Puurenkuur, Wellness Reizen Wereldwijd
 
Soort reis

Filter op beoordelingen
Reiservaringen

Wij delen met u graag ons enthousiasme over onze bestemmingen en reizen. Maar laten we eerlijk zijn: helemaal ‘ongekleurd’ zijn onze meningen niet. Daarom hechten we veel waarde aan de beoordelingen en tips die onze klanten achterlaten op onze website. Niets zo waardevol als een review van een klant die net terug is van zijn/haar reis. Daarom warm aanbevolen: lees de beoordelingen. U kunt reviews vinden over elke reis, elk hotel, elke coach. Of doe inspiratie op in het algemene reviewoverzicht van alle wellnessreizen.

Reviews van Engel Ayurveda hotel

30 augustus 2022

Italië, Engel Ayurveda hotel

Drinkwater was gratis. Mooie kamer. Vriendelijk personeel.

Vanwege het avondeten, zou ik toch eerder iets vergelijkbaars opzoeken en er niet zo snel weer heen gaan.

De ayurveda massages waren goed. Er kon ter plaatse een extra massage of behandeling bij geboekt worden, maar dit moet je wel tijdig doen anders zit het vol

Anoniem

11 augustus 2022

Italië, Engel Ayurveda hotel

Een hotel waar SERVICE nog in hoofdletters geschreven wordt. Zo komt onder ander Frau Kohler iedere dag langs om te vragen hoe het met je gaat. Je wordt bijna altijd met je naam aangesproken. En toen ik medicijnen nodig had, regelde zij dat die naar het hotel worden gebracht en toen ik langs de receptie liep, op weg naar het restaurant, lieten ze mij weten dat de medicijnen er waren. Ik vond de het leeuwendeel van de behandelingen goed, heb wel op een gegeven moment gevraagd of ik door een vrouw behandeld kon worden omdat die naar mijn gevoel op meer dan alleen het fysiek niveau waren afgestemd tijdens de behandelingen. Het ayurvedische eten vond ik vaak wat smakeloos, blijkbaar gebruik ik thuis ondertussen meer specerijen, gelukkig was er een enkele uitzondering. In hoeverre het eten dat ik kreeg werkelijk was afgestemd op mijn disbalans is mij niet helder. Vaak had ik hetzelfde als mijn buurvrouw, die een andere disbalans had als ik. De laatste dag heb ik van het gewone menu gegeten, dat vond ik zeer smaakvol en lekker. Ik had het geluk dat ik qua kamer een upgrade had gekregen en daardoor een luxe junior suite tot mijn beschikking had, prachtige authentiek Tiroolse kamer met een gigantische inloop kast! En een ruime badkamer met zowel een douche als een bad. Ik vond de matras wat aan de harde kant, op mijn laatste avond suggereerde een mede gast om het dekbed wat ik niet gebruikte als topper op de matras te leggen. Had ik dat maar eerder geweten. Een aardig ruim balkon met 2 verschillende soorten tuin stoelen. Vanaf het balkon zag je vooral de beboste helling aan de overkant, als je iets schuin keek, zag je het gebied richting de Karersee. Vanuit het buiten zwembad had je een prachtig uitzicht op de toppen van de zogeheten Rosengarten. Buiten veel verschillende zit/lig/relax gelegen heden. Gezien het toch wel intensieve Ayurvedische Rasayana programma, heb ik weinig dingen/activiteiten buiten de kuur gedaan. Over-all heeft mij dit verblijf dat gebracht wat ik nodig had.

Hester

6 april 2022

Italië, Engel Ayurveda hotel

Logeren bij Carmen Kohler en haar engelen heeft mijn leven voor altijd ten goede veranderd. Hartelijk dank aan Carmen Kohler, Nilantha en Raffaela. De warmte van het hele team was onbeschrijfelijk mooi, ik voelde me in de beste handen.

Ik zal zeker terugkomen.

Sander

3 december 2021

Italië, Engel Ayurveda hotel

✅ Goede spafaciliteiten & -behandelingen

✅ Prettige service

✅ Ontspannen sfeer

✅ Mooi uitzicht & omgeving

✅ Schoon

✅ Goede bedden


Een geweldige plek, zowel qua omgeving als verblijf. Het personeel is fantastisch net als de behandelaars. Je kunt aan alles merken dat ze houden van hun werk , staan altijd voor je klaar en geven zich helemaal. Het eten is gewoon top en de spa super. Paar suggesties: 4 dagen (5 nachten) is eigenlijk te kort, je hebt eigenlijk een week nodig zodat het ook echt kan verankeren. Dit misschien expliciet vermelden? Je kunt ook 7 nachten boeken, maar dan zouden de behandelingen wel per dag iets minder intensief kunnen en dus de kosten wat lager. Verder zou ik waarschuwen dat je in deze tijd een auto met winterbanden moet huren als je vanuit Verona naar het hotel rijdt. Mijn auto had zomerbanden bleek, en de laatste 20 km de bergen in waren glad en gevaarlijk om te rijden. Uiteindelijk kwam ik niet verder en heb sneeuwkettingen om moeten leggen, die gelukkig wel in de auto lagen.

Anoniem

20 augustus 2021

Italië, Engel Ayurveda hotel

We hebben een geweldige vakantie gehad in Hotel Engel. Het was onze tweede keer in dit prachtige hotel.

Alles is gewoon perfect: het personeel is vriendelijk, de locatie fantastisch, het eten is heerlijk, de zwembaden geweldig en de bergen prachtig.

We zullen terug komen!

Anoniem

13 augustus 2021

Italië, Engel Ayurveda hotel

De faciliteiten in mijn kamer waren perfect, de behandelingen waren erg goed en professioneel en de spa was fantastisch. Ik zal zeker teruggaan omdat ik me erg op mijn gemak voelde in deze prachtige sfeer

Charlotte