Soort reis

Filter op beoordelingen
Reiservaringen

Wij delen met u graag ons enthousiasme over onze bestemmingen en reizen. Maar laten we eerlijk zijn: helemaal ‘ongekleurd’ zijn onze meningen niet. Daarom hechten we veel waarde aan de beoordelingen en tips die onze klanten achterlaten op onze website. Niets zo waardevol als een review van een klant die net terug is van zijn/haar reis. Daarom warm aanbevolen: lees de beoordelingen. U kunt reviews vinden over elke reis, elk hotel, elke coach. Of doe inspiratie op in het algemene reviewoverzicht van alle wellnessreizen.

Reviews van Ayurveda Resort Mandira

9 juni 2023

Oostenrijk, Ayurveda Resort Mandira

Hierbij mijn dank, het is een geweldig week voor mij.

Hele aardige, vriendelijk personeel, ontzettend hulpzaam kan het niet verwoorden maar dit wordt zeker herhaald.

Ik ben heel tevreden dankjewel.. Zal het zeker via jullie weer boeken..


Gulay

29 juli 2022

Oostenrijk, Ayurveda Resort Mandira

Het hotel is heerlijk, het biedt alle de rust die je nodig heeft. Het eten is buitengewoon goed, een dikke pluim voor de keuken. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Een betoverende ober - de heer Hannes - is de kers op de taart van mijn verblijf. Mijn man en ik wilden ontsnappen aan de drukte en het hotel was daar perfect voor. We komen graag terug!

Hanneke

15 juli 2022

Oostenrijk, Ayurveda Resort Mandira

Dit is de juiste plek voor iedereen die zichzelf wil trakteren op Ayurveda in Oostenrijk. Diverse spa-aanbiedingen voor kort en lang verblijf. Voor zowel de fijnproever raad ik de Panchakarma kuur aan. Zeer competente en vriendelijke experts en medewerkers. Fantastisch lekker eten en een absolute feelgood-sfeer met oog voor detail. Ik zal terug komen!!

Ruben

9 juni 2022

Oostenrijk, Ayurveda Resort Mandira

Goed hotel met lekker ontbijt. Kamers zijn groot en schoon. Gratis zwembad en sauna faciliteiten gedurende het verblijf waren leuke opties. Maar de omgeving is erg afgelegen en de taxi moet één dag van te voren geboekt worden. Al met al had ik een ontspannen verblijf.

Anoniem