8x de leukste zomerbestemmingen

1 augustus 2017

Nog geen idee waar u deze zomer naartoe gaat op vakantie? Twijfelt u tussen strand en natuur? Wil de een kuren en de ander surfen? Laat u inspireren door deze zonnige lijst van 8 heerlijke wellnessbestemmingen, die voor iedereen wat te bieden heeft.

 

1. Wellness en het strand
Capsis Resort op Kreta maakt bestaat uit verschillende hotels. Dat betekent een enorme keuze in restaurants, bars, zwembaden en activiteiten. En ook: toegang tot het privéstrand van Cladissos voor zon, zee en zwemmen. Ideaal voor het hele gezin.

 

2. Wellness en yoga

Kleinschalig, persoonlijk en op een prachtige plek. Het Spaanse Casa La Suerte is een ongerept paradijs van ruimte en rust waar u geniet van natuur en de yogalessen van eigenaresse Lilian, een toegewijde, deskundige docente. Hier kunt u niet anders dan tot uzelf komen en opladen.

 

3. Wellness en detox

Waarom niet het nuttige met het aangename verenigen? In Parkhotel Igls, Oostenrijk, reinigt u uw spijsverteringsgestel met een Dr. Mayr-kuur terwijl u uw geest en lichaam ontspant in de spa en de frisse berglucht van de Alpen. Schoon, energiek en vitaal zult u weer naar huis terugkeren.

 

4. Wellness en adults only

In dit adults only hotel is rust gegarandeerd. Het klimaat, de omgeving en faciliteiten van Meliá Hacienda del Conde, zoals een golfbaan, fitnesscenter en spa, zorgen voor de rest. Een heerlijke vakantie gegarandeerd!

 

5. Wellness en thalasso

Zon, strand en… zee. En niet alleen om in te zwemmen, maar vooral om gebruik te maken van de heilzame werking van het water, de algen en modder. In het Franse Sofitel Quiberon bent u in perfecte handen voor een thalassokuur én aan het goede adres voor een ontspannen reis.  

 

6. Wellness en surf

In Paradis Plage Resort in Marokko combineert u surf en spa. Ideaal voor gezinnen waarvan de kinderen actief willen zijn en de ouders willen ontspannen. Of gewoon voor uzelf, om bij te komen met een massage na de golven te hebben getrotseerd.

 

7. Wellness en natuur

Een van de beste manieren om eens helemaal tot rust te komen, is om in de natuur te verblijven. Het Puurenkuur Landgoed ligt in het ongerepte hart van de Portugese Algarve. Weg van de massa en de drukte, in stilte en schoonheid energie opdoen. Magisch!

 

8. Wellness en ayurveda

Alpino Atlántico combineert ayurveda met een spectaculaire setting. Dat betekent authentiek kuren in een van de mooiste badplaatsen op Madeira. Maar zonnen, zwemmen, snorkelen en duiken kan ook, en daarmee is dit een all-round superfijne vakantiebestemming.