Filter op beoordelingen
Reiservaringen

Wij delen met u graag ons enthousiasme over onze bestemmingen en reizen. Maar laten we eerlijk zijn: helemaal ‘ongekleurd’ zijn onze meningen niet. Daarom hechten we veel waarde aan de beoordelingen en tips die onze klanten achterlaten op onze website. Niets zo waardevol als een review van een klant die net terug is van zijn/haar reis. Daarom warm aanbevolen: lees de beoordelingen. U kunt reviews vinden over elke reis, elk hotel, elke coach. Of doe inspiratie op in het algemene reviewoverzicht van alle wellnessreizen.

Reviews van Badhotel Domburg
13 mei 2022

Nederland, Badhotel Domburg, Els Dourleijn

Zeer ontspannen en weer bijzonder. Els weet altijd weer nieuwe elementen toe te voegen en maakt het steeds een ander feestje. Het strand en Domburg geven een extra tintje aan alles. En natuurlijk het zonnetje.

Berlanda

13 mei 2022

Nederland, Badhotel Domburg, Els Dourleijn

Fantastisch! Weer een moment van genieten. Els is een geweldige docente die aan iedereen voldoende aandacht besteedt. Ondanks mijn beperkingen kon ik goed meedoen. Verder was het een leuke groep. Ook mooi weer, wat wil je nog meer. Voor herhaling vatbaar.

May

13 mei 2022

Nederland, Badhotel Domburg, Els Dourleijn

Heel fijn ontspannen. Fijne yoga op het strand en in het hotel. Eerste keer yoga op het strand, heel leuk en apart om te ervaren. Dankjewel voor je positieve aanwezigheid en optimisme voor iedereen. Hopelijk werkt deze yoga ervaring lang door! Veel dank en alle goeds!

Marissa

13 mei 2022

Nederland, Badhotel Domburg, Els Dourleijn

Heel inspirerend en positief. Dat geeft mij nog meer een goed gevoel over mijn keuze over de yoga opleiding. Hele groep, alle vrouwen, en ook jij als docent hebben mij zo geïnspireerd en kracht gegeven. Ik wil heel graag leren om mensen te helpen open te staan voor yoga. 

Inna

10 april 2022

Nederland, Badhotel Domburg

Wederom een heerlijk weekend! Het weer was een cadeautje waar we volop van hebben genoten. De yogalessen waren superfijn en er zat voor ieder wat wils in. Het hotel is zoals altijd goed verzorgd en attent.

Anoniem