Soort reis

Hoteldetails

Soma Manaltheeram Ayurveda Beach Village is wat de naam belooft te zijn. Denkt u authentieke ayurveda, een zandstrand met palmbomen en knusse cottages.

Hier gaat u naartoe
Gelegen in het Zuid-Indiase provincie Kerala, zo'n 30 minuten rijden van de luchthaven Trivandrum. Het hotel ligt aan het brede zandstrand van het plaatsje Kovalam, verscholen onder de palmbomen in de prachtige, tropische tuin, met uitzicht op zee.

Mogen we u enthousiast maken?
Manaltheeram Ayurveda Beach Village is wat de naam belooft te zijn. Authentieke ayurveda. Zandstrand. Palmbomen. En knusse cottages. Het resort, in het zuiden van India, richt zich exclusief op ayurveda en yoga. Alle gasten komen voor een specialistische ayurvedakuur. Tegelijkertijd zorgen locatie, zon en strand ervoor dat uw wellnessreis een vakantie in een tropisch paradijs is. Denk: luieren in een hangmat na een ayurvedabehandeling, terwijl u uitkijkt over zee. Klinkt ontspannend, toch?

Speerpunten


Wellnessprogramma's

Belangrijk

  • Vliegen op: Trivandrum (TRV) 
  • Transfertijd vanaf de luchthaven: Trivandrum – 30 minuten 
  • Check-in tijd 14.00 uur / Check-uit tijd 12.00 uur 
  • Internet: gratis
  • Er geldt een verplichte toeslag voor feestdagen (nog niet verwerkt in de prijs). 
  • Airconditioning: standaard inbegrepen! 

Paspoort / visum informatie

Vaccinaties en gezondheid

Kamers

De 61 kamers liggen verspreid in de tropische, groene tuin. Ze zijn ingericht volgens Kerala-stijl, met bamboe, hout en andere natuurlijke materialen. Elke kamer en cottage is uitgerust met een bureau, bed met muskietennet, fan, telefoon, kluis, bureau en badkamer met douche. Airconditioning is standaard inbegrepen. 

Standaard kamer
Standard room at Soma Manaltheeram Ayurveda Beach Resort
Garden Cottage
Special Cottage
Manaltheeram Ayurveda Beach Resort

Reiservaringen


30 september 2023

Dat we in meerdere jaren in veel verschillende hotels zijn geweest. Maar dat dit echt een zeer goede ervaring is geweest. Het heeft het gevoel van een 5-sterren hotel, inclusief persoonlijke en prettige ondersteuning van elk lid van de staf.

Sandra

20 september 2023

Een heerlijke plek om tot rust te komen en verwend te worden met dagelijkse ayurveda behandelingen, heerlijke maaltijden, vriendelijke mensen, een zee die nooit verveeld, verzorgde parkachtige omgeving en een mooi zwembad. De dagelijkse controle door de arts en de dagelijkse behandelingen duren twee uur en bestaan altijd uit een ayurvedische massage en aanvullende behandeling.

Anoniem

16 juli 2022

Ayurveda Rejuvenation

Geweldige plek om op te laden en te ontspannen in een prachtige omgeving. Gezond en vers eten en goede service. De behandelingen helpen bij het verlichten van de pijntjes in mijn lichaam. Ik zou dit iedereen aanbevelen met lichamelijke aandoeningen. De mensen in de bediening zijn vriendelijk en gastvrij. Hopelijk tot ziens!


Christa

Deel dit hotel