Soort reis

Filter op beoordelingen
Reiservaringen

Wij delen met u graag ons enthousiasme over onze bestemmingen en reizen. Maar laten we eerlijk zijn: helemaal ‘ongekleurd’ zijn onze meningen niet. Daarom hechten we veel waarde aan de beoordelingen en tips die onze klanten achterlaten op onze website. Niets zo waardevol als een review van een klant die net terug is van zijn/haar reis. Daarom warm aanbevolen: lees de beoordelingen. U kunt reviews vinden over elke reis, elk hotel, elke coach. Of doe inspiratie op in het algemene reviewoverzicht van alle wellnessreizen.

Reviews van Longevity Medical & Health Hotel

5 oktober 2023

Portugal, Longevity Medical & Health Hotel

Heel vriendelijk en behulpzaam personeel in het volledige hotel. Ontbijt heel gezond, gevarieerd en vooral superlekker! Ook de kaart uitgeprobeerd in het café dat gesitueerd is op het dak (snack en diner), je proeft dat alles vers klaargemaakt is.

De geplande massages en behandelingen waren dik in orde, de omgeving is zo rustgevend desondanks dat je op een kwartiertje wandelen direct in Alvor centrum en het strand kan zijn. Prachtig zicht vanop het balkon op de kamer en ook op het dak als je uitrust aan het zwembad. De zonsondergang 's avonds is telkens een schoonheid om te zien!

Ik kom zeker nog eens terug!

Evelyne

5 mei 2023

Portugal, Longevity Medical & Health Hotel

uitzicht is heerlijk vanaf terras met zwembad bij Longevity Alvor. Het gebouw is niet mijn favoriete stijl maar het uitzicht is veel belangrijker ;-)

Erwin

4 juli 2022

Portugal, Longevity Medical & Health Hotel

Superaardig personeel, zowel bij de receptie als bij de ontbijtbar. Nieuwe en schone kamers. De sportschool is klein maar zeer modern en bijna altijd leeg.

De spa is erg goed. Er zijn meestal niet veel mensen. Hoogstens een of twee koppels.

Kortom, ik zou terugkeren naar dit hotel.

Terence

6 juni 2022

Portugal, Longevity Medical & Health Hotel

Wat een top weekend. De kilo's vlogen er vanaf en ik voel me beter in mijn vel dan ooit! Er is niets wat kan evenaren met deze ervaring. Eeeeeuwig dankbaar!
De service was super, en met mijn allergieën werd altijd rekening gehouden. Ook heb ik nieuwe eetgewoonten geleerd die mij zullen helpen op gewicht te blijven!

Brenda

12 april 2022

Portugal, Longevity Medical & Health Hotel

Schitterend hotel. Bed was supercomfortabel! Uitstekend personeel. Eten was gezond en lekker. Spa was ontspannend met veel faciliteiten. Prachtig uitzicht vanuit de kamer en het restaurant op het dak en het zwembad. Het kijkt uit op een woonwijk, verwacht daarom wel wat geluiden. Sterk aanbevolen en perfect om te relaxen.

Samantha

3 februari 2022

Portugal, Longevity Medical & Health Hotel

What an incredible place! The rooms are beautiful. The best part about this hotel though is the spa. It’s superb. It’s the nicest sauna I’ve ever been in (excellent built in lounge chairs within the sauna itself). There are so many …

David