Soort reis

Filter op beoordelingen
Reiservaringen

Wij delen met u graag ons enthousiasme over onze bestemmingen en reizen. Maar laten we eerlijk zijn: helemaal ‘ongekleurd’ zijn onze meningen niet. Daarom hechten we veel waarde aan de beoordelingen en tips die onze klanten achterlaten op onze website. Niets zo waardevol als een review van een klant die net terug is van zijn/haar reis. Daarom warm aanbevolen: lees de beoordelingen. U kunt reviews vinden over elke reis, elk hotel, elke coach. Of doe inspiratie op in het algemene reviewoverzicht van alle wellnessreizen.

Reviews van Hotel Botánico & The Oriental Spa Garden - Tenerife

4 november 2019

Canarische Eilanden, Hotel Botánico & The Oriental Spa Garden - Tenerife

Dit is een heel fijn hotel, waar veel aandacht aan de gasten wordt besteed. De stijl is traditioneel, met veel schilderijen en standbeelden in de gemeenschappelijke ruimtes. Vooral de bloemschikkingen waren prachtig, met mooie rozen.

De kamer was ruim en comfortabel. We kregen wijn, water en fruit bij aankomst. Daarnaast waren er badjassen, slippers, een kluis en internet op onze kamer (maar geen koffie/thee faciliteiten). In de avond is er een "turn-down" service met een chocolaatje. 

Het ontbijt is fantastisch: geweldige keuzes in een fijne setting. De tafelkleden en servetten zijn van linnen, zo fijn! Eieren werden op bestelling gemaakt, gebakken, gepocheerd, omelet, geen probleem.

We hebben twee keer gegeten in het Oriental restaurant, en we vonden het heerlijk.

Het buitengebied is prachtig, de tuinen zijn goed verlicht in de avond - magisch. In de bar is er uitgebreid keuze aan cocktails. 

Daarnaast is er een gratis shuttle service naar de stad, alhoewel het ook te lopen is.

Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. De sfeer was rustig en aangenaam. Een zeer fijn hotel!

Rob en Greta

15 oktober 2019

Canarische Eilanden, Hotel Botánico & The Oriental Spa Garden - Tenerife

Dit hotel is aan alle fronten geweldig! Het moment dat je arriveert merk je hoe behulpzaam en professioneel het personeel is. Ze proberen altijd te helpen op elke manier mogelijk. Het ontbijt heeft ontzettend veel keuze, en chefs maken je bestelling voor je neus! Met het verwarmde buitenzwembad, de spa, en de prachtige tuinen om in rond te lopen is dit hotel simpelweg een paradijs!

Maureen

9 oktober 2019

Canarische Eilanden, Hotel Botánico & The Oriental Spa Garden - Tenerife

This is real 'old school' luxury at its best from the minute you walk through the door. The rooms are beautifully appointed in the traditional style and the breakfast buffet is amazing with every type of food imaginable. The cooked to order omelettes are superb.

The oriental garden is wonderful to stroll through and the spa facilities are good. The circuit is well worth following, followed by a relaxing herbal tea on a waterbed.

All the staff are amazing and take great care of everyone.

If you're looking for luxury and relaxation in a beautiful setting, you need look no further

Mila