Verblijf incl. ontbijt
Amatara Wellness Resort , Phuket, Thailand
2 Volwassenen
Dit verblijf is inclusief ontbijt
48
Gratis annuleren binnen 48 uur
excl. calamiteitenfonds, boekingskosten en vluchten
Per persoon
Totaal
Kuren op topniveau met veel persoonlijke aandacht in een spectaculair nieuw resort.

Verblijf incl. ontbijt in Amatara Wellness Resort

Inclusief
  • Verblijf in het geselecteerde kamertype
  • Verblijf op basis van ontbijt
  • Gratis toegang tot alle fitness- en spafaciliteiten
Meer reizen naar dit hotel

Voordat u vertrekt
  • Vliegen op: Phuket (HKT) 
  • Transfertijd vanaf de luchthaven: Phuket - 60 minuten 
  • Check-in tijd: 14.00 uur / Check-uit tijd: 12.00 uur   
  • Late check-uit: tegen toeslag van 50% van de kamerprijs (tot 17.00 uur)  
  • Toeslagen feestdagen: diner oudjaarsavond € 165 p.p.  
  • Kinderen zijn welkom in dit hotel
  • Internet: gratis

Internet
Gratis Wifi in het hele resort.

Paspoort / visum informatie
Voor uw verblijf in Thailand dient u in bezit te zijn van een geldig paspoort dat nog minimaal zes maanden geldig is tot en met de dag van terugkomst in uw land. Kinderen moeten ook hun eigen paspoort of identiteitskaart bij zich hebben, ongeacht de leeftijd. Voor alle verblijven korter dan 30 dagen ontvangt u bij aankomst in Thailand een zogenaamd Visa on arrival. Voor een verblijf langer dan 30 dagen dient u een visum voor aankomst aan te schaffen. Indien u niet de Nederlandse nationaliteit bezit of niet woonachtig bent in Nederland, dient u tevens zelf met de betreffende ambassade of consulaat contact op te nemen om te controleren welke reisdocumenten u nodig heeft. Het is uw eigen verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat u geldige reisdocumenten heeft en meeneemt.

Vaccinaties en gezondheid
Behalve gezond op reis gaan, wilt u tijdens uw vakantie natuurlijk ook gezond blijven. Voor uw reis naar Thailand zijn inentingen in principe niet verplicht, maar sommige vaccinaties worden wel aanbevolen zoals tegen DTP en Hepatitis A en B.
Wilt u hierover de laatste informatie, informeert u dan bij uw plaatselijke GGD. Vul uw postcode in op GGD.nl en bekijk welke GGD bij u in de buurt zit. Ook de website gezondopreis.nl biedt veel informatie.
Let op: de aanbevelingen hier zijn van algemene aard. De reisbestemming, verblijfsduur, het soort reis, gezondheid/conditie en leeftijd van de reiziger bepalen welke evt. anti-malaria maatregelen en welke vaccinaties nodig zijn. U moet zich persoonlijk laten adviseren over de maatregelen, die voor u belangrijk zijn.

Meer reizen naar dit hotel