Soort reis

Stoppen met roken

een rookvrij leven...

Hulp nodig bij het stoppen met roken, zonder moeite een rookvrij leven? Niet alleen stóppen met roken, maar ook nóóit meer roken? Onze kuuroorden en medische spa's bieden all-in programma's om u te helpen voor altijd te stoppen met roken! Een Stoppen met Roken programma wordt veelal aangeboden in een gespecialiseerd kuuroord, een medische spa of een luxe kuuroord (Health Resort). De programma’s zijn vaak een combinatie van medische, psychologische en holistische elementen. Fysieke en mentale elementen kunnen zijn: coaching en stressmanagement sessies, ontspannende behandelingen, sport- en fitnesslessen en gezonde voeding. Oosterse, holistische elementen kunnen zijn acupunctuur, tai chi, qi gong, yoga of Ayurveda. Medische elementen zijn westers georiënteerde componenten die onder medisch toezicht vallen, zoals longfunctietesten, zuurstofsessies of nicotine vervangende therapie. Het doel van het programma is u te helpen om uw tabaksverslaving te overwinnen.
Lees meer

Insiders tips

Top medische spa's
Blog: Top medische spa's
Stoppen met roken
Blog: stoppen met roken
Leefstijl reset
Blog: Start gezonde routines

Filter de reizen op


Ontdek hier alle Stoppen met roken reizen

4
De Ruwenberg, Nederland
Op een landgoed van zo'n 14 hectare ligt Hotel De Ruwenberg, midden in een natuurrijke omgeving, aan de rivier de Dommel en op slechts 10 minuten afstand van de historische binnenstad van Den Bosch.
SHA Wellness Clinic
5
SHA Wellness Clinic, Spanje
Oosterse benaderingen komen in SHA Wellness Clinic samen met westerse visies op gezondheid en welzijn. En dat onder een weldadig, super-de-luxe, modern dak.
36 reviews
Niet gevonden waar u naar zocht? Bel +31 (0)20 573 03 50 voor meer informatie!

Wat kunt u verwachten van een Stoppen met Roken-programma

Hulp nodig bij het stoppen met roken, zonder moeite een rookvrij leven? Niet alleen stóppen met roken, maar ook nóóit meer roken? Een rookvrij leven omarmen? Onze kuuroorden en medische spa's bieden all-in programma's om u te helpen voor altijd te stoppen met roken! Een Stoppen met Roken programma wordt veelal aangeboden in een gespecialiseerd kuuroord, een medische spa of een luxe kuuroord (Health Resort). Hier kunt u begeleiding en ondersteuning krijgen van professionals van verschillende disciplines en dit ondergaan in een relaxte omgeving met veel faciliteiten voor ontspanning en rust.  

De programma’s zijn vaak een combinatie van medische, psychologische en holistische elementen. Fysieke en mentale elementen kunnen zijn: coaching en stressmanagement sessies, ontspannende behandelingen, sport- en fitnesslessen en gezonde voeding. Oosterse, holistische elementen kunnen zijn acupunctuur, tai chi, qi gong, yoga of Ayurveda. Medische elementen zijn westers georiënteerde componenten die onder medisch toezicht vallen, zoals longfunctietesten, zuurstofsessies of nicotine vervangende therapie. Het doel van het programma is u te helpen om uw tabaksverslaving te overwinnen en vaardigheden te ontwikkelen die u nodig heeft om een rookvrije leefstijl te behouden. U wordt hierin ondersteund door een team van specialisten, die 100% voor u klaar staan.

Een stoppen-met-rokenprogramma in een kuuroord kan een zeer effectieve manier zijn om te stoppen met roken. U bent in een ontspannen omgeving, weg van de stress en triggers van het dagelijks leven. Bijkomend voordeel is dat het een eerste aanzet is tot een gezonde leefstijl. U heeft vaak toegang tot sportfaciliteiten, wellnessactiviteiten en workshops, u eet gezond tijdens het volgen van het programma en u kunt zich helemaal laten verwennen met heerlijke massages.

Voor wie is een Stoppen met Roken programma vakantie?

Als u op vakantie bent, zult u merken wat een verschil het maakt om niet meer te roken. Hoeveel fitter u zich voelt, hoeveel gemakkelijker u kunt ademhalen, hoe beter u ruikt, hoeveel lekkerder het eten weer proeft. En vooral hoe fijn het voelt om vrij te zijn van de verslaving. Dat gevoel van vrijheid is vaak de belangrijkste motivatie om het vol te houden als u weer thuis bent. Dat maakt een Stoppen met Roken wellnessvakantie de ideale vakantie voor iedereen die wil stoppen met roken, maar daar nog niet in is geslaagd. Lees hier een persoonlijke blog over een van onze klanten die een stoppen met roken programma deed.

Leest u hier het persoonlijk verslag van Ilse de Koning die een stoppen met roken wellness vakantie boekte.