Puurenkuur, Wellness Reizen Wereldwijd
 
Soort reis

Filter op beoordelingen
Reiservaringen

Wij delen met u graag ons enthousiasme over onze bestemmingen en reizen. Maar laten we eerlijk zijn: helemaal ‘ongekleurd’ zijn onze meningen niet. Daarom hechten we veel waarde aan de beoordelingen en tips die onze klanten achterlaten op onze website. Niets zo waardevol als een review van een klant die net terug is van zijn/haar reis. Daarom warm aanbevolen: lees de beoordelingen. U kunt reviews vinden over elke reis, elk hotel, elke coach. Of doe inspiratie op in het algemene reviewoverzicht van alle wellnessreizen.

Reviews van Anassa

27 oktober 2020

Cyprus, Anassa

Mijn vrouw en ik kwamen hier voor een pauze van vijf dagen van de hele pandemie. Het was fantastisch. Cyprus is superveilig, het hotel is geweldig en erg attent. Het eten in alle drie de restaurants is uitstekend. Maar het beste van alles is de heel erg vrolijke, consistente en attente service overal. Had ik het ontbijt al genoemd? Ik heb elke ochtend 50 banen gezwommen om me er volledig op voor te bereiden!

We komen zeker terug.

Roxanne

7 oktober 2020

Cyprus, Anassa

Absoluut schitterend hotel op een toplocatie in het noordwestelijke deel van het eiland, prachtig vormgegeven en aangelegde, ruime kamers, heerlijk eten (met name het ontbijtbuffet maar we waren ook erg onder de indruk van de restaurants Basiliko en Helios), ontspannen en gezellige sfeer , het meest vriendelijke en servicegerichte personeel, en overal vlekkeloos schoongemaakt. Al met al een 5 * aanbeveling voor dit 5 * hotel. Dank je! We komen zeker terug.

Joke

16 september 2020

Cyprus, Anassa

Only stayed here one night but wish it was more. Simply an amazing place. Very hard to find fault. Staff were great. Location and grounds beautiful. Up there with the best 5* hotels in the world. Will definitely return.

Rob

28 augustus 2020

Cyprus, Anassa

Mijn favoriete hotel op dit eiland, als je even weg wilt van de drukte van je dagelijkse routine, is Anassa een echte aanrader, niet alleen is de service van topkwaliteit maar ook de locatie is schitterend met adembenemende uitzichten en prachtige interieurs Anassa is de ultieme plek om te ontspannen. 

Anoniem

14 augustus 2020

Cyprus, Anassa

De beste hotel- en resortervaring op Cyprus. Alles is tot in detail doordacht. Als u op zoek bent naar een uitje, dan is dit het absolute mediterrane resort. Het hotel ligt op een uitstekende locatie en biedt een fantastisch uitzicht. De manier waarop het gebouw opgaat in de omgeving is spectaculair. Zeker een bezoek waard!

Anoniem

28 juli 2020

Cyprus, Anassa

We stayed here for our 10th anniversary and had a great, relaxing time! The service was flawless and the food was delicious. We went parasailing at sunset which was beautiful as the hotel is in gorgeous natural surroundings. Lunch at the restaurant by the pool was superb!

Deborah