Soort reis

Mogen we u inspireren

Blogs - spa & wellnessvakanties

Blog: Ontdek onze luxe wellnessvakanties naar Mauritius: Luxueuze wellnesshotels en insider tips van verborgen pareltjes van het eiland. #LuxeWellnessHotels #Mauritius

Ontdek Mauritius' luxe wellnesshotels én insiderstips

29 maart 2024

Na zijn bezoek aan Mauritius, schreef de Amerikaanse schrijver Mark Twain dat eerst het eiland werd geschapen en daarna pas de hemel, en dat deze op Mauritius is gebaseerd.  Mauritius valt onbetwist in het rijtje 'eilandparadijzen' (zoals de Seychellen en de Malediven). Parelwitte stranden, kristalhelder water en heel veel luxe vijfsterrenresorts. Dat onze wellnessresorts in Mauritius perfect zijn voor een wellnessvakantie, dat moge duidelijk zijn. Maar wat velen niet weten, is dat Mauritius heel veelzijdig is. Naast droomstranden, vindt u in het binnenland bergen en tropische wildernis, een scala aan inheemse vogels en dieren, gekke natuurverschijnselen en een cuisine waar je je vingers bij aflikt. We gingen vast voor u op pad en kwamen terug met een lijst aan insidertips. Zodat u Mauritius niet alleen vanuit een massagebed beleeft, maar ook eens buiten die gebaande paden treedt. We wensen u een prachtige droomreis toe! 

Ontdek Paradis Plage, een rustig strandresort in Agadir met surf, yoga, spa en biologische keuken in een moderne Marokkaanse setting.
Klant ervaring: Paradis Plage Surf, Yoga & Spa in Marokko
Lees meer
Ontdek onze leuke lente retreats voor gezondheid, ontspanning en wellness in Europa
Lente retreats 2024
Lees meer
Een grondige en uitgebreide gezondheidscheck-up in Thailand in de beste Health Resorts. Ontdek topkwaliteit voor een betere gezondheid en minder stress. #healthcheckup Thailand. #thebesthealthresortsworldwide.
Betere gezondheid en minder stress, Thailand is de place to be
Lees meer
Self love hotels
6x tips voor een dagelijkse dosis zelfliefde
Lees meer
Laat de liefde bloeien deze Valentijnsdag met onze exclusieve romantische wellnessretreats. Herontdek passie en ontspanning samen.
6 romantische wellnessretreats voor Valentijn 2024
Lees meer
Health Resorts & Retreats in de bergen
Lees meer
6x wellnesshotels met je vriendinnen 2024 | Puurenkuur.nl
Wellnessvakantie met vriendinnen: Plezier & Selfcare
Lees meer
Ontdek 7 redenen om naar Wellness en gezondheidsparadijs Slovenië te reizen! Prachtige natuur, lieve mensen, hoogstaande gezonde gerechten en holistische therapieën! #WellnessSlovenie #wellnessreis
7 goede redenen voor een bezoek aan wellnessparadijs Slovenië
Lees meer
Ontspannen en opladen aan de mooiste stranden
Lees meer
Bekijk hier al onze Spa & Wellnessvakanties reizen
Tips voor een betere nachtrust - Leer beter slapen
Top 13 luxe destination spa's
Floortje Dessing in Thailand
Top 6 retreats voor in je eentje
Ayurveda in Europa