Puurenkuur, Wellness Reizen Wereldwijd
 
Soort reis

Filter op beoordelingen
Reiservaringen

Wij delen met u graag ons enthousiasme over onze bestemmingen en reizen. Maar laten we eerlijk zijn: helemaal ‘ongekleurd’ zijn onze meningen niet. Daarom hechten we veel waarde aan de beoordelingen en tips die onze klanten achterlaten op onze website. Niets zo waardevol als een review van een klant die net terug is van zijn/haar reis. Daarom warm aanbevolen: lees de beoordelingen. U kunt reviews vinden over elke reis, elk hotel, elke coach. Of doe inspiratie op in het algemene reviewoverzicht van alle wellnessreizen.

Reviews van Longevity Medical & Health Hotel

4 juli 2022

Portugal, Longevity Medical & Health Hotel

Superaardig personeel, zowel bij de receptie als bij de ontbijtbar. Nieuwe en schone kamers. De sportschool is klein maar zeer modern en bijna altijd leeg.

De spa is erg goed. Er zijn meestal niet veel mensen. Hoogstens een of twee koppels.

Kortom, ik zou terugkeren naar dit hotel.

Terence

6 juni 2022

Portugal, Longevity Medical & Health Hotel

Wat een top weekend. De kilo's vlogen er vanaf en ik voel me beter in mijn vel dan ooit! Er is niets wat kan evenaren met deze ervaring. Eeeeeuwig dankbaar!
De service was super, en met mijn allergieën werd altijd rekening gehouden. Ook heb ik nieuwe eetgewoonten geleerd die mij zullen helpen op gewicht te blijven!

Brenda

12 april 2022

Portugal, Longevity Medical & Health Hotel

Schitterend hotel. Bed was supercomfortabel! Uitstekend personeel. Eten was gezond en lekker. Spa was ontspannend met veel faciliteiten. Prachtig uitzicht vanuit de kamer en het restaurant op het dak en het zwembad. Het kijkt uit op een woonwijk, verwacht daarom wel wat geluiden. Sterk aanbevolen en perfect om te relaxen.

Samantha

3 februari 2022

Portugal, Longevity Medical & Health Hotel

What an incredible place! The rooms are beautiful. The best part about this hotel though is the spa. It’s superb. It’s the nicest sauna I’ve ever been in (excellent built in lounge chairs within the sauna itself). There are so many …

David

5 oktober 2021

Portugal, Longevity Medical & Health Hotel

Longevity is a fantastic Health & Wellness Hotel. We used one of the worlds famous SPA done by ASPA International which was fabulous. We also participated in groups were they had Tibetan Bowl, Yoga and Pilates. The instructors were fantastic and we did it outside. The roof terrace with the infinity pool was stunning with a marvelous view. The staff were excellent and the food was fantastic. I've never had better Cataplana then at the Longevity. The breakfast was amazing. We also slept very well in the luxury hotel room with a nice balcony. Longevity have everything what you wish and I really recommend that Health & Wellness Hotel.

Kristina

10 mei 2021

Portugal, Longevity Medical & Health Hotel

Het hotel was zeer goed gelegen, op een rustige en vredige locatie en het kamer was erg rustig met een mooi uitzicht op de zee. Het restaurant was op de bovenste verdieping bij het zwembad en het eten was de kers op de taart. Bij het ontbijt kreeg ik in plaats van een gewoon buffet een uitgebreid aanbod aan koude, warme en zoete alternatieven. Alle dinergerechten waren heerlijk, vooral vergezeld van een prachtige zonsondergang. Het personeel was vijf sterren waard! Ik kijk ernaar uit om volgend jaar terug te keren!

H.