Soort reis

Mogen we u inspireren

Blogs - sport, beweging & fitness

Ontdek Paradis Plage, een rustig strandresort in Agadir met surf, yoga, spa en biologische keuken in een moderne Marokkaanse setting.

Klant ervaring: Paradis Plage Surf, Yoga & Spa in Marokko

15 maart 2024

De een reist altijd alleen. De ander boekt liever met iemand samen. Weer een ander zoekt vooral rust. Terwijl een ander juist hunkert naar actie en avontuur. In onze blog 'klant ervaring' vertellen Puurenkuur klanten over hun favoriete wellnessreis, retreat of hotel en geven ze tips en adviezen. Deze keer: Paradis Plage Surf, Yoga & Spa in Agadir, waar Loes in januari 2024 een week verbleef. Dat wij als Puurenkuur superenthousiast zijn over dit kleinschalige boetiekretreat moge duidelijk zijn. Het is gelegen aan een vijf kilometer lang zandstrand ten noorden van Agadir. Een oase van rust, waar surfen, yoga en wellness samenkomen in moderne Marokkaanse stijl en sfeer. Weg van de massa. Het rustgevende geluid van de oceaan als een natuurlijke, kalmerende achtergrondmuziek. Deze plek wordt in één adem genoemd met ‘next level chillen’. Dankzij de relaxte vibe, de yogamindset, biologische maaltijden, de Marokkaanse EcoSpa en diverse fitnessactiviteiten, waaronder (board) surflessen. 

Geniet van ontspanning en spanning in hotels met wellness- en watersportactiviteiten. Het beste van twee werelden: wellnessretraites en spannende watersporten in de tophotels van Puurenkuur.
In, Op, Aan en Onder water - Avontuur & Ontspanning met water
Lees meer
Het Beste aanbod van Pilates vakanties en pilates retreats in Luxe boetiekhotels, spa- en wellnessresorts en Destination Spa’s. Hoge kortingen - Duizenden tevreden klanten · Top Service
Word sterk en lenig met onze Pilatesvakanties
Lees meer
Onze top 8 beste sport- en fitnessreizen en vakanties
De 8 meest populaire fitness- en sportvakanties
Lees meer
De mooiste welnessplekken in de natuur voor fietsen en wandelen. Luxe boetiekhotels, spa- en wellnessresorts en Destination Spa’s. Experts sinds 2005 – geen boekingskosten – wereldwijd aanbod.
Wellnesshotels in de natuur: paradijs voor wandelen en fietsen
Lees meer
The wellnesstrends of 2023
De Wellnesstrends van 2023
Lees meer
Why Men Need to Retreat
Trend: Mannen op Retreat
Lees meer
Persoonlijke ervaring: Fitness vakantie
Lees meer
Floortje Dessing
Floortje Dessing in Thailand
Lees meer
Bekijk hier al onze Sport, Beweging & Fitness reizen
Tips voor een betere nachtrust - Leer beter slapen
Top 6 retreats voor in je eentje
Floortje Dessing in Thailand
Ayurveda in Europa
Top 13 luxe destination spa's