Puurenkuur, Wellness Reizen Wereldwijd
 
Soort reis

Filter op beoordelingen
Reiservaringen

Wij delen met u graag ons enthousiasme over onze bestemmingen en reizen. Maar laten we eerlijk zijn: helemaal ‘ongekleurd’ zijn onze meningen niet. Daarom hechten we veel waarde aan de beoordelingen en tips die onze klanten achterlaten op onze website. Niets zo waardevol als een review van een klant die net terug is van zijn/haar reis. Daarom warm aanbevolen: lees de beoordelingen. U kunt reviews vinden over elke reis, elk hotel, elke coach. Of doe inspiratie op in het algemene reviewoverzicht van alle wellnessreizen.

Reviews van REVĪVŌ Wellness Resort

18 februari 2020

Bali (Indonesië), REVĪVŌ Wellness Resort

Een ideale plek voor iedereen die de harmonie tussen lichaam en geest beter wil begrijpen. Het hotel combineert yoga, sporten en voedingsworkshops. Prachtig terrein, en geweldig personeel en service.

Anoniem

30 januari 2020

Bali (Indonesië), REVĪVŌ Wellness Resort

Being a young professional, I was in need a retreat and Revivo had the best hospitality and service I've ever encountered. Everyone on staff is a professional and go above and beyond. Revivo is a gem...I'll be back and recommend to anyone else visiting Bali.

Anna

20 januari 2020

Bali (Indonesië), REVĪVŌ Wellness Resort

Ik kreeg een verblijf in Revivo als kade voor mijn 50e verjaardag om te ontspannen en nieuw leven in te blazen. Vanaf het moment dat ik werd opgehaald van het vliegveld en dat ik weer werd afgezet heb ik de meest geweldige tijd gehad, in de handen van geweldige mensen in de meest rustgevende omgeving. Het voelt als paradijs.

Het programma was inclusief de transfers, wel zo handig! Bij aankomst kreeg ik een fantastisch welkom en de privé villa's waren fantastisch met goede faciliteiten (buiten douche, bad met uitzicht op de tuin, minibar met dagelijks fruit, thee en water, etc.). Ik had al snel mijn afspraak bij de naturopaat en een diepgaand consult voor een persoonlijk wellness plan voor elke dag, dit werd allemaal genoteerd in een prachtig dagboek zodat ik het makkelijk kon volgen.

Alles wordt op je afgestemd, het eten, yoga, meditatie, fitness en spa behandeling! Ik kon kiezen uit hatha, aqua, restorative of ashtanga yoga, pilates, workouts, vanalles!


Na 1 dag had ik al veel rust in mijn hoofd. Na de 5e dag was mijn lichaamssamenstelling veranderd, ik had 3% minder vet en 3% meer spiermassa, ik voelde me veel gezonder, mentaal sterker en ook fysiek sterker. Dit resort kan ik zeker aanraden als je op zoek bent naar een plek voor innerlijke rust en gezondheid. Het resort is fantastisch (de faciliteiten, het personeel, de locatie etc.) maar om het meeste er uit te halen kan ik zeker aanraden om een programma te boeken met alles erop en eraan: eten, mindfulness lessen, sport, yoga en een geweldige spabehandeling om de dag mee te eindigen. 

Patricia

15 januari 2020

Bali (Indonesië), REVĪVŌ Wellness Resort

Ik was opzoek naar een retreat voor lichaam en geest en Revivo bood dit perfect aan. Yoga en fitness waren fantastisch, vooral omdat we met een hele kleine groep waren. Hierdoor was er erg persoonlijke training, soms zelfs een-op-een. De spa behandelingen waren allemaal fantastisch. Het resort - de faciliteiten, het personeel, het eten en de sfeer waren geweldig. Het personeel is zo attent. Ik vond Revivo geweldig en wou dat ik langer had kunnen blijven!

Thea

5 januari 2020

Bali (Indonesië), REVĪVŌ Wellness Resort

Revivo is de perfecte balans tussen ontspannen, natuurlijke luxe en de focus op het vernieuwen van lichaam en ziel. Op deze plek voel je je herboren, kun je je energie terugwinnen en kracht winnen na een druk jaar. En dat allemaal na 5 dagen in Revivo! Ik kreeg alles wat ik wenste en meer. Het personeel was geweldig, en de programma's worden persoonlijk op maat voor je gemaakt. Ik heb Revivo al aan iedereen aangeraden, en ik wil volgend jaar opnieuw gaan!


Revivo is the perfect balance of relaxed natural luxury and focused body and soul renewal! You really can regain your energy and vigour for life at the end a crazy busy year in 5 days at Revivo! it was everything i had hoped for and more. The staff were amazing and adapted programs and meals to suit each individual's needs and tastes. i have already told so many people they must go...and i'll definitely have it scheduled into my diary for next year.

Maria

11 december 2019

Bali (Indonesië), REVĪVŌ Wellness Resort

Revivo was a truly special experience. Spent 7 days there and felt great at the end of it. I was worried about the healthy eating, however I didn't need to be, the food was fantastic. The day consisted of meditation, yoga, personal training and spa treatments. All were personalised and the team at Revivo was always helpful. Highly recommend it for a rejuventing experience.

Samantha