Soort reis

Filter op beoordelingen
Reiservaringen

Wij delen met u graag ons enthousiasme over onze bestemmingen en reizen. Maar laten we eerlijk zijn: helemaal ‘ongekleurd’ zijn onze meningen niet. Daarom hechten we veel waarde aan de beoordelingen en tips die onze klanten achterlaten op onze website. Niets zo waardevol als een review van een klant die net terug is van zijn/haar reis. Daarom warm aanbevolen: lees de beoordelingen. U kunt reviews vinden over elke reis, elk hotel, elke coach. Of doe inspiratie op in het algemene reviewoverzicht van alle wellnessreizen.

Reviews van Badhotel Domburg

28 februari 2024

Nederland, Badhotel Domburg, Mariken Fliervoet

Het was een heel fijn yogaweekend.

De yoga werd gegeven zoals yoga bedoeld is.

Yoga in de puurste vorm met de kennis en energetica van Iyengar is zo fijn!

Warme groet,Nicole

14 februari 2024

Nederland, Badhotel Domburg, Mariken Fliervoet

Heerlijk yoga weekend in Domburg gehad. De lessen van Mariken waren top: zorgvuldig en goed opgebouwd. Tot rust gekomen, maar ook opgeladen! Ook genoten van de wellness en de luxe kamer in het hotel. En natuurlijk de zee op loopafstand. Kortom: een echt verwenweekend.

Anoniem

31 januari 2024

Nederland, Badhotel Domburg, Els Dourleijn

Ik vond het fantastisch. Was veel alleen en dat heeft me heel goed gedaan. De yogalessen waren geweldig. Intensief en ontspannen. Ik heb veel geleerd, gevoeld, gedacht. Ik wilde van alles doen maar heb vooral gewandeld, gelegen, geyogaat. Zalig. Dankjewel Els.

Monique

31 januari 2024

Nederland, Badhotel Domburg, Els Dourleijn

Het yogaweekend was heerlijk ontspannend. Hele fijne, voor mij andere yoga, op een prettige manier gegeven door Els. Helemaal super! En een prachtig hotel. 

Nanny