Filter op beoordelingen
Reiservaringen

Wij delen met u graag ons enthousiasme over onze bestemmingen en reizen. Maar laten we eerlijk zijn: helemaal ‘ongekleurd’ zijn onze meningen niet. Daarom hechten we veel waarde aan de beoordelingen en tips die onze klanten achterlaten op onze website. Niets zo waardevol als een review van een klant die net terug is van zijn/haar reis. Daarom warm aanbevolen: lees de beoordelingen. U kunt reviews vinden over elke reis, elk hotel, elke coach. Of doe inspiratie op in het algemene reviewoverzicht van alle wellnessreizen.

Reviews van Engel Ayurveda hotel
6 april 2022

Italië, Engel Ayurveda hotel

Logeren bij Carmen Kohler en haar engelen heeft mijn leven voor altijd ten goede veranderd. Hartelijk dank aan Carmen Kohler, Nilantha en Raffaela. De warmte van het hele team was onbeschrijfelijk mooi, ik voelde me in de beste handen.

Ik zal zeker terugkomen.

Sander

3 december 2021

Italië, Engel Ayurveda hotel

✅ Goede spafaciliteiten & -behandelingen

✅ Prettige service

✅ Ontspannen sfeer

✅ Mooi uitzicht & omgeving

✅ Schoon

✅ Goede bedden


Een geweldige plek, zowel qua omgeving als verblijf. Het personeel is fantastisch net als de behandelaars. Je kunt aan alles merken dat ze houden van hun werk , staan altijd voor je klaar en geven zich helemaal. Het eten is gewoon top en de spa super. Paar suggesties: 4 dagen (5 nachten) is eigenlijk te kort, je hebt eigenlijk een week nodig zodat het ook echt kan verankeren. Dit misschien expliciet vermelden? Je kunt ook 7 nachten boeken, maar dan zouden de behandelingen wel per dag iets minder intensief kunnen en dus de kosten wat lager. Verder zou ik waarschuwen dat je in deze tijd een auto met winterbanden moet huren als je vanuit Verona naar het hotel rijdt. Mijn auto had zomerbanden bleek, en de laatste 20 km de bergen in waren glad en gevaarlijk om te rijden. Uiteindelijk kwam ik niet verder en heb sneeuwkettingen om moeten leggen, die gelukkig wel in de auto lagen.

Anoniem

20 augustus 2021

Italië, Engel Ayurveda hotel

We hebben een geweldige vakantie gehad in Hotel Engel. Het was onze tweede keer in dit prachtige hotel.

Alles is gewoon perfect: het personeel is vriendelijk, de locatie fantastisch, het eten is heerlijk, de zwembaden geweldig en de bergen prachtig.

We zullen terug komen!

Anoniem

13 augustus 2021

Italië, Engel Ayurveda hotel

De faciliteiten in mijn kamer waren perfect, de behandelingen waren erg goed en professioneel en de spa was fantastisch. Ik zal zeker teruggaan omdat ik me erg op mijn gemak voelde in deze prachtige sfeer

Charlotte