Soort reis

Hoteldetails

In totale rust ayurvedakuren en puur genieten aan de voet van het imposante Himalayagebergte. Echte stilte, in balans leven met de ongerepte natuur en kennismaken met de bijzondere Nepalese cultuur.

Hier gaat u naartoe
Begnas Lake Resort & villa ligt op 12 km afstand van het toeristische bergplaatsje Pokhara, op zo’n 200 kilometer van Kathmandu (Nepal). En dat betekent fenomenaal uitzicht op de besneeuwde Annapurna bergtoppen van het Himalayagebergte (8091m). Maar ook terrassen vol rijstvelden, een meer met kristalhelder bergwater, sinaasappelbomen, koffieplanten, kardemomplanten en andere subtropische planten en bloemen.

Mogen we u enthousiast maken?
Adembenemende natuur, de Nepalese cultuur en per dag 2,5 tot 3 uur genieten van heerlijke ayurvedische behandelingen. En dat alles aan de voet van het imposante Himalayagebergte. U logeert in The Begnas Lake Resort & Villas, gelegen in een Nepalees bergdorp, met uitzicht op de besneeuwde bergtoppen Annapurna. In de omgeving vindt u terrassen vol rijstvelden, een meer met kristalhelder bergwater, sinaasappelbomen, en verschillende subtropische planten en bloemen. Hier kunt u in totale rust een ayurvedakuur volgen.

Speerpunten


Wellnessprogramma's

Belangrijk

  • Vliegen op Kathmandu (KTM) of Pokhara (PKR)
  • Transfertijd vanaf de luchthaven vanaf Kathmandu ongeveer 5 uur / vanaf Pokhara 30 minuten
  • Check-in tijd 13.00 uur / Check-uit tijd 12.00 uur  
  • Internet: gratis 
  • Airconditioning: automatisch inbegrepen en gratis in alle kamers


Paspoort / visum informatie

Vaccinaties en gezondheid

Kamers

De kamers zijn ingericht in traditionele Gurung-Stijl met steen en natuurlijke materialen zoals teak en bamboe. Alle kamers bieden uitzicht op het meer en de bergen. Kamers zijn voorzien van en-suite badkamers met douche of bad en toilet. Verder vindt u een telefoon, plafondventilator, airconditioning, balkon of veranda en eventueel een tv en dvd-speler of verwarming op aanvraag. Op de kamer is drinkwater aanwezig, theefaciliteiten en een selectie thee. Bij de receptie kunt u terecht voor een föhn of kluisje. 

Superior kamer
Begnas Lake Resort | Officieel Verkooppunt Benelux
Cottage aan het water

Video

Media

Reiservaringen


21 juni 2022

Ayurveda

Een paradijsachtige plek: vredig en mooi. Erg leuke en aangename mensen, geweldige en professionele Ayurveda behandeling met gepersonaliseerde yoga. Verrassend brede verscheidenheid aan lekkere vega gerechten! Verder waren er geweldige wandelingen en trektochten plus zwemmen in het meer.

We hadden echt een goede tijd en kunnen de drukte van het dagelijkse leven weer aan!

Mathias

20 juni 2022

Korte wellnessbreak

Het personeel was erg behulpzaam en vriendelijk. Het feit dat je in de middle of nowhere zit heeft wel wat speciaals. Zo kan je even ontsnappen aan de drukte in
Pokhara. Naast het zwemmen in het zwembad, is er ook de mogelijkheid om te zwemmen in het meer. Het eten is heerlijk (vooral de kip in bruine saus) en de bedden slapen ook lekker. Echt een aanrader als je er even tussenuit wilt.

Anoniem

19 juni 2022

Ayurveda

Beste reizigers, ik verbleef meerdere dagen in het Begnas Lake Resort. Het is een prachtige plek met zeer aardige, authentieke medewerkers die hun best doen voor uw welzijn. We hadden een rustige week gepland met ayurvedische behandeling, maar het werd nooit saai. Naast de dagelijkse behandeling, zijn er geweldige mogelijkheden om te wandelen (gidsen worden vanuit het hotel verstrekt), bezoeken in Pokhara, boottochten, twee dagelijkse yogasessies. Het eten is uitstekend! Deze week gaf me een geweldige verfrissing! Accommodaties zijn erg gezellig en ik ben dol op de kleine, natuurlijke bungalows!

Yvonne

Deel dit hotel