Puurenkuur, Wellness Reizen Wereldwijd
 
Soort reis

Filter op beoordelingen
Reiservaringen

Wij delen met u graag ons enthousiasme over onze bestemmingen en reizen. Maar laten we eerlijk zijn: helemaal ‘ongekleurd’ zijn onze meningen niet. Daarom hechten we veel waarde aan de beoordelingen en tips die onze klanten achterlaten op onze website. Niets zo waardevol als een review van een klant die net terug is van zijn/haar reis. Daarom warm aanbevolen: lees de beoordelingen. U kunt reviews vinden over elke reis, elk hotel, elke coach. Of doe inspiratie op in het algemene reviewoverzicht van alle wellnessreizen.

Reviews van Boshotel Vlodrop

22 september 2023

Nederland, Boshotel Vlodrop, Karin Janssen

Heel erg fijn! Namaste. Fijn om ook de 'Chi' elementen te ontdekken, en de zachtheid in de houdingen. De tips waren ook erg prettig, om de houdingen goed uit te voeren. Het 'water scheppen' en 'appels plukken' ga ik niet vergeten. Fantastische omgeving, te weinig tijd om alles te doen (zwemmen, wandelen, fietsen, sauna). ga zo door, heel fijn om te ervaren!

Brigitta

22 september 2023

Nederland, Boshotel Vlodrop, Karin Janssen

Wij hebben enorm genoten van ons weekend. Over Karin: gevarieerde les, super zachte aanpak, enthousiast, mooie aangepaste muziek, heerlijke stem. Alles super ontspannend en daarvoor zijn we gekomen. Liefs!

Annelies en Febe

18 september 2023

Nederland, Boshotel Vlodrop, Mariken Fliervoet

Hey Mariken,

Goed thuisgekomen en nog aan het nagenieten van het heerlijk weekend!!

Ik hoor je nog steeds zeggen ‘pak je schat’

super toch! Bedankt voor je persoonlijke aanpak. Dit weekend heeft me zó deugd gedaan. Het werkt genezend.

De omgeving was prachtig, het bos, de yoga, de wandelingen, het zwembad, de sauna, het eten, de stilte is geweldig. 

Sara

10 september 2023

Nederland, Boshotel Vlodrop, Monique Oudejans-Opreij

Lieve Monique, Dank voor deze fijne dagen. Met mooie afwisselende yoga met de juiste mentale en fysieke ondersteuning. Zeker voor herhaling vatbaar. Ik was drie dagen alleen, was een uitdaging, maar wel een hele fijne.


Anoniem