Soort reis

Mogen we u inspireren

Blogs

Ancient Healing part 1: Traditional Chinese Medicine

Ancient Healing deel 1: Traditionele Chinese geneeskunde

12 april 2024

Ancient Healing is een traditionele geneeswijze die van generatie op generatie is doorgegeven, afkomstig uit oude culturen. Voorbeelden van oude geneeswijzen zijn bijvoorbeeld Traditionele Chinese Geneeskunde (of in het engels -  Traditional Chinese Medicine, afgekort als  TCM), Ayurveda uit India, traditionele geneeswijze van de Amerikaanse Indianen, Traditionele Thaise Geneeskunde (TTG) of Traditionele en Islamitische Geneeskunde (TAIM). En zo zijn er nog honderden wereldwijd. Al deze oude geneeswijzen hebben één overkoepelend doel: het herstellen van balans en kijken vanuit een holistische blik op ons hele lichaam, zowel fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel. Het is een praktisch 'systeem' dat verbanden legt die we in het westen niet kennen. Een diagnose is ook nooit uitsluitend een fysieke diagnose. Het kijkt ook naar uw omgeving, psyche, emoties, familiegeschiedenis, leefomstandigheden, het zijn allemaal aspecten die meegenomen worden. In Deel 1 van onze serie Ancient Healing gaan we eens dieper in op de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM). 

Verwen uzelf met het Yoga Nidra en klankconcert Yoga en wellness retraite in Nederland, voor diepe ontspanning
Ontspanning in overvloed tijdens Yoga Nidra & Sound bath weekend
Lees meer
Blog: Ontdek onze luxe wellnessvakanties naar Mauritius: Luxueuze wellnesshotels en insider tips van verborgen pareltjes van het eiland. #LuxeWellnessHotels #Mauritius
Ontdek Mauritius' luxe wellnesshotels én insiderstips
Lees meer
Ontdek Paradis Plage, een rustig strandresort in Agadir met surf, yoga, spa en biologische keuken in een moderne Marokkaanse setting.
Klant ervaring: Paradis Plage Surf, Yoga & Spa in Marokko
Lees meer
Ontdek onze leuke lente retreats voor gezondheid, ontspanning en wellness in Europa
Lente retreats 2024
Lees meer
Een grondige en uitgebreide gezondheidscheck-up in Thailand in de beste Health Resorts. Ontdek topkwaliteit voor een betere gezondheid en minder stress. #healthcheckup Thailand. #thebesthealthresortsworldwide.
Betere gezondheid en minder stress, Thailand is de place to be
Lees meer
Adults-only
14x holistische hotels met een adults-only stempel
Lees meer
Klant ervaring: Kamalaya Koh Samui / Thailand
Lees meer
Self love hotels
6x tips voor een dagelijkse dosis zelfliefde
Lees meer
Laat de liefde bloeien deze Valentijnsdag met onze exclusieve romantische wellnessretreats. Herontdek passie en ontspanning samen.
6 romantische wellnessretreats voor Valentijn 2024
Lees meer
Top 13 luxe destination spa's
Floortje Dessing in Thailand
Tips voor een betere nachtrust - Leer beter slapen
Ayurveda in Europa
Top 6 retreats voor in je eentje