Lifestyle blog

Tips, nieuws en weetjes. Van experts, ons eigen wellnessteam én van klanten die een van onze reizen boekten. Die u helpen bij het kiezen van een bestemming. Of die uw geboekte reis tot een nog mooiere ervaring maken.

Maak kennis met Traditional Arabic & Islamic Medicine

8 juli 2022

Net als andere oude beschavingen en culturen kent ook de Arabische cultuur een eeuwenoude geneeskunde Traditioneel and Islamic Medicine (TAIM). In 2022 opende topwellness resort Zulal Wellness Resort in Qatar.

Thailand Pass opgeheven!

22 juni 2022

What you see is what you get: want zo mooi als op de foto's, zo is het dus echt! Wie een vakantie boekt naar Thailand stapt van het ene mooie plaatje in het andere.

Europa's top holistische luxe spa

8 april 2022

Onovertroffen uitzicht op het Gardameer. Check! Vijfsterren eco-resort. Check! Eten... O my god check, check en nog eens check! Lefay (onder supervisie van een arts) is een super-de-luxe spa op basis van Oosterse geneeswijzen.

Tips voor een betere nachtrust - Leer beter slapen

19 maart 2022

Niet goed kunnen slapen is ontzettend frustrerend. Het aantal Nederlanders dat naar de slaappillen grijpt groeit begrijpelijkerwijze, want wie moe is wil slapen.

Ontbijt van zelfgemaakte suikervrije Granola

9 november 2021

Granola kan je heel makkelijk zelf maken, bovendien zit er een stuk minder suiker in dan de granola die je doorgaans in de supermarkt koopt en zit er ook geen palmolie in.

Start de dag positief

7 november 2021

6 tips voor een positieve start van uw dag

Update oktober 2021: Reizen & Coronavirus (COVID-19)

15 oktober 2021

Veelgestelde vragen over het reizen en het coronavirus.

Pompoen-kokossoep

20 januari 2021

Zoekt u troost in comfortfood? Wij hebben een warm detox recept dat uw weerstand verhoogt én heel lekker is. Eet smakelijk!

Gastblog: Nannet vd Ham | 24 lessen van 2020

19 januari 2021

Eerlijk is eerlijk: mijn persoonlijke levenslust, kracht en duidelijke levensdoel komen mij niet vanzelf aanwaaien. Ik zoek mijn heil bij mijn grote inspiratoren zoals Oprah Winfrey, Deepak Chopra en sinds de coronacrisis: Robin Sharma.

Een heel goede morgen

18 januari 2021

Meer dan een halfuurtje kost het niet, terwijl het effect de hele dag merkbaar is. Op een spiritueel ontbijt bestaande uit een minimeditatie, een rustgevende ademhalingsoefening en een zonnegroet kunt u uren voort.