Soort reis

Filter op beoordelingen
Reiservaringen

Wij delen met u graag ons enthousiasme over onze bestemmingen en reizen. Maar laten we eerlijk zijn: helemaal ‘ongekleurd’ zijn onze meningen niet. Daarom hechten we veel waarde aan de beoordelingen en tips die onze klanten achterlaten op onze website. Niets zo waardevol als een review van een klant die net terug is van zijn/haar reis. Daarom warm aanbevolen: lees de beoordelingen. U kunt reviews vinden over elke reis, elk hotel, elke coach. Of doe inspiratie op in het algemene reviewoverzicht van alle wellnessreizen.

Reviews van Boshotel Vlodrop

19 november 2023

Nederland, Boshotel Vlodrop, Monique Oudejans-Opreij

Dank je wel Monique voor een gezellig en relax weekend en je fijne ontspannen lessen en extra inspanning voor wat extra uitdaging hier en daar, alsmede de welkome basis uitleg van de yoga soorten die nieuw voor me waren. Lieve groeten,

Karin

19 november 2023

Nederland, Boshotel Vlodrop, Monique Oudejans-Opreij

Het was echt een super relaxt weekend met een ontspannen sfeer. Niks moet, alles mag. De lessen van Monique waren ook heel leuk, ontspannen en relaxed. Leuk om kennis te maken met de andere yoga vormen. De (achtergrond) muziek die tijdens de lessen aan stond was mooi en raakte soms ook wel. Al met al; zeker voor herhaling vatbaar, dus tot een volgende keer J Heel erg bedankt! Namasté,

Maureen

29 oktober 2023

Nederland, Boshotel Vlodrop, Mariken Fliervoet

Mariken, Dankjewel voor de leuke foto’s als aandenken. Wij hebben genoten van het yogaweekend in Vlodrop! We logeerden in een fijne comfortabele kamer. Het hotel is zeer mooi gelegen, de ideale uitvalsbasis voor een mooie wandel- of fietstocht. Er was naast de yogalessen ook nog ruim tijd om de omgeving te verkennen of te genieten in de verzorgde wellness van het hotel. Wij maakten dag 2 een fijne wandeling onder begeleiding van yogateacher Mariken. Mariken Fliervoet is een gedegen yogateacher in de Iyengar traditie. De lessen hadden een goede opbouw, gestructureerd. En werden gegeven met aandacht voor elke deelnemer. Met als kers op de taart de laatste yogales buiten aan het water! Dat was zalig!

Warme groeten,


Gwenda

29 oktober 2023

Nederland, Boshotel Vlodrop, Mariken Fliervoet

Hallo Mariken, Bedankt voor de foto's van afgelopen week end. We hebben een heerlijk week end gehad in Vlodrop. De yoga lessen waren fijn en brachten weer nieuwe openingen. Mooie omgeving en goed georganiseerd. Top!

Liefs,


Marjolein en Anjo