Soort reis

Wellnessreizen Vietnam

spirit, body & mind

Ontdek de beste health resorts, boetiekhotels en yogaretreats in Vietnam. Puurenkuur is het reisplatform voor ontspanning, gezondheid en wellness en biedt hoogwaardige kuuroorden en health resorts in de wereld.. Steden vol fleurige markten, krioelende brommers, historische bouwwerken en groene rijstterrassen maken dat Vietnam een afwisselende bestemming is. Voor een land dat iets kleiner is dan Italië, heeft Vietnam een enorme geografische en culturele verscheidenheid. Niet alleen het landschap is heel gevarieerd (bergen in het noorden, schitterende stranden in het oosten, waterlandschappen in het zuiden), ook de culturele diversiteit van Vietnam is enorm. Een eeuw Chinese bezetting zorgde voor pagodes, de lokale keuken en het Confucianisme. De Cham-cultuur zorgde voor vele oude Hindoe-achtige tempels. De Franse koloniale erfenis is zichtbaar in de typische Franse architectuur in gebouwen en andere plekken. Wij vonden in Vietnam een wereldprimeur: het eerste Spa-inclusive resort!
Lees meer

Insiders tips

TIA
Blog: TIA Mindfully Mooi
Happy in Shape goes Ayurveda
Blog: Bucketlist bestemmingen
Mooiste stranden
Blog: Mooiste stranden

Filter de reizen op


Ontdek hier alle reizen in Vietnam

TIA Wellness Resort
5
TIA Wellness Resort, Vietnam
Zoveel behandelingen als u maar wilt zonder ook maar iets extra’s te betalen. Het luxe all-inclusive wellnessresort TIA Wellness Resort is pure verwennerij.
14 reviews
Niet gevonden waar u naar zocht? Bel +31 (0)20 573 03 50 voor meer informatie!

De beste wellnesshotels, holistische retreats en Destination spa’s in Vietnam

Steden vol fleurige markten, krioelende brommers, historische bouwwerken en groene rijstterrassen maken dat Vietnam een afwisselende bestemming is. Voor een land dat iets kleiner is dan Italië, heeft Vietnam een enorme geografische en culturele verscheidenheid. Niet alleen het landschap is heel gevarieerd (bergen in het noorden, schitterende stranden in het oosten en waterlandschappen in het zuiden), ook de culturele diversiteit van Vietnam is enorm. Een eeuw Chinese bezetting zorgde voor pagodes, de lokale keuken en het confucianisme. De Cham-cultuur zorgde voor vele oude Hindoe-achtige tempels. De Franse koloniale erfenis is zichtbaar in de typische Franse architectuur van gebouwen. Wij vonden in Vietnam een wereldprimeur: het eerste Spa-inclusive resort! Zoveel massages, scrubs en beauty behandelingen als u maar wilt. Het is allemaal inclusief!

Wat heeft Vietnam te bieden? Een aantal voorbeelden:

  • Luxe Destination spa’s Vietnam
  • Yogaretreat, yogavakantie, yogaretraite of yogareis in Vietnam
  • Detoxretreat, detoxvakantie, detoxretraite of detoxreis in Vietnam
  • Stilteretraite of stilteretreats in Vietnam
  • Mindfulnessvakanties, mindfulnessretreats / retraites of mindfulnessreizen in Vietnam
  • Meditatiereizen, meditatieretreats of meditatievakanties in Vietnam
  • Luxe wellnessreizen en wellnessvakantie met uitgebreide spafaciliteiten in Vietnam
  • Adults-only vakantie en adults-only hotels in Vietnam

Vijfsterren luxe in het spa-inclusive resort Fusion Maia Da Nang

Puurenkuur biedt een mooie bestemming aan in Vietnam: Fusion Maia Da Nang. Deze destination spa, ligt aan het parelwitte strand van My Khe. Het bruisende plaatsje Da Nang is vlakbij. En Hoi An, UNESCO Werelderfgoed, ligt op twintig minuten afstand. In een unieke setting met een eigen karakter combineert Fusion Maia natuur, stad en cultuur.

In Fusion Maia kunt u zich grenzeloos tegoed doen aan massages, scrubs en therapieën. Dit is het eerste hotel wereldwijd dat een zogenaamde ‘spa all-inclusive’ concept aanbiedt: bij de nachtprijs zijn ook de maaltijden, diverse holistische activiteiten, buitenactiviteiten, wandelingen, excursies en kuurprogramma inbegrepen. Elke dag staat in het teken van een ander thema. Feel free. Eat well. Get social. Act mindfully. Open your mind. Be active. Enjoy nature. Mooie plek voor stellen, maar óók voor alleenreizenden.

Waarom is het vijfsterren Fusion Maia Da Nang zo bijzonder? Sommige wellnessresorts maken het soms mooier dan de werkelijkheid. Veelbelovende foto’s van serene yogasessies op prachtige verlaten stranden, gezond eten waarvan het water je in de mond loopt, en luxe moderne suites. Een goede fotograaf veroorzaakt zo soms een lichte teleurstelling bij het zien van de werkelijkheid. Hier niet. Fusion Maia is echt zo mooi als op de foto’s.

Hoe zorgvuldig Fusion Maia is, ziet u vooral in de details. De prachtige bloemenboeketten, het welkomstpakket op de kamer met een inspiratiequote, de bloem bij de thee in de spa, de zachtheid van het personeel.

Het strand van My Khe beach is paradijselijk en prijkt regelmatig bovenaan de lijst van mooiste stranden ter wereld. Het kilometerslange strand is perfect voor joggen, power walking of een ontspannen middagwandeling. Dat UNESCO Werelderfgoed stad Hoi Ann makkelijk bereikbaar is per shuttlebus van Fusion Maia is een absolute toegevoegde waarde. Breng er een middag en avond door en ontdek de musea, winkels en restaurants. Fusion Maia heeft er zelfs een café waar u gratis fietsen kunt lenen. Zo geeft u uw bezoek een echt Vietnamees tintje. Tenslotte, als u planning het toestaat, boek dan een drie dagen lange Junk Boat Cruise door de baai van Halong. Een prachtige ervaring.

Six Senses Vietnam

De Six Senses keten biedt diverse hotels aan in Vietnam. Wij informeren u er graag over.


Of u nu een superdeluxe wellnesshotel zoekt, een yogaretreat, stilteretreat of een destination spa in Vietnam, de specialisten van Puurenkuur adviseren u graag naar een plek die bij u past.