Soort reis

Hoteldetails

Een kleinschalig ayurvedaresort met yoga en meditatie gerund door bevlogen, ecologische pioniers in een tropisch paradijs aan de Indische Oceaan.

Hier gaat u naartoe
Nikki's Nest ligt op een heuvel direct aan de Indische oceaan in het zuidwesten van India. Dit liefelijke resort ligt midden tussen de tropische planten en bloemen vlakbij een vissersdorpje en heeft schitterend uitzicht op zee. De luchthaven van Trivandrum ligt op ongeveer een half uur rijden.

Mogen we u enthousiast maken?
Dít zijn de plekken die je graag ontdekt! Een kleinschalig ayurvedaresort met yoga en meditatie, gerund door bevlogen, ecologische pioniers. In een tropisch paradijs aan de Indische Oceaan. Nikki’s Nest is een voorbeeld van ‘klein maar heel fijn’. En zeer bekwaam in authentieke ayurvedakuren met persoonlijke aandacht. Het hotel ontving de Green Leaf Award voor hun ecologische inspanningen. Zo maakt het door hen opgerichte Green Dream Team de omgeving en stranden schoon.

Speerpunten


Wellnessprogramma's

Belangrijk

  • Vliegen op: Trivandrum (TRV)   
  • Transfertijd vanaf de luchthaven: Trivandrum – 30 minuten   
  • Check-in tijd na 09.00 uur / Check-uit tijd voor 09:00 uur   
  • Internet: gratis, niet op de kamers
  • Toeslag diner met kerst/oud en nieuw galadiner: Geen!   
  • Airconditioning: niet automatisch inbegrepen en tegen toeslag! indien u graag een kamer wenst met airconditioning, vraag dit dan bij ons aan. 

Paspoort / visum informatie

Vaccinaties en gezondheid

Kamers

Nikki's Nest biedt 48 kamers aan, verdeeld in kamers,  cottages en chalets. En er zijn 2 grotere suites (Nikki's Nest en Kerala House). Alle kamers zijn ingericht met gebruik van natuurlijke materialen en in de typische stijl van Kerala. De accommodatie is verspreid in de mooie, groene tuin die langzaam afloopt naar de zee. Elke kamer heeft een plafondventilator, airconditioning is tegen toeslag en op aanvraag. 

Standaard kamer
Standard Room Nikki's Nest
Standaard kamer A/C
Nikki's Nest
Cottage
Nikki's Nest Cottages

Video

Reiservaringen


17 juli 2018

Mijn vrouw en ik hebben een ayurvedische behandeling gedaan hier. Het was fantastisch, we hebben genoten van elk moment en voelde ons verjongd. De service is geweldig en de mensen die werken zijn altijd vriendelijk en begroeten je met een glimlach. Ik had nooit gedacht dat ik vegetarisch zou kunnen eten voor 10 dagen maar het is me gelukt! Het eten is simpel, maar voortreffelijk en de keuzes zijn gevarieerd. Je kan proeven dat het met zorg gemaakt wordt. De behandeling was uitstekend, alles verliep op tijd! Toen ik thuis was voelde ik de goede effecten van de behandelingen en de rust. Als de tijd het toe zou laten zou ik dit elk jaar doen! Het resort is simpel, schoon en goed georganiseerd. De locatie is super, en het uitzicht is adembenemend. Een geweldige plek! 

Ray

19 juni 2018

Dit kleine en gezellige resort is een prachtige plek, direct naast het strand met erg vriendelijk personeel, een uitstekende chef en erg smakelijk ayurvedisch eten. De receptie is heel behulpzaam, een aanrader is een boottour met Krishna in de ochtend, waar je volledig tot rust komt in prachtige natuur. De ayurvedische behandelingen zijn goed, en je komt erg ontspannen thuis!

Lianne

8 april 2018

We hebben ontzettend genoten van ons verblijf van 3 weken in Nikki's Nest! Het personeel is vriendelijk, bekwaam en behulpzaam. We waren ontzettend tevreden met de ayurvedische behandelingen. De dagelijkse behandelingen met de twee zeer bekwame doktoren (Geetha en Praveen) en de geweldige behandelingen zorgde ervoor dat we ons verjongd voelde. De kers op de taart waren de yoga sessies met Amal. Chef Raj en zijn team verwende ons met heerlijk eten voor ontbijt, lunch en diner met warme en koude gerechten, zoals vers gemaakte parathas en heerlijke desserts, vers fruit en verse sappen. Het ruime, goed onderhouden terrein, het geluid van de golven op de rotsen en de klokken van de prachtige tempel dragen bij aan de charme van de plek. Wij willen volgend jaar sowieso weer terug! 

Maria

Deel dit hotel