. Wat een prachtplek. 

Anoniem

17 september 2019

Spanje, Puurenkuur Villa Spanje, Els Dourleijn

De Yoga week was voor mij thuiskomen in mezelf, maar ook in de groep. De sfeer was geweldig. De lessen van Els verfrissend, uitdagend, creatief, afwisselend en goed in opbouw.

Ik heb genoten en kijk nu al uit naar een volgende week met Els. Bedankt voor wie je bent en wat je uitdraagt.

Erna

17 september 2019

Spanje, Puurenkuur Villa Spanje, Els Dourleijn

De Yoga week was voor mij als een warm bad waar ik in terecht kwam. Zoals altijd bij Els haar yogaretreats, is alles goed verzorgd. De lessen ken ik doordat ik bij Els in Domburg kom, maar een hele week is zo intens en voor mij zo een toevoeging voor lichaam en geest. Je gaat meer de verdieping in en ik leer nog iedere keer bij.  De groep was fijn, het eten voortreffelijk en de villa prachtig. Els organiseert ook nog uitstapjes in een mooie omgeving en zoekt alles goed uit. Ik kan niets anders schrijven dat het me weer een stukje dichter bij mezelf heeft gebracht, dankzij deze week met Els. 

Mientje

17 september 2019

Spanje, Puurenkuur Villa Spanje, Els Dourleijn

De kokkin Santi was een topper. Wat een professional! Geweldige vegan maaltijden, zo gevarieerd en zoooo lekker! De kleinschaligheid van de groep vond ik heel prettig. En wat hadden we een mooie tijd met zulke prachtige, hartverwarmende mensen.

Ik ga zeker nog eens met je mee Els, zo’n feestje wil ik nog wel eens! 

Mineke M.