Puurenkuur, Wellness Reizen Wereldwijd
 
Soort reis

Filter op beoordelingen
Reiservaringen

Wij delen met u graag ons enthousiasme over onze bestemmingen en reizen. Maar laten we eerlijk zijn: helemaal ‘ongekleurd’ zijn onze meningen niet. Daarom hechten we veel waarde aan de beoordelingen en tips die onze klanten achterlaten op onze website. Niets zo waardevol als een review van een klant die net terug is van zijn/haar reis. Daarom warm aanbevolen: lees de beoordelingen. U kunt reviews vinden over elke reis, elk hotel, elke coach. Of doe inspiratie op in het algemene reviewoverzicht van alle wellnessreizen.

Reviews van Hotel De Zeeuwse Stromen

2 november 2022

Nederland, Hotel De Zeeuwse Stromen, Els Dourleijn

Een verrijkende ervaring. Je leert ontzettend veel over je lichaam. En komt echt tot de kern in jezelf. Het opent je mind, body en Brain. Ik wist niet dat een mens nog zoveel van zichzelf kon leren. Stukje zelfzorg, bewustwording, ademsessies. Toelaten van je emoties, reacties op je lichaam.

Dankjewel voor deze geweldige ervaring.

Marja

1 november 2022

Nederland, Hotel De Zeeuwse Stromen, Els Dourleijn

Weldadig, inspirerend, een gelegenheid en een uitdaging om naar binnen te keren, in verbinding met mezelf en de wereld om me heen. Nieuwe effecten van yoga ervaren. Interessante weetjes en oefeningen, rustgevend en activerend. Geweldig, dankjewel. 

Suzanne

31 oktober 2022

Nederland, Hotel De Zeeuwse Stromen, Els Dourleijn

Bijzonder. Voor mij een nieuwe vorm van yoga. Intens, fijne oefeningen. Heerlijke muziek. Prettige sfeer en omgeving. Ontspannen en relaxt. Lessen toch best intensief voor het lijf.

Anoniem