Puurenkuur, Wellness Reizen Wereldwijd
 
Soort reis

Ayurveda in Europa

14 oktober 2022
Ervaar de zachtheid en diepe ontspanning van een Ayurvedakuur

Voor authentieke Panchakarma ayurvedareizen hoef je niet meer helemaal naar India of Sri Lanka te vliegen. Ook in Europa zijn er inmiddels genoeg fantastische ayurvedahotels die op hoog niveau ayurvedische behandelingen en authentieke Panchakarma kuren aanbieden. Deze Europese Ayurveda resorts vliegen doctors, therapeuten, kruiden, oliën en kennis in uit India en Sri Lanka. Ervaar wat een ayurvedakuur voor jou kan doen. Bekijk de beste ayurvedahotels in Europa.


Image for De voordelen van een ayurvedakuur

De voordelen van een ayurvedakuur

Er zijn zoveel redenen om een ayurvedakuur te doen: ontgiften, ontstressen, in balans komen, weer aandacht en liefde aan jezelf geven, je gezondheid verbeteren, meer energie krijgen. Welke reden je ook hebt, je krijgt de andere voordelen er ook bij, want een ayurvedakuur richt zich op lichaam, hoofd en geest. Altijd in zachtheid en met veel persoonlijke aandacht. Lees hier alles over ayurveda.

Ontdek de beste ayurveda hotels in Europa:

Image for Hotel Alpino Atlantico Ayurveda Cure Center / Madeira

Hotel Alpino Atlantico Ayurveda Cure Center / Madeira

Vliegen op: Funchal

Ayurveda in een van de mooiste badplaatsen van Madeira, aan de ruige kust in het zuiden. Bij Alpino Atlántico volg je een authentieke ayurvedakuur in een spectaculaire setting.

Speerpunten: Aan zee - Alleen voor volwassenen - Ideaal voor alleenreizenden - Fiets- en wandelmogelijkheden - Kleinschalig hotel – Populair bij Puurenkuur-gasten!


Lees meer
Image for Engel Ayurveda hotel / Italië

Engel Ayurveda hotel / Italië

Autobestemming of vliegen op: Bolzano (BZO), Verona (VRN) of Innsbruck (INN)

De helende kracht van een ayurvedische vakantie in de Oostenrijkse bergen en 2500m2 aan spafaciliteiten. Het Engel Ayurveda hotel in Zuid-Tirol heeft het allemaal!

Speerpunten: Ayurvedacenter - Midden in de natuur – Fantastisch personeel dat je in de watten legt - Verwarmd infinity pool met adembenemend uitzicht op de Dolomieten - Per auto goed te bereiken.


Lees meer
Image for Thermana Park Laško / Slovenië

Thermana Park Laško / Slovenië

Autobestemming of vliegen op: Ljubljana (LJU)

Een authentiek ayurvedacenter met een groot medisch wellnesscenter én thermale baden in de mooie natuur van Slovenië. In voor- en najaar is Thermana Park Laško een perfect kuuroord. In de zomer de ideale vakantiebestemming met kinderen.

Speerpunten: Ayurvedacenter - Volop natuur - Thermaal water – Medisch team - Per auto goed te bereiken


Lees meer
Image for Mandira Styria / Oostenrijk

Mandira Styria / Oostenrijk

Autobestemming of vliegen op: Graz (GRZ)

De unieke combinatie van ayurveda en het helende thermale water van Oost-Styria in een geweldig Europees ayurveda resort in Aziatische sfeer.

Speerpunten: Ayurveda - Thermaal water - Rustige omgeving - Ideaal voor alleenreizenden – Veel verschillende sauna's - Per auto goed te bereiken


Lees meer
Image for La Clairiere / Frankrijk

La Clairiere / Frankrijk

Autobestemming of vliegen op: Strasbourg

La Clairière ligt in de bossen van de Elzas en is één van de eerste holistische hotels in Frankrijk. Hier kun je je batterij opladen en energieniveau boosten met oosterse behandelingen zoals ayurveda en acupunctuur. Verder staan er veel veganistische opties op de menukaart en is er een prachtige spa.

Speerpunten: Ayurveda – Acupunctuur – Rustige natuurrijke omgeving - Ideaal voor alleenreizenden


Lees meer
Floortje Dessing in Thailand
Top 10 Luxe Destination Spa's
Top 6 Retreats Solo-travellers
Tips voor een betere nachtrust - Leer beter slapen
Ayurveda in Europa