Soort reis

Hoteldetails

Een beleving. Life changing. Onvergetelijk. Kamalaya Wellness Sanctuary is het allemaal én meer. Maar woorden kunnen Kamalaya niet beschrijven. Kamalaya moet u meemaken.

Hier gaat u naartoe
Een sereen toevluchtsoord, zo kan Kamalaya Wellness Sanctuary ook genoemd worden. Midden in het groen, op een plek waar vroeger monniken mediteerden, is het een oase. Het resort is opgezet met respect voor de natuur. Tussen de palmbomen en tropische planten, met uitzicht op zee. Koh Samui luchthaven is gelegen op ca. 45 minuten rijden.

Mogen we u enthousiast maken?
Een beleving. Life changing. Onvergetelijk. Kamalaya Wellness Sanctuary is het allemaal en méér. Vind rust, verdieping en inzicht in dit resort van absolute topklasse. U merkt direct dat hier over de kleinste details is nagedacht. De kamers. Het personeel. De programma’s. De gespecialiseerde behandelingen. De overheerlijke, gezonde maaltijden. En zeker: de ongeëvenaarde sfeer. Werkelijk álles ademt waar Kamalaya voor staat. Wat dat is? Feel life’s potential. Oftewel: om het leven in zijn volle potentie te ervaren. Inspirerend!

Speerpunten


Wellnessprogramma's

Belangrijk

  • Vliegen op: Koh Samui (USM) 
  • Transfertijd vanaf de luchthaven: Koh Samui - 45 minuten
  • Check-in tijd: 14.00 uur / Check-uit tijd: 12.00 uur  
  • Late check-uit: tegen toeslag, afhankelijk van de beschikbaarheid (tot 17.00 uur) 
  • Toeslagen feestdagen: er geldt een verplichte toeslag voor het diner op oudjaarsavond, nog niet inbegrepen bij de getoonde prijs
  • Kinderen zijn alleen gelimiteerd welkom, u dient een kamer in de villa categorie te boeken. Neem contact op met onze reisspecialisten voor meer informatie. 
  • Internet: niet beschikbaar in publieke ruimtes, wel gratis in de kamers
  • Badjassen, badhanddoeken en badslippers bevinden zich op de kamer

Paspoort / visum informatie

Vaccinaties en gezondheid

Kamers

Kamalaya Wellness Sanctuary telt 75 kamers van simpele elegantie met natuurlijke inrichting en luxe faciliteiten, ingericht volgens het ‘monk chic-principe’. Dat betekent luxe en comfortabel zonder te overdrijven. Dus: natuurlijke materialen, gratis water en kruidenthee, een minibar, airco, telefoon en kluis. Maar ook: een cd-speler met rustgevende muziek, een iPod-dock, yogamat (op aanvraag) en anti-muggenspray. Elke kamer heeft een badkamer (met föhn, zeep en shampoo) en balkon.


Hillside room
Kamalaya Wellness Sanctuary
Hillside kamer tuinzicht
Kamalaya Wellness Sanctuary
Hillside kamer zeezicht
Kamalaya Wellness Sanctuary

Video

Reiservaringen


14 februari 2024

Een geweldige ervaring. Waarde voor geld.

Anoniem

26 november 2023

Exclusief bij Puurenkuur: Asian Balance 3 nights

Het resort heeft een echt zengevoel achtergelaten . Ik heb erg genoten van de behandelingen en een heel fijne persoonlijke opvolging. De mooie groene omgeving, het prachtige strand, het lekkere en heel gezonde eten.. ik wil ooit zeker terug. Als alleenreizende is dit een top plekje !

Anoniem

17 oktober 2023

Fantastische ervaring die zeker voor herhaling vatbaar is.

Anoniem

Deel dit hotel