Filter op beoordelingen
Reiservaringen

Wij delen met u graag ons enthousiasme over onze bestemmingen en reizen. Maar laten we eerlijk zijn: helemaal ‘ongekleurd’ zijn onze meningen niet. Daarom hechten we veel waarde aan de beoordelingen en tips die onze klanten achterlaten op onze website. Niets zo waardevol als een review van een klant die net terug is van zijn/haar reis. Daarom warm aanbevolen: lees de beoordelingen. U kunt reviews vinden over elke reis, elk hotel, elke coach. Of doe inspiratie op in het algemene reviewoverzicht van alle wellnessreizen.

Reviews van Begnas Lake Resort
21 juni 2022

Nepal, Begnas Lake Resort

Een paradijsachtige plek: vredig en mooi. Erg leuke en aangename mensen, geweldige en professionele Ayurveda behandeling met gepersonaliseerde yoga. Verrassend brede verscheidenheid aan lekkere vega gerechten! Verder waren er geweldige wandelingen en trektochten plus zwemmen in het meer.

We hadden echt een goede tijd en kunnen de drukte van het dagelijkse leven weer aan!

Mathias

20 juni 2022

Nepal, Begnas Lake Resort

Het personeel was erg behulpzaam en vriendelijk. Het feit dat je in de middle of nowhere zit heeft wel wat speciaals. Zo kan je even ontsnappen aan de drukte in
Pokhara. Naast het zwemmen in het zwembad, is er ook de mogelijkheid om te zwemmen in het meer. Het eten is heerlijk (vooral de kip in bruine saus) en de bedden slapen ook lekker. Echt een aanrader als je er even tussenuit wilt.

Anoniem

19 juni 2022

Nepal, Begnas Lake Resort

Beste reizigers, ik verbleef meerdere dagen in het Begnas Lake Resort. Het is een prachtige plek met zeer aardige, authentieke medewerkers die hun best doen voor uw welzijn. We hadden een rustige week gepland met ayurvedische behandeling, maar het werd nooit saai. Naast de dagelijkse behandeling, zijn er geweldige mogelijkheden om te wandelen (gidsen worden vanuit het hotel verstrekt), bezoeken in Pokhara, boottochten, twee dagelijkse yogasessies. Het eten is uitstekend! Deze week gaf me een geweldige verfrissing! Accommodaties zijn erg gezellig en ik ben dol op de kleine, natuurlijke bungalows!

Yvonne

9 juni 2022

Nepal, Begnas Lake Resort

Het resort aan het meer van Begnas was prachtig gelegen aan het meer met een ongeëvenaard uitzicht op de bergen. De bescheiden maar comfortabele omgeving is een speciale plek voor reizigers of retraitezoekers. Het was echt een vredige en onvergetelijke plek.

Peter

9 mei 2022

Nepal, Begnas Lake Resort

Our vacation with Ayurveda treatment was just great and super relaxing. We felt extremely comfortable here. The view from the bed and from the balcony on the sea and the sound of the waves inspired us every day. The room was perfect, very stylish and everything was thought of. The pool in the beautiful garden was wonderfully warm and very clean. The breakfast buffet left nothing to be desired and the three-course dinner was delicious and wonderfully prepared every day. Kudos to the kitchen!!! And also a huge compliment to the great service team who looked after us with so much friendliness and professionalism in the morning and evening. Every hotel can count itself lucky to have such great service staff! We also really liked the yoga classes and the incredibly beneficial Ayurvedic massages. A jazz concert on the very chic roof terrace and beautiful walks on the coastal path rounded off our holiday wonderfully. We now feel perfectly relaxed and recovered!!!

Nesrin