Soort reis

Hoteldetails

Dit prachtige wellness-boetiekhotel met Mediterraans geïnspireerde architectuur op het tropische eiland Koh Samui in Thailand is een waar paradijs voor liefhebbers van yoga, detox, fitness en Pilates.

Hier gaat u naartoe
Absolute Sanctuary ligt in de heuvels van Koh Samui met zicht op een randje zee. Vanaf het hotel is het slechts tien minuten rijden naar het mooie, witte zandstrand van Chaweng Beach (er rijden gratis shuttlebussen op vaste tijdstippen). De luchthaven van Koh Samui is op 15 minuten rijden.

Mogen we u enthousiast maken?
Voor een echte yoga-, fitness-, pilates- of detoxvakantie kunt u vertrouwen op de experts van Absolute Sanctuary. Wat begon als een yogastudio in Bangkok en Singapore, groeide uit tot een internationaal netwerk van yogascholen, plus dit hotel. Gasten kunnen deelnemen aan hun brede scala aan dagelijkse yogalessen (pranayama, meditatie, hot flow yoga, detox yoga, yin yoga en hatha yoga), pilates reformer lessen of groepsfitnesslessen die worden aangeboden volgens het weekprogramma. Het resort biedt tal van wellnessprogramma's: detox, yoga, pilates, fitness en stressmanagement, om er maar een paar te noemen.

Speerpunten


Wellnessprogramma's

Belangrijk

  • Vliegen op: Koh Samui (USM) 
  • Transfertijd vanaf de luchthaven: Koh Samui - 15 minuten 
  • Check-in tijd 15.00 uur / Check-uit tijd 12.00 uur
  • Late check-uit: tegen toeslag van 50% van de nachtprijs (tot 18.00 uur kunt u gebruik maken van de kamer) 
  • Dit is een adults-only hotel
  • Internet: gratis
  • Badjas/slippers op de kamer: ja
  • Yogamat op de kamer 

Paspoort / visum informatie

Vaccinaties en gezondheid

Kamers

Alle 38 kamers liggen in een U-vorm om het grote zwembad heen. Elke kamer is voorzien van tv, telefoon, airco en ventilator, bureau, kluisje, minibar, badkamer met föhn en een privéterras of -balkon. Vanuit elke kamer kijkt u uit op het terras en/of zwembad en kunt u buiten zitten op een privéterras of -balkon. Op de kamer liggen een yogamatje en slippers voor u klaar.

Sanctuary superior kamer
Sanctuary Deluxe room
Sanctuary Deluxe Zeezicht

Video

Reiservaringen


22 november 2023

Het is een prachtig resort waar alles tot in de puntjes is geregeld. Het personeel is super vriendelijk. Ze weten precies wie je bent en wat voor een programma je volgt. Het eten is heerlijk en met zorg bereid. Ook het yoga/pilates programma zit goed en professioneel in elkaar. Behandelingen zijn fantastisch. De kamer en het resort zijn goed verzorgd en schoon Echt een aanrader!

Anoniem

17 maart 2023

Ik kreeg een spa-voucher van E100 mee en die mocht ik ook inzetten voor eten en drinken. Nu ben ik niet zo'n fan van massages dus het kwam goed uit voor mij. Ben nu 2x naar Absolute Sanctuary geweest en het is fantastisch. Er zijn veel gasten die lang blijven (3 tot 6 weken) en de meeste willen ook terugkomen of zijn al eerder geweest. De Duitse yoga-juf Jana is geweldig, ik ben vooral fan van haar hot yoga-lessen. En ik hoorde van anderen dat de personal trainers ook heel goed zijn. Dagelijks gaat er een gratis shuttlebus naar 2 stranden en een paar keer per week s avonds naar een night market. Deze plek is echt een aanrader, of nu een programma doet of -net als ik- alleen een kamer neemt.

Anoniem

26 februari 2019

Uitgebreide Yoga min. 7 nachten

Het was een zalig verblijf in Absolute Sanctuary. We werden zoals voorzien opgehaald in ons 1e hotel (zelfs een half uur voor tijd) en heel vriendelijk onthaald bij aankomst. Het personeel was heel vriendelijk en gedienstig. De planning was in het begin wat moeilijk maar ze waren heel gemakkelijk toen we vroegen om de 1e avond al iets te kunnen eten (was niet ingepland).  

Wat de accommodatie betreft, daar kan je echt weinig op aanmerken. De kamers zijn heel proper, worden dagelijks opgemaakt en gepoetst indien gevraagd. Het zwembad, het restaurant, gans het domein was spik en span.  

In het restaurant kregen we de wellness menukaart waar je telkens 2 gerechten van kan kiezen. De kaart is uitgebreid genoeg om er een week gevarieerd, lekker en gezond te eten. De smoothies aan het zwembad zijn heel vers en je hebt keuze uit zeker 20 verschillende soorten. Ze zijn beperkt tot 2 per dag.

We hadden gekozen voor het full yoga programma. Er was dagelijks yoga voorzien en 3x per week hot yoga. Gezien mijn vreet gevorderde heupartrose was het voor de leerkracht en uitdaging om de lessen voor mij haalbaar te maken maar dit is behoorlijk goed gelukt. De Pilates reformer les was heel intensief maar met een heel leuke leerkracht. Zelf ben ik een fietser en heb ik de fitness ruimte kunnen gebruiken om te fietsen. Deze was aangenaam "fris", er zijn handdoekjes en water voorzien en er speelt muziek.

De massages waren prima kwaliteit en persoonlijk aan te passen.

Er is dagelijks gratis vervoer naar het strand. Er is een tempeltoer en 2x per week een uitstap naar het fishermen's village. De tempeltoer is met 1u wel te kort om ervan te kunnen genieten. Dat was een beetje jammer...

Dus, zeker geslaagde vakantie en voor herhaling vatbaar!

Wesley B.

Deel dit hotel