Puurenkuur, Wellness Reizen Wereldwijd
 
Soort reis

Mogen we u inspireren

Blogs - spa & wellnessvakanties

Ontspannen en opladen aan de mooiste stranden

14 april 2023

Een Strand & Spa ervaring kan een mooie manier zijn om tot rust te komen en nieuwe energie op te doen, zodat u opgeladen en uitgerust kunt terugkeren naar huis. Hieronder een overzicht van onze kuuroorden, wellnesshotels, health resorts en boetiekretreats aan de mooiste stranden. Op het strand kunt u genieten van de zon, zwemmen in zee en genieten van een verscheidenheid aan watersporten en activiteiten. Of u nu de voorkeur geeft aan een levendig strand of een rustig baaitje, er zijn veel mogelijkheden om uit te kiezen. Waarom geeft een wellnesshotel aan het strand zoveel energie? Het is de combinatie van frisse lucht, zon en zout water, een verfrissende combinatie voor lichaam en geest. De strandomgeving helpt stress te verminderen en ontspanning te bevorderen. Het strand biedt een breed scala aan van fysieke activiteiten: zwemmen, surfen, paddleboarding of beachvolleybal. Veel health resorts en boetiekretreats aan het strand bieden fitnesslessen en persoonlijke training sessies aan op het strand. Het geluid van de golven en de zeebries kunnen de spa-ervaring versterken en een diepere ontspanning bevorderen. U kunt heerlijk lekker - en gezond - eten aan het strand. Verse zeevruchten, fruit en groenten staan vaak op het menu en veel resorts bieden kooklessen en workshops om u te leren hoe u gezonde en heerlijke maaltijden kunt bereiden. De natuurlijke schoonheid van een strandomgeving kan inspirerend en rustgevend zijn, creativiteit bevorderen en angst verminderen. Veel wellnesshotels en kuuroorden bieden meditatie- en mindfulnesslessen voor innerlijke rust.

De mooiste welnessplekken in de natuur voor fietsen en wandelen. Luxe boetiekhotels, spa- en wellnessresorts en Destination Spa’s. Experts sinds 2005 – geen boekingskosten – wereldwijd aanbod.
Wellnesshotels in de natuur: paradijs voor wandelen en fietsen
Lees meer
De mooiste plekken met minerale of thermale baden. Puurenkuur biedt een groot aanbod in Gezondheids- en kuuroorden wereldwijd ter verbetering van reuma, slaap, ontgiften of ontstressen. Dé specialist sinds 2005.
De beste bestemmingen met thermale baden
Lees meer
Boek uw reis Kamalaya veilig en vertrouwd bij Puurenkuur, officieel verkoopkantoor Benelux. Bij elke boeking een gratis €150 voucher. Alle programma’s. Loyalty punten. Experts Sinds 2005. Flexibel.
Het laatste nieuws van Kamalaya - Thailand
Lees meer
Luxe betaalbare wellnesshotels | Puurenkuur.nl
Luxe betaalbare wellnesshotels
Lees meer
Beste Luxe Destination Spa\'s
Top 13 luxe destination spa's
Lees meer
The wellnesstrends of 2023
De Wellnesstrends van 2023
Lees meer
Fusion Maia Da Nang
TIA Wellness Resort (Vietnam) - Mindfully Mooi
Lees meer
Top 5 Wellness Vakanties Europa
Top 5 Wellness Resorts in Europa
Lees meer
Oceano Hotel Health Spa Tenerife, Mayr kuur, mayr kuur, detoxen, ayurveda, Tenerife, canarische eilanden, Spanje, Thalasso
Marleen’s bezoek aan OCÉANO Hotel Health Spa
Lees meer
Bekijk hier al onze Spa & Wellnessvakanties reizen
Tips voor een betere nachtrust - Leer beter slapen
Ayurveda in Europa
Top 6 retreats voor in je eentje
Floortje Dessing in Thailand
Top 13 luxe destination spa's