Soort reis

Programma's voor leiders

Betere gezondheid, minder stress

Leidinggevenden en managers dragen een aanzienlijke verantwoordelijkheid. Die verantwoordelijkheid, hard werken en altijd aanstaan gaan nogal eens ten koste van gezondheid en welzijn. Iedereen die blootgesteld wordt aan een hoge mate van inspanning, stress, besluitvorming of vele reizen kan leiden tot chronische stress. Steeds meer managers, CEO's, politici, ondernemers en sporters vinden hun weg naar een kuuroord of destination spa voor een algehele check-up van hun gezondheid en het verminderen van stress. Deze health resorts kunnen uw stress in kaart brengen, maar ook allerlei waarden in uw lichaam (hormonen, schildklier, vitamine of bloedwaarden). fysieke als mentale gezondheid. Deze programma's zijn inclusief lifestyletesten, gezonde voeding, coaching en sportelementen. Zorgen voor uw gezondheid wordt steeds belangrijker. Een goede fysieke en mentale gezondheid is van essentieel belang voor iedereen, maar werkt ook door in uw leiderschapskwaliteiten. Elk programma wordt op maat gemaakt naar aanleiding van uw wensen en behoeften.
Lees meer

Insiders tips

Top medische spa's
Blog: Top medische spa's
Blog: SHA leaders programma
Adults-only
Ontdek: Adults-only hotels

Filter de reizen op


Ontdek hier alle Executives & Managers reizen

Zulal Wellness Resort
5
Zulal Wellness Resort, Qatar
Het duurzame Zulal Wellness Resort by Chiva-Som combineert Arabische gastvrijheid en traditionele Islamitische geneeskunde met de holistische filosofie van Chiva-Som, de internationaal geprezen Destination Spa in Thailand.
3 reviews
SHA Wellness Clinic
5
SHA Wellness Clinic, Spanje
Oosterse benaderingen komen in SHA Wellness Clinic samen met westerse visies op gezondheid en welzijn. En dat onder een weldadig, super-de-luxe, modern dak.
36 reviews
SHA Wellness Clinic Mexico
5
SHA Wellness Clinic Mexico, Mexico
Gloednieuwe prijswinnende medische spa met integrale aanpak– zusje van SHA Wellness Clinic in Spanje – in de tropische natuur aan de Caraïbische kust van Mexico.
Niet gevonden waar u naar zocht? Bel +32 (0)380 80 986 voor meer informatie!

Als u voortdurend op hoog niveau moet presteren, is het van cruciaal belang om uw gezondheid en stressniveau goed in de gaten te houden. Hoe doorbreekt u uw patroon van te veel stress, teveel werken, te weinig tijd voor self-care? Hoe staat uw gezondheid er eigenlijk voor? Hoe creëert u een gezonde leefstijl? Welke 'stressoren' heeft u, oftewel, wat zijn uw triggers? Er is een programma die speciaal ontworpen is voor managers, ondernemers en voor alle mensen die voortdurend onder hoge druk staan. Deze programma's worden vaak aangeboden in Medical en Destination spa's waar u uw gezondheid en stress ook daadwerkelijk in cijfers en getallen kunt meten. Hoe staat uw gezondheid er feitelijk voor? Hoe kunt u snel verbetering krijgen? En hoe krijgt u minder stress? 

Stijgende trend...

Leidinggevenden en managers dragen een aanzienlijke verantwoordelijkheid. Die verantwoordelijkheid, hard werken en altijd aanstaan gaan nogal eens ten koste van gezondheid en welzijn. Iedereen die blootgesteld wordt aan een hoge mate van inspanning, stress, besluitvorming of vele reizen kan leiden tot chronische stress. Steeds meer managers, CEO's, politici, ondernemers en sporters vinden hun weg naar een kuuroord of destination spa voor een algehele check-up van hun gezondheid en het verminderen van stress. Deze health resorts kunnen uw stress in kaart brengen, maar ook allerlei waarden in uw lichaam (hormonen, schildklier, vitamine of bloedwaarden). 

Leadership programma's

Daarom bieden we Executive-programma’s aan voor zowel fysieke als mentale gezondheid. Deze programma's zijn inclusief lifestyletesten, gezonde voeding, coaching en sportelementen. Zorgen voor uw gezondheid wordt steeds belangrijker. Een goede fysieke en mentale gezondheid is van essentieel belang voor iedereen, maar werkt ook door in uw leiderschapskwaliteiten. Elk programma wordt op maat gemaakt naar aanleiding van uw wensen en behoeften.

SHA's Leader's Performance programma

Het team van SHA Wellness Clinic creëerde een programma speciaal ontwikkeld voor dit doel: het Leader ́s Performance Programma.Dit programma richt zich op het handhaven van optimale gezondheid en emotioneel welzijn bij een hoog niveau van inspanning en stress, met als doel uw prestaties en productiviteit te verbeteren. Ervaring leert dat managers het extra moeilijk vindt tijd te maken voor self-care, en dus heeft SHA Wellness Clinic een intensief programma ontworpen van 7 dagen, waarin de meest effectieve behandelingen en methodieken samenkomen. Een mix van wetenschap (testen) en holistische geneeskunde (lichaam en geest samen) met als doel optimale prestaties op zowel fysiek als mentaal niveau. 

We noemen een paar gezondheidsvoordelen, zowel fysiek als mentaal

  • Minder stress. Met 100% aandacht voor uzelf. Reflectie, rust en me-time in een serene, (veelal) natuurrijke omgeving. 
  • Facts & Figures. Met (medische) testen en onderzoeken de feiten (en fabels) over uw gezondheid en stressniveau op een rijtje. 
  • Lekker in uw vel. Meer energie door meer beweging en gezonde voeding. Opmaat gemaakte fitnessprogramma's en gepersonaliseerde maaltijden.
  • Helderheid & alertheid. Therapieën en activiteiten zoals meditatie, mindfulness en yoga voor een betere focus. Wat ook weer het besluitvormingsproces ten goede komt. 
  • Inspiratie. Een andere omgeving en het opdoen van nieuwe ervaringen stimuleert creativiteit en innovatie. Vol nieuwe ideeën en inspiratie naar huis! 
  • Preventie. Handvatten voor een gezonde leefstijl voor thuis.
  • Betere werk/privé balans. Heel belangrijk! Een iedereen is gebaat bij een fijne, ontspannen manager.
  • Positief effect. Hoe fijn als uw medewerkers geïnspireerd raken door uw energieke en blije zelf. 
  • Persoonlijke groei en zelfreflectie. Dit zal u verder brengen in alle aspecten van het leven.

Een persoonlijk bericht van een Puurenkuur gast

Een van onze gasten, de heer Vandenbosch, begon zijn gezondheidsreis met PuurenKuur drie jaar geleden. Zijn veeleisende rol als CEO bij een Belgische multinational, eiste z'n tol. Overdadige diners met veel alcoholgebruik, weinig beweging en slaap begonnen te leiden tot serieus overgewicht. Nu hij de 50 is gepasseerd, realiseert hij steeds meer het belang van een gezonde leefstijl. Hij kent z'n eigen valkuilen: door veel stress en druk neigt hij om terug te vallen in ongezonde gewoonten. En dus 'trakteert' hij zichzelf elk jaar naar een gezondheidsbestemming, waar hij zich overgeeft aan rustgevende activiteiten, ontspannende massages en gezonde voeding. Met een Personal trainer traint hij elke dag. Dit jaarlijkse ritueel geeft hem energie voor tien. Vandenbosch benadrukt: 'Het erkennen van een gezond lichaam en geest is zo belangrijk. Health & Wellbeing resorts die dit soort programma's aanbieden dragen echt bij aan een betere wereld. Je wordt er zachter van. Je hebt meer energie, focus en concentratie. Je groeit als mens en bent daardoor een betere manager.'