Hoteldetails

Yoga, detox, pilates en fitness in een hotel met fantastische service en uitgebreide wellness in een prachtig natuurgebied.

Hier gaat u naartoe
Midden in de bossen van Nationaal Park de Meinweg, een uniek Nederlands natuurgebied met prachtige wisselende landschappen vlakbij Roermond.

Mogen we u enthousiast maken?
In Boshotel Vlodrop komt het beste van twee werelden bij elkaar: het Limburgse bourgondische leven, in combinatie met onze eigen yogaweekenden. Beide gericht op ontspannen en genieten van het leven in het glooiende Limburgse groen. Het hotel ligt midden in de bossen van Nationaal Park De Meinweg, een uniek Nederlands natuurgebied met prachtige, afwisselende landschappen. En bovendien vlak bij Roermond.

Speerpunten


Wellnessprogramma's

Belangrijk

 • Check-in vanaf 15.00 uur /check-uit tot 11.00 uur. Voor alle Puurenkuur gasten is de uitcheck echter om 12 uur
 • Late check-uit (tot 17.00 uur) is mogelijk tegen een toeslag van € 17,50 per kamer (afhankelijk van de beschikbaarheid op dat moment)
 • Parkeren bij dit hotel is gratis
 • Honden zijn toegelaten tegen € 12,50 per hond per nacht
 • Bij vertrek dient u de toeristenbelasting/city tax a € 2,00 per persoon per nacht te voldoen aan de receptie
 • U dient badkleding te dragen in het binnenzwembad en Jacuzzi (openbare gedeelte), en naakt in het saunalandschap
 • De reistijd Utrecht - Boshotel Vlodrop is 75 minuten (per auto)
 • Fietsen zijn te huur bij de receptie
 • Baddoeken liggen klaar op uw kamer. Badjassen en slippers kunt u tegen toeslag huren (€ 7,50 per persoon per dag)
 • Yogamatjes zijn aanwezig in de zaal. U kunt uiteraard ook uw eigen mat meenemen. In de ruimte waar Yoga wordt gegeven ligt vloerbedekking
 • Er geldt geen korting voor de derde persoon op de kamer (extra bed): de reguliere programmaprijs is van toepassing voor de derde persoon
 • Reist u samen met iemand die niet deelneemt aan de yogalessen? Dan ontvangt die persoon € 15 korting op de arrangementsprijs (alleen van toepassing op de yogaweekenden)


Paspoort / visum informatie

Vaccinaties en gezondheid

Kamers

Het Boshotel Vlodrop beschikt over 80 kamers, allen met eigen badkamer met douche. Voor extra luxe boekt u een grote suite met een eigen terras, bad en uitzicht op het omringende landschap. Badjas en slippers liggen voor u klaar op de suites, niet op de standaard kamers. 


Standaard kamer
Boshotel Vlodrop

Blog / media

Reiservaringen


7 juni 2022

Yogaweekend

Mensen die daar werkzaam zijn, bijzonder vriendelijk. Bereid om je over de omgeving te vertellen en wat leuke fietstochten zijn. Heb het als bijzonder ontspannen ervaren


Claudia

22 februari 2022

Een fijn weekend geweest. De lessen waren goed verzorgd en een juf met veel individuele aandacht voor de cursisten. Mooie locatie en lekker eten.

Ik ga opgeladen weer naar huis.


Anoniem

22 februari 2022

Yogaweekend, Monique Oudejans-Opreij

Een fijn weekend geweest. De lessen waren goed verzorgd en een juf met veel individuele aandacht voor de cursisten. Mooie locatie en lekker eten.

Ik ga opgeladen weer naar huis.


Anoniem

Deel dit hotel