Filter op beoordelingen
Reiservaringen

Wij delen met u graag ons enthousiasme over onze bestemmingen en reizen. Maar laten we eerlijk zijn: helemaal ‘ongekleurd’ zijn onze meningen niet. Daarom hechten we veel waarde aan de beoordelingen en tips die onze klanten achterlaten op onze website. Niets zo waardevol als een review van een klant die net terug is van zijn/haar reis. Daarom warm aanbevolen: lees de beoordelingen. U kunt reviews vinden over elke reis, elk hotel, elke coach. Of doe inspiratie op in het algemene reviewoverzicht van alle wellnessreizen.

Reviews van Chiva-Som International Health Resort
23 juni 2022

Thailand, Chiva-Som International Health Resort

We hebben enorm genoten van een verkwikkende en volle week in Chiva - Som! Alles op deze luxe wellnessbestemming loopt als een goed geoliede machine - moderne faciliteiten, nauwgezette aandacht voor detail en een hoge standaard van uitmuntendheid. Van de rustgevende omgeving tot de wellness-adviseurs die u helpen een ervaring samen te stellen die aan uw eisen voldoet. De ervaren fitnesstrainers en -instructeurs, de revalidatie- en fysiotherapie-experts, de therapeutische spabehandelingen en de gezonde en uitzonderlijk lekkere keuken - alles en iedereen is ontworpen om uw welzijnsreis te ondersteunen. We hebben genoten van de mindfulness-pranayama-sessies, dagelijkse yoga en aqua-aerobicslessen ten zeerste aan. We gingen weg en voelden ons gerevitaliseerd en begrijpen nu echt waarom zoveel gasten regelmatig terugkomen naar Chiva - Som. We missen het nu al!

Anoniem

17 mei 2022

Thailand, Chiva-Som International Health Resort

Chiva Som is meer dan alleen een prachtig wellnessresort. Het is een gezondheidsretraite met personeel dat u begeleidt met zo veel of zo weinig als u wilt. Heerlijk eten. Een transformatief verblijf. Het holistische gezondheidsteam identificeert medische problemen van gasten en knijpt elk laatste greintje negatieve energie uit je in lessen die variëren van fysio tot kinesiologie.

Elianne

5 april 2022

Thailand, Chiva-Som International Health Resort

Chiva-Som has the best place to de-stress from the outside world. The staff are trained to be sensitive and makes the bill worth footing. Their medical centre has lots of options if people need various treatments. Health, relaxation, yoga, fitness, facilities, food. Good consultation guidance on the total program.

Anonymous

14 januari 2020

Thailand, Chiva-Som International Health Resort

Een prachtig wellnessresort aan het strand. Hoogst gewaardeerde instructeurs met iedere hun eigenlijk vakgebied zorgen voor je tijdens het verblijf. De Japanse arts geeft acupunctuur om u te verlichten van pijn en stress. Thaise en andere soorten behandelingen zijn heel professioneel. Yoga, Tai Chi, stretchen en zoveel andere dingen die je kunt doen.  Het maaltijden die worden geserveerd zijn gezond en lekker.  


Annette

6 december 2017

Thailand, Chiva-Som International Health Resort

Dit moet de meest ontspannen plek in de wereld zijn. Personeel, sfeer, eten en behandelingen tegen een uitstekend niveau.
Als u de Oceanview kamers heeft, heb je een prachtig uitzicht. Niet goedkoop maar zeker het geld waard. 

D. de Klein