Soort reis

Hoteldetails

In tropische tuinen met uitzicht op zee ligt dit kleinschalige, adults-only boetiekhotel. Authentieke ayurvedakuren in Thailand en een top ayurveda-arts uit India die het beste persoonlijke behandelplan en menu voor u uitdoktert.

Hier gaat u naartoe
Mangosteen ligt op een van de rustige groene heuvels in Phuket ver weg van de toeristische drukte. Het resort ligt midden in tropische vegetatie met uitzicht op de Indische Oceaan. Het dichtbijgelegen Nai Harn Beach is zo’n 10 minuten rijden van het hotel (gratis shuttlebus), en was in 2015 door Tripadvisor uitgeroepen tot het mooiste strand van Thailand. Het vliegveld van Phuket ligt op een uurtje rijden.

Mogen we u enthousiast maken?
Op een groene heuvel in Phuket, ver weg van de drukte, ligt Mangosteen Resort. De ervaren ayurveda-arts hier is enorm betrokken bij al zijn gasten. Hij maakt uw behandelplan, houdt zicht op het spa-team en de keuken, en controleert dagelijks hoe u zich voelt. Boek deze bestemming voor een lichte of intensieve ayurvedakuur, of gewoon om een paar dagen te ontspannen. U geniet hier van alles wat Thailand zo’n topbestemming maakt: witte stranden, Thaise massages en de, om te watertanden zo lekkere, Thaise keuken.

Speerpunten


Wellnessprogramma's

Belangrijk

  • Vliegen op Phuket (HKT)
  • Transfertijd vanaf de luchthaven: Phuket 60 minuten
  • Check-in tijd 14.00 uur / Check-uit tijd 11.00 uur
  • Late check-uit mogelijk tegen een toeslag en afhankelijk van de beschikbaarheid op dat moment
  • Parkeergelegenheid is gratis
  • Huisdieren zijn niet toegestaan
  • Badkleding is verplicht in het zwembad en de sauna (naakt met een handdoek omgeslagen is ook toegestaan)
  • Internet is gratis en beschikbaar in het hele hotel en op de kamers
  • Badjassen, badhanddoeken en badslippers bevinden zich op de kamer


Paspoort / visum informatie

Vaccinaties en gezondheid

Kamers

Mangosteen biedt 50 mooi ontworpen villa’s die verspreid in de tropische tuin liggen (tussen 58m2 en 82m2 groot). Afhankelijk van het type villa heeft u een Jacuzzi (binnen of buiten) en een indoor- of outdoor-douche. Sommige villa’s hebben zeezicht, andere tuinzicht.

De villa’s zijn mooi ingericht met veel hout en bamboe. Elke villa is uitgerust met terras of balkon met zitje en hangmat. Verder heeft elke villa een tv met dvd-speler, minibar, kluisje, airconditioning, privé-badkamer, gratis internet, water in flessen en een waterkoker. Badjas en slippers liggen voor u klaar.


Superior Garden Villa
Mangosteen Resort & Ayurveda Spa
Superior Jacuzzi Villa
Mangosteen Resort & Ayurveda Spa
Deluxe Villa met Jacuzzi
Mangosteen Resort & Ayurveda Spa

Video

Media

Reiservaringen


17 juli 2022

Ayurveda

Verblijf: Het pand, het landschap en het groen waren zalig en perfect om gewoon te verjongen en te mediteren. Dit resort, genesteld te midden van de prachtige natuur, is niet te klein of te groot. De Thaise tropische natuur balanceert samen met de schilderachtige decorstijl die automatisch vrede, rust en het gevoel om gewoon even te 'zijn' oproept.
Eten: Eten was heerlijk, eenvoudig en goed verzorgd. Er is een smakelijke menukaart. Het veganistische menu was lekker en het hebben van opties om af te wisselen is geweldig! Naast de standaard gezonde opties zijn er ook opties die minder gezond zijn. Naar mijn mening passen wit brood en pindakaas misschien niet in een gezond dieet. 

Ayurveda-massage: uitstekend!!! 

Yoga: De instructeurs zijn goed. Sommige lessen waren erg simpel, andere weer uitdagender.

Service: Service en gedrag van het personeel is erg gastvrij en zorgzaam.

Ik heb enorm genoten van mijn verblijf! Bedankt!

Lize

29 juni 2022

Spa & Wellness

Het zwembad is prachtig. Het is een duurzaam resort. Eten was fantastisch. Personeel is super aardig en ze onthouden alles. Ik heb heel erg genoten van mijn verblijf. Het was een heerlijke wellnessreis waarna we ons zeker verfrist op opgeladen voelden.

Tamara

18 mei 2022

Ayurveda

Het was geweldig en oversteeg al mijn verwachtingen. De medewerkers zijn geweldig en zorgden ervoor dat ik me thuis voelde. Uitzonderlijke Ayurveda behandelingen en service. Kamer was erg ruim en schoon en de snelle service van het personeel was geweldig. De eigenaren waren erg gastvrij en zorgden ervoor dat ik van mijn reis genoot. Ik vond het geweldig. Bucket-listje!

Henriëtte

Deel dit hotel