Europa's top holistische luxe spa

8 april 2022

Europa's top holistische luxe spa - Lefay Resort & Spa Lago di Garda


'Me-time en stilte, dát is luxe!' 


Onovertroffen uitzicht op het Gardameer. Check! Vijfsterren eco-resort. Check! Eten... O my god check, check en nog eens check! Lefay (onder supervisie van een arts) is een super-de-luxe spa op basis van Oosterse geneeswijzen. Dé specialiteit van het huis: Classical Chinese Medicine (TCM).

Maar Lefay Resort & SPA Lago di Garda is zo veel meer. In de groene heuvels, tussen de citroenbomen en olijfboomgaarden, kunt u echt dagenlang genieten van de luxe spa met indoor zoutmeer en van de holistische activiteiten. Ontdek deze bijzondere plek zelf!

Natuurlijk krijgt u als Puurenkuur-gast net dat beetje extra. Bovenop onze Puurenkuur extra's ontvangt u een gratis massage voor alle verblijven in 2022 indien u boekt voor 15 mei.

Classical Chinese Medicine

Stress, overgewicht, energietekort of slecht slapen? Lefay pakt typisch Westerse problemen bij de wortel aan met Classical Chinese Medicine. Het artsenteam vindt waar uw innerlijk evenwicht verstoord is en stelt een persoonlijk behandelplan op.

Lefay in een nieuw jasje

In 2021 heeft Lefay een grote restyling en renovatie ondergaan. Het resultaat: nieuw ingerichte kamers, suites, lobby, lounge, adults-only spa. En een prachtig nieuw fine-dining restaurant 'Gramen' waar healthy gourmet cuisine tot een ware kunst is verheven.

Nieuw! Adults-only spa

De Lefay Spa is een wellnesswalhalla met drie verdiepingen aan faciliteiten. Een van de verdiepingen is recent volledig gerestyled en omgetoverd tot een adults-only spa. In deze oase met lichte ruimtes kunnen volwassenen tot rust komen en genieten van een uniek uitzicht. Vanuit de panoramische whirlpool en de Finse sauna kijkt u uit op het prachtige Gardameer.


Meer weten over Lefay Resort & SPA Lago di Garda? Klik hier!


Lefay Resort & Spa Dolomiti, het zusje van Lefay!

  • Ideaal voor alleenreizenden
  • Gratis holistische activiteiten
  • Fantastische gezonde en Italiaanse keuken
  • Design, duurzaam hotel
  • Groot wellnesscenter (3 verdiepingen!)
  • Infinity Pool buiten
  • In de buurt van winkels en restaurants
  • Buitenactiviteiten (heel veel outdoor, ook skiën)
  • Ski en sportwinkel (inclusief verhuur skimateriaal)

Meer weten over Lefay Resort & Spa Dolomiti? Klik hier!


Liever naar een andere bestemming? Bekijk ons gehele aanbod hier.