Lifestyle blog

Tips, nieuws en weetjes. Van experts, ons eigen wellnessteam én van klanten die een van onze reizen boekten. Die u helpen bij het kiezen van een bestemming. Of die uw geboekte reis tot een nog mooiere ervaring maken.

Weerstand en mentale veerkracht zijn nu belangrijker dan ooit

25 september 2020

Een interview met Karina Stewart van Kamalaya

Update: Reizen & Coronavirus (COVID-19)

12 juni 2020

Veelgestelde vragen over het reizen en het coronavirus.

Reisadvies Puurenkuur-bestemmingen

5 juni 2020

Bent u van plan de aankomende maanden op reis te gaan? Per week past de overheid het reisadvies aan per bestemming, mede op basis van de restricities die de bestemming opstelt voor het binnenlaten van Nederlandse reizigers.

Top 10 detox vakanties

7 februari 2020

Van top tot teen gereinigd, met meer energie, een betere weerstand, een soepeler functionerend systeem én een alerte, fitte geest als resultaat. Hier vindt u de topbestemmingen die we hoogstpersoonlijk voor u selecteerden.

Wat zijn dé wellnesstrends voor 2020?

17 januari 2020

Bij de onderstaande Puurenkuur-hotels ontdekt u de trends van 2020.

Persoonlijke ervaring: Fitness vakantie

2 januari 2020

Bewegen is goed. Maar we vinden niet allemaal de tijd en de motivatie om ook echt aan de slag te gaan. Een fitnessvakantie kan de knop omzetten.

Floortje Dessing - 'In Euphoria had ik rust aan mijn hoofd, even niemand die iets van me wilde'

11 december 2019

‘Een acrobaat in een Chinees Staatscircus die de bordjes hoog probeert te houden,’ zo omschrijft Floortje Dessing zichzelf. Ze is net terug van een week in de pauzestand in de Puurenkuur destination spa Euphoria in Griekenland.

Ayurveda Types: Ben je een Impulsieve Vata, een Pittige Pitta of een Kalme Kapha?

30 augustus 2019

In de eeuwenoude traditionele Indiase geneeskunde Ayurveda draait alles om balans tussen de drie typen levensenergieën Vata, Pitta en Kahpa, oftewel de doshas.

Het Puurenkuurteam strijkt neer in SHA Wellness Clinic

13 juni 2019

Euphoria: Griekse Bucketlist-bestemming

5 juni 2019

Onder water luister ik naar het gezang van de walvissen dat om me heen klinkt. De warmte en de geluiden ontspannen me volledig. Ik lig in het wellnesscenter van Euphoria, de Griekse destination-spa.