Puurenkuur, Wellness Reizen Wereldwijd
 
Soort reis

Buchinger Detox

Door de jaren heen bewezen resultaat

Een detoxkuur volgens de Buchinger methode is een caloriearm vastenkuur waarbij ongeveer 200-300 kilocalorieën per dag wordt geconsumeerd. Tijdens het therapeutisch vasten krijgen de gasten een voedingsrijke biologische groentebouillon, aangevuld met fruit- en groentesappen, thee en mineraalwater.
Lees meerFilter de reizen op

Ontdek hier alle Buchinger Fast reizen

Engel Ayurveda Hotel
6 reviews
Dolomieten, Italië
Een Ayurvedische vakantie in combinatie met de helende kracht van de bergen én meer dan 2500m2 aan spafaciliteiten. Het Engel Ayurveda hotel in Zuid-Tirol heeft het allemaal! lees meer
Puurenkuur extra’s
Afhankelijk van de geboekte reis:
  • Korting voor alleenreizenden (reeds verwerkt in de prijs)
  • Gratis retourtransfers vanaf de luchthaven van Bolzano OF
  • Gratis Ayurvedische gezichtsbehandeling van 60 minuten (t.w.v. € 95) 
  • Voor terugkerende gasten (u heeft eerder in dit hotel verbleven): bovenstaande extra's + gratis kamerupgrade indien beschikbaar bij aankomst in het hotel 
Niet gevonden waar u naar zocht? Bel +31 (0)20 573 03 50 voor meer informatie!

Door een korte periode niet of heel weinig te eten, geeft u uw lijf de kans tot rust te komen en al deze opgeslagen gifstoffen af te voeren. Een schoner, gezonder, energieker en beter functionerend lichaam is overigens niet het enige voordeel van een detoxkuur. Want het helpt ook om de darmflora te herstellen, waardoor die beter gaat functioneren, en het verbetert de stofwisseling en weerstand. Ten slotte is het mogelijk om wat kilo’s te verliezen tijdens een detox. Voor de meesten van ons een prettig bijverschijnsel. 

Detoxvakantie volgens de Buchinger methode

U eet tijdens een Buchinger detoxkuur geen vast voedsel. In plaats daarvan leeft u op soep, water, kruidenthee en sappen.