Hoteldetails

Meer dan 30 jaar ervaring én een van de eerste ayurvedische resorts ter wereld. Als u authentieke, traditionele ayurveda zoekt, zit u in Somatheeram Ayurveda Resort goed.

Hier gaat u naartoe
De Zuid-Indiase provincie Kerala is de bakermat van de ayurveda. De perfecte plek dus voor een kuur. De locatie van Somatheeram, aan het zandstrand van het plaatsje Kovalam, in een tropische tuin, maakt het bovendien tot een fijne, ontspannen en mooie plek. Trivandrum luchthaven: ca. 45 minuten rijden

Mogen we u enthousiast maken?
Meer dan dertig jaar ervaring én een van de eerste ayurvedische resorts ter wereld... Als u authentieke, traditionele ayurveda zoekt, zit u hier goed. Gelegen in de Zuid-Indiase provincie Kerala, bakermat van de ayurveda. Het resort ligt aan het zandstrand van het plaatsje Kovalam, in een tropische tuin. Een meer dan fijne, ontspannen en mooie plek. Somatheeram Ayurveda Village is overigens de broer van het nabijgelegen Manaltheeram. De twee resorts zijn, los van kleine details, vergelijkbaar.

Speerpunten


Wellnessprogramma's

Belangrijk

  • Vliegen op: Trivandrum (TRV)  
  • Transfertijd vanaf de luchthaven: Trivandrum – 30 minuten  
  • Check-in tijd 14.00 uur / Check-uit tijd 12.00 uur  
  • Internet: gratis 
  • Toeslag diner met kerst/oud en nieuw galadiner: € 60/90 p.p.  
  • Airconditioning: niet automatisch inbegrepen en tegen toeslag (Enkel een aantal Special Cottages hebben airconditioning).


Paspoort / visum informatie

Vaccinaties en gezondheid

Kamers

De 81 kamers liggen als aparte cottages verspreid in de tuin. De standaard kamers grenzen aan elkaar. Elke kamer is ingericht volgens Kerala-stijl, met bamboe, hout en andere natuurlijke materialen, en hebben een bureau, bed met muskietennet, fan, telefoon, kluis en badkamer met douche. Airco en tv zijn niet standaard, maar tegen toeslag wel aan te vragen. De luxere accomodaties hebben wel een tv op de kamer en airconditioning. 


Standaard kamer
Garden Cottage
Garden Cottage A/C

Video

Blog / media

Reiservaringen


5 oktober 2019

Ayurveda Rejuvenation

Snelle reactie bij boeken en tijdens mijn vakantie zelf. 


✅ Goede spafaciliteiten

✅ Prettige service

✅ Ontspannen sfeer

✅ Schoon

Nienke S.

6 april 2012

Het was een fantastische beleving!!! Voor herhaling vatbaar. 
Wbt het visum voor India: mocht je uit de buurt komen van Amsterdam, gewoon naar het consulaat sturen kost 58 euro.
Verder top reis Dank je wel Antoinette

Antoinette van G.

29 februari 2012

Beste team,

Eventjes om jullie te laten weten dat de ayurveda reis naar Kerala in de Somatheraam SCHITTEREND en VERRIJKEND was, pure verwennerij, vriendelijk personeel, prima artsen en therapeuten, en de ligging een stukje "garden of eden".
Bedankt, zal zeker publiciteit voor jullie maken!
Groetjes
Vivi

Viviane Goovaerts

Deel dit hotel