Mariken Fliervoet

Detoxcoach, Yogadocente & TCM Expert

'Happiness is to live your life from within - Find your inner you!’

Waar komen we jou tegen?

Als begeleider en yogadocent bij de detoxweekenden voor Puurenkuur in Nederland. Buiten Puurenkuur ben ik ook Japans acupuncturist en coach vanuit mijn studio Yoga Roots op de Nieuwendammerdijk in Amsterdam Noord. En ik geef privéles bij mensen thuis en op de kantoorvloer waar ik wekelijks bureaulijven flexibel maak.  

Wat voor type yoga geef je?

Mijn Iyengar yogalessen draaien om balans, verdieping en effectiviteit. Door met precisie en concentratie je lichaam zo exact mogelijk in balans te brengen, ontwikkel je uiteindelijk ook de geest, zegt grondlegger B.K.S. Iyengar. Deze balans heeft enorme therapeutische effecten en spreekt het helend vermogen van het lichaam aan. Iyengar kende het menselijk lichaam als geen ander en heeft alle yogahoudingen tot in hun diepste essentie uitgewerkt. Deze diepe kennis van het menselijk lichaam combineer ik met de filosofie van Sri Aurobindo over de ontwikkeling van het menselijk bewustzijn. 

Voeding & gezondheid 

De juiste voeding heelt het lichaam, is een medicijn. Wat je eet of juist niet eet, brengt het lichaam in of uit balans. Met de juiste voeding herstel je en voel je je fit en fijn. Daarom gaan gezond bewegen en de juiste voeding hand in hand tijdens mijn begeleiding. Ik baseer wat goede voeding is op de voedingsleer uit de traditionele Chinese geneeskunde in combinatie met de nieuwste Westerse wetenschappelijke bevindingen.

Wat kenmerkt jouw lessen?

Persoonlijke aandacht en een goed begrip van de energetica in de houdingen. Door goed gebruik van je ademhaling, ontstaat er een innerlijke flow die je lichaam helpt de houdingen op een ritmische en soepele manier uit te voeren. De houdingen worden wat langer aangehouden zodat je de kans krijgt de asana goed te voelen. Hierdoor creëer je ruimte en ontspanning in het lichaam. De ene keer ligt de nadruk in de les op een flow, de andere keer op techniek en het correct uitvoeren van de houdingen.

Wat zeggen anderen over je?  

Dat ik echt persoonlijke aandacht heb waardoor de lessen toegankelijk zijn voor iedereen ongeacht het niveau. In mijn les krijg je de kans om vooruit te gaan in je eigen tempo. Mensen geven aan een enorm gevoel van ontspanning en ruimte in hun lichaam te voelen na afloop van de les. 

19 september 2021
✅ Goede prijs-kwaliteitsverhouding

✅ Goede spafaciliteiten & behandelingen

✅ Prettige service

✅ Mooi uitzicht & omgeving

Anoniem

19 september 2021
✅ Goede spafaciliteiten & behandelingen

✅ Prettige service

✅ Mooi uitzicht & omgeving

✅ Ontspannen sfeer


Fijn ontspannen weekend gehad in een mooie omgeving. Sapjes en soepjes waren prima en voldoende. 2,5 kg gewicht kwijt in een weekend! Complimenten voor Mariken, Ze geeft superfijn yoga les met goede uitleg. Zeker voor herhaling vatbaar.

Anoniem

23 augustus 2021
Het perfecte weekend! De manier waarop de yoga en meditatie lessen werden verzorgt, de prachtige wandelingen werden begeleid en (persoonlijke) gesprekken werden gevoerd, de heerlijke sappen en soepen en het fijne hotel in een prachtig mooi groene omgeving met fijne wellness!

Anoniem