Soort reis

Hoteldetails

Zoveel behandelingen als u maar wilt zonder ook maar iets extra’s te betalen. Het luxe all-inclusive wellnessresort TIA Wellness Resort is pure verwennerij.

Hier gaat u naartoe
Voorheen bekend als Fusion Maia Danang en in 2021 geherintroduceerd als TIA Wellness Resort. Het parelwitte strand van My Khe ligt voor de deur. Het bruisende plaatsje Da Nang vlakbij. En Hoi An, UNESCO Werelderfgoed, op twintig minuten afstand. In een unieke setting met een eigen karakter combineert TIA Wellness Resort natuur, stad en cultuur. Da Nang luchthaven: ca. 15 minuten rijden

Mogen we u enthousiast maken?
In TIA Wellness Resort kunt u zich grenzeloos tegoed doen aan massages, scrubs en therapieën. Dit hotel is het eerste spa-inclusive wellnessresort ter wereld! Het parelwitte strand van My Khe ligt voor de deur. De bruisende plaatsjes Da Nang en Hoi An liggen vlakbij. Elke dag staat in het teken van een ander thema. Feel free. Eat well. Get social. Act mindfully. Open your mind. Be active. Enjoy nature. Mooie plek voor stellen, maar óók voor alleenreizenden.

Speerpunten


Wellnessprogramma's

Belangrijk

  • Vliegen op: Danang (DAD) via Hong Kong (HKG), Ho Chi Minh City (SGN), Singapore (SIN) of Hanoi (HAN).  
  • Transfertijd vanaf de luchthaven Danang – 20 minuten 
  • Check-in tijd 14.00 uur / Check-uit tijd 12.00 uur  
  • Late check-uit: mogelijk tegen een toeslag van 50% van de kamerprijs tot 18.00 uur en 100% van de kamerprijs later dan 18.00 uur (afhankelijk van beschikbaarheid)
  • Toeslagen feestdagen: er geldt een verplichte toeslag voor het galadiner op oudjaar 
  • Badkleding: in het zwembad is het dragen van badkleding verplicht. Dit geldt ook voor de sauna’s en het stoombad.
  • De sauna en stoombad is gemixt
  • Kinderen vanaf 12 jaar zijn welkom in de spa
  • Internet: gratis 
  • Badjas/slippers op de kamer: ja
  • Blog: Lees het relaas van Puurenkuur oprichter Marleen's bezoek aan het hotel


Paspoort / visum informatie

Vaccinaties en gezondheid

Kamers

In totaal telt het resort 86 villa’s. Die hebben allemaal een eigen zwembad en een tuintje. Ze zijn modern ingericht met een lounge-set, zithoek, telefoon, satelliettelevisie, thee- en koffiefaciliteiten, minibar, kluisje, föhn, airconditioning en Ipod-aansluiting. De badkamer heeft een apart toilet, rainshower en bad. 

1-slaapkamer Pool Villa
TIA Wellness Resort
2-slaapkamers Pool Villa
TIA Wellness Resort
3-slaapkamers Pool Villa aan zee
TIA Wellness Resort

Video

Media

Reiservaringen


12 mei 2023

Wellness

Erg tevreden. Klein minpuntje vond ik dat er ook veel “andere” gasten waren waardoor t wellness only wegviel. Ik heb 1 avond om 3 uur snachts de receptie moeten bellen omdat mijn buren ( leek 4 volwassenen) heel veel lol in t zwembad hadden. TIA heeft hier uitstekend op gehandeld hoor, het is meer een verschil met Kamalaya waar ik meer het retraite gevoel had. En waar ook veel meer mensen alleen komen.

Anoniem

20 juni 2022

Wellness

Waanzinnig fijn hotel met onbeperkte optie tot massage in de voortreffelijke Spa.

Kamers met privé zwembad en een comfortabele tuin met buitendouche, de kamers zijn groots en de service is geweldig. Een absolute MUST om te verblijven..!

Rik

5 juni 2022

Balance & Connect

Schoon en vriendelijk resort. Ik zal hier zeker terug komen. Ik ben nooit op zoek naar iets duurs, maar wel goeds. Voor deze prijs overtreft deze kwaliteit echt mijn verwachtingen. De massage die ik elke dag kreeg was op het niveau van een massage die ik in Korea ontving voor meer dan het driedubbele. Eten is bijna allemaal gezond. Het zwembad is ook diep en groot. Het resort doet je het warme en vochtige weer van Da Nang vergeten. Ik ben op weg naar huis, maar ik mis het nu al. Al het personeel was vriendelijk, wat me nog meer heimwee oplevert.

Anoniem

Deel dit hotel