De experts van Puurenkuur vertellen over de maaltijden in hotels die hun zijn bijgebleven!
Een van de hoogtepunten bij AMARA vond ik zonder twijfel het eten. Deze burrata van 500 gram was speciaal gemaakt voor Ristorante Locatelli, en kan ik nog steeds proeven.
- Claudia, Reisspecialist & Contract Manager
Het uitgebreide buffet biedt heel veel keuze voor elk doshatype in typische kerala-stijl. Dat betekent: veel rijst, curries, kokos, groenten en kruiden, hier werd ik echt blij van!
- Kim, Reisspecialist & Manager Operations
Vers gevangen vis, zo vanuit zee op je bord. Bij Marbella Club at ik traditionele Spaane paella met verse vis, heerlijk! En ook nog eens met uitzicht op zee, wat wil je nog meer?
- Wouter, Europa Reisspecialist
020 573 03 50
Ma-Vr 10:00-17:00
+316 13 19 65 37
info@puurenkuur.nl
Bel mij terug
Binnen 24 uur
+31 (0)20 573 03 50
Ma-Vr 10:00-17:00
+316 13 19 65 37
info@puurenkuur.nl
Bel mij terug
Binnen 24 uur
Voor webwinkels zijn cookies nodig om goed te kunnen functioneren en de prestaties te kunnen evalueren. Daarnaast worden cookies gebruikt voor advertentie- en marketing doeleinden. Zie onze privacyverklaring voor meer informatie over hoe deze cookies gebruikt worden.