Puurenkuur, Wellness Reizen Wereldwijd
 
Soort reis

Filter op beoordelingen
Reiservaringen

Wij delen met u graag ons enthousiasme over onze bestemmingen en reizen. Maar laten we eerlijk zijn: helemaal ‘ongekleurd’ zijn onze meningen niet. Daarom hechten we veel waarde aan de beoordelingen en tips die onze klanten achterlaten op onze website. Niets zo waardevol als een review van een klant die net terug is van zijn/haar reis. Daarom warm aanbevolen: lees de beoordelingen. U kunt reviews vinden over elke reis, elk hotel, elke coach. Of doe inspiratie op in het algemene reviewoverzicht van alle wellnessreizen.

Reviews van Palmaïa - The House of AïA

17 juni 2022

Mexico, Palmaïa - The House of AïA

We hadden een geweldige tijd met ons verblijf in de Palmaïa. Geweldige mensen ontmoet. Het personeel en de service was top, vooral onze gids Raul en onze chauffeur Jonathan. We waarderen de gastvrijheid enorm. Zeker een geweldige plek voor

beginnende veganisten en alle andere dieetvoorkeuren

Elmara

20 mei 2022

Mexico, Palmaïa - The House of AïA

This place is amazing. The food is incredible. The service is great and the beach and pools are top notch. They have thought of every detail. The grounds are impeccable. My one knock on the resort is that the floors are not very soundproof so you can hear people walking around above you at night in the rooms and it can be disruptive.

Eduardo

12 mei 2022

Mexico, Palmaïa - The House of AïA

Mijn familie heeft hier in april een week doorgebracht en ik kan niet genoeg positieve dingen zeggen over onze ervaring. De sfeer is erg gezinsvriendelijk, maar toch ontspannen en luxe. Het eten was uitzonderlijk (we zijn geen veganist - de eiwitopties waren heerlijk en onze kinderen vonden het ook geweldig). We waren onder de indruk van de aandacht van de service van begin tot eind. Onze zoon moest naar het buitenland voor hechtingen en talloze mensen deden hun best om hem later die dag en de volgende dag te controleren.

Christine

12 april 2022

Mexico, Palmaïa - The House of AïA

Dit resort is geweldig. Iedereen geeft je het gevoel dat je het belangrijkst bent. Het eten is geweldig. Het zal nu moeilijk zijn om weer ergens anders heen te gaan. De beste all-inclusive ooit. Speciale vermelding voor Cesar en Beto!

Anoniem