Soort reis

5x de leukste zomerbestemmingen

28 december 2018
Nog geen idee waar u deze zomer naartoe gaat op vakantie? Twijfelt u tussen strand en natuur? Wil de een kuren en de ander surfen? Laat u inspireren door deze zonnige lijst van 5 heerlijke wellnessbestemmingen, die voor iedereen wat te bieden heeft.

Image for 1. Wellness en yoga

1. Wellness en yoga

Kleinschalig, persoonlijk en op een prachtige plek. Het Spaanse Casa La Suerte is een ongerept paradijs van ruimte en rust waar u geniet van natuur en de yogalessen van eigenaresse Lilian, een toegewijde, deskundige docente. Hier kunt u niet anders dan tot uzelf komen en opladen.

Lees meer
Image for 2. Wellness en detox

2. Wellness en detox

Waarom niet het nuttige met het aangename verenigen? In Parkhotel Igls, Oostenrijk, reinigt u uw spijsverteringsgestel met een Dr. Mayr-kuur terwijl u uw geest en lichaam ontspant in de spa en de frisse berglucht van de Alpen. Schoon, energiek en vitaal zult u weer naar huis terugkeren.

 

Lees meer
Image for 3. Wellness en adults only

3. Wellness en adults only

In dit adults only hotel is rust gegarandeerd. Het klimaat, de omgeving en faciliteiten van Hotel Hacienda del Conde, zoals een golfbaan, fitnesscenter en spa, zorgen voor de rest. Een heerlijke vakantie gegarandeerd!

Lees meer
Image for 4. Wellness en surf

4. Wellness en surf

In Paradis Plage Resort in Marokko combineert u surf en spa. Ideaal voor gezinnen waarvan de kinderen actief willen zijn en de ouders willen ontspannen. Of gewoon voor uzelf, om bij te komen met een massage na de golven te hebben getrotseerd.

Lees meer
Image for 5. Wellness en ayurveda

5. Wellness en ayurveda

Alpino Atlántico combineert ayurveda met een spectaculaire setting. Dat betekent authentiek kuren in een van de mooiste badplaatsen op Madeira. Maar zonnen, zwemmen, snorkelen en duiken kan ook, en daarmee is dit een all-round superfijne vakantiebestemming.

Lees meer
Tips voor een betere nachtrust - Leer beter slapen
Top 6 retreats voor in je eentje
Floortje Dessing in Thailand
Top 13 luxe destination spa's
Ayurveda in Europa