Soort reis

Luxe, betaalbare wellnesshotels

Zet jezelf op nr1, durf die pauze-knop in te drukken!

Kent u dat gevoel? Dat u er echt-even-tussenuit-moet? Al is het maar een paar dagen, of een weekje? Opladen, uitrusten, verlangzamen? Gewoon even niets moeten. De lome dagen vullen met een ontspannen bezoekje aan de spa. Beetje soezen. Boekje lezen. Massages. Misschien wat ronddwalen in een dorpje en een terrasje pakken. Op de boulevard flaneren. Onze nieuwe Spa Intense - programma’s zijn perfect voor iedereen die dat gevoel herkent. En in onze luxe betaalbare wellnesshotels rust u uit tegen een scherpe prijs. Voor zo'n ontspannen luxe wellnessvakantie hoeft u niet meteen diep in de buidel tasten. Hier treft u onze vier- en vijfsterren wellnesshotels die een goede prijskwaliteit hebben! Boekt u een Spa-Intense programma in een van onze luxe betaalbare wellnesshotels dan bent u altijd verzekerd van een goede spa, fijne kamers, 1 of meerdere diners en diverse ontspannende behandelingen inclusief.
Lees meer

Insiders tips

Op retreat in eigen land
Artikel: Retreat dichtbij huis
Affordable Wellbeing
Blog: luxe betaalbare wellness
Top 6 retreats voor in je eentje
Blog: Top 6 solo retreats

Filter de reizen op


Ontdek hier alle Betaalbare wellnesshotels reizen

Boshotel Vlodrop
4
Boshotel Vlodrop, Nederland
Ontsnap aan de drukte en geniet van rust in Boshotel Vlodrop. Dit vriendelijke hotel ligt midden in de bossen en heeft uitgebreide spafaciliteiten. Puurenkuur biedt diverse retraites aan met yoga, mindfulness en wellness.
270 reviews
Badhotel Domburg
4
Badhotel Domburg, Nederland
Gastvrij hotel met excellente service en gerenoveerd wellnesscenter vlak bij zee, duinen en bossen voor ontspannende yoga-, mindfulness- en wellnessweekenden.
540 reviews
Parkhotel Tjaarda
4
Parkhotel Tjaarda, Nederland
Parkhotel Tjaarda ligt in Oranjewoud, een dorp waar de koninklijke familie in de 17e eeuw neerstreek. Het hotel is net gerenoveerd, ligt mooi in de natuur en heeft een uitgebreide spa,
6 reviews
Monchique Resort & Spa
5
Monchique Resort & Spa, Portugal
Modern resort met ruime suites en prachtige spa in één van de mooiste natuurgebieden van de Algarve.
42 reviews
4
De Ruwenberg, Nederland
Op een landgoed van zo'n 14 hectare ligt Hotel De Ruwenberg, midden in een natuurrijke omgeving, aan de rivier de Dommel en op slechts 10 minuten afstand van de historische binnenstad van Den Bosch.
Almar Jesolo Resort & Spa
5
Almar Jesolo Resort & Spa, Italië
Echt álles wordt u uit handen genomen in het stijlvolle Almar Jesolo Resort & Spa. Zodat u alleen aandacht aan uzelf hoeft te besteden.
9 reviews
Hotel Botánico & The Oriental Spa Garden | Puurenkuur Official Sales Office Benelux
5
Hotel Botánico & The Oriental Spa Garden - Tenerife, de Canarische Eilanden
Een luxe vijfsterrenhotel in Aziatische stijl met top Thaise spa, tropische tuinen en onberispelijke service.
25 reviews
Almar Giardino di Costanza
5
Almar Giardino di Costanza, Italië
Almar Giardino di Costanza Resort in Sicilië is een heerlijke plek voor het vinden en starten van een nieuwe gezonde leefstijl. Een fantastische ‘healing experience’.
3 reviews
Niet gevonden waar u naar zocht? Bel +32 (0)380 80 986 voor meer informatie!

Luxe betaalbare wellnesshotels

Kent u dat gevoel? Dat u er echt-even-tussenuit-moet? Al is het maar een paar dagen, of een weekje? Opladen, uitrusten, verlangzamen? Gewoon even niets moeten. De lome dagen vullen met een ontspannen bezoekje aan de spa. Beetje soezen. Boekje lezen. Massages. Misschien wat ronddwalen in een dorpje en een terrasje pakken. Op de boulevard flaneren. Onze nieuwe Spa Intense - programma’s zijn perfect voor iedereen die dat gevoel herkent. En in onze luxe betaalbare wellnesshotels rust u uit tegen een scherpe prijs. Voor zo'n ontspannen luxe wellnessvakantie hoeft u niet meteen diep in de buidel tasten. Hier treft u onze vier- en vijfsterren wellnesshotels die een goede prijskwaliteit hebben!

Boekt u een Spa-Intense programma in een van onze luxe betaalbare wellnesshotels dan bent u altijd verzekerd van:

  • Minimaal 4 sterren
  • Een goede spa
  • Fijne kamers
  • 1 of meerdere diners
  • 3 behandelingen bij een verblijf van 4 nachten of
  • 6 behandelingen bij een verblijf van 7 nachten