Puurenkuur, Wellness Reizen Wereldwijd
 
Soort reis

Reisnieuws

In 2020 werden wereldwijd de grenzen gesloten en werd mensen gevraagd thuis te blijven om verspreiding van het virus te voorkomen. Dit leidde tot een daling van het aantal internationale aankomsten met 70% in de eerste 8 maanden van 2020 en blijft een impact hebben op de vluchtcapaciteit en de reisindustrie als geheel. Dankzij vaccins en minder beperkingen is reizen nu weer opengesteld!

Zoals we weten, is de reisindustrie sterk beïnvloed door wereldwijde reisbeperkingen en de daaruit voortvloeiende economische gevolgen van dergelijke beperkingen.

De World Travel & Tourism Council (WTTC) heeft gemeld dat in 2020 maar liefst 62 miljoen banen in de reis- en toerismesector verloren zijn gegaan als gevolg van de gevolgen van de pandemie.

In het licht van de reisbeperkingen van COVID-19 voelden veel reizigers zich begrijpelijkerwijs ongemakkelijk bij het boeken van pauzes of zelfs reizen tijdens de pandemie.

Wij zien een trend bij Puurenkuur van klanten die langere wellnessvakanties nemen in onze meer afgelegen luxe bestemmingen. We hebben ook een stijging gezien van het aantal mensen dat ervoor kiest om in eigen land of juist op bestemmingen dichterbij huis op vakantie gaan naar plekken die bijdragen aan fitheid, welzijn en immuniteit.


Top 6 retreats voor in je eentje
Tips voor een betere nachtrust - Leer beter slapen
Ayurveda in Europa
Floortje Dessing in Thailand
Top 13 luxe destination spa's

“Puurenkuur geeft me de ontspanning die ik nodig heb.”


Floortje Dessing - ‘In Thailand heb ik mijn systeem opnieuw opgestart. En dat was nodig’