Soort reis

Waar gaat u naartoe?

Europa

Ontdek het mooiste van Mallorca en Ibiza met onze selectie van kleinschalige retreats, luxe wellnesshotels en Health Spa’s bij de retreatspecialist Puurenkuur sinds 2005.
Balearen eilanden
Ontdek
Luxe wellnesshotels, spavakantie en retreats in Cyprus. Puurenkuur biedt een groot aanbod van kuurreizen en wellnessvakanties in Cyprus. Dé specialist sinds 2005.
Cyprus
Ontdek
Ontdek onze yoga retreaats, luxe wellnesshotels en medische spa's op de Canarische eiland. We bieden surf en yoga retreats, detoxvakanties luxe spa hotels op Tenerife, Lanzarote en Fuerteventura.
de Canarische Eilanden
Ontdek
Ontdek luxe wellnesshotels, retreats en kuuroorden in Duitsland. Kuurreizen met ayurveda, yoga, detox, stressreductie of innerlijke balans bij Puurenkuur, dé wellness reis specialist sinds 2005.
Duitsland
Ontdek
Ontdek onze selectie van kuurreizen en thalassovakanties in Frankrijk, met onze selectie van Thalasso-hotels, luxe boetiekhotels en yogaretreats.
Frankrijk
Ontdek
Ontdek Griekenland: luxe wellnessreizen, yoga retraites en holistische health resorts in een mediterraan klimaat
Griekenland
Ontdek
Ontdek het beste kuuraanbod in Hongarije met geneeskrachtige minerale baden in hoogwaardige kuurhotels, yogaretreats, spirituele boetiekhotels en luxe hotels met spa #HongarijeWellness#kuren
Hongarije
Ontdek
Luxe spahotels, wellnesshotels en retreats in Italië. Puurenkuur biedt een groot aanbod van kuurreizen en wellnessvakanties in Italië. Dé specialist sinds 2005.
Italië
Ontdek
Ontdek de beste Ayurvedavakanties, Yoga Retreats en Luxe wellnesshotels met spa op Madeira bij Puurenkuur, de specialist sinds 2005.
Madeira
Ontdek
Luxe wellnesshotels, kuuroorden en retraites in Nederland. Puurenkuur biedt een groot aanbod van Yoga-, Detox-, Pilates en Mindfulness retreats. Dé specialist sinds 2005.
Nederland
Ontdek
Ontdek luxe wellnesshotels, retreats en kuuroorden in Oostenrijk. Kuurreizen met ayurveda, yoga, detox, stressreductie of innerlijke balans bij Puurenkuur, dé wellness reis specialist sinds 2005.
Oostenrijk
Ontdek
Ontdek de beste wellnesshotels en retreats, medische spas, mental balance centers, en luxe spahotels in Portugal bij Puurenkuur, het platform voor ontspanning, gezondheid en wellness sinds 2005.
Portugal
Ontdek
De beste luxe wellnesshotels, ayurveda en yoga retreats en kuuroorden in het groene Slovenië, No 1 bestemming in duurzaam en ecotoerisme.
Slovenië
Ontdek
Ontdek het mooiste van Spanje met onze selectie van retreats, luxe wellnesshotels en medische destination spas in Spanje op ons platform van ontspanning, gezondheid en wellness. De specialist Sinds 2005.
Spanje
Ontdek
Luxe wellnesshotels en retreats in Turkije - Boek uw reteat of wellnessvakantie bij Puurenkuur, hét reisplatform voor ontspanning, gezondheid en wellness sinds 2005.
Turkije
Ontdek
De mooiste luxe wellnesshotels, kuurreizen en detoxretreats in Zwitserland vindt u bij Puurenkuur, het platform voor ontspanning, gezondheid en wellness sinds 2005.
Zwitserland
Ontdek

Azië

Ontdek onze luxe  retreaats, wellnesshotels en health spa’s in Bali. Zorgvuldig geselecteerd, persoonlijk advies en op maat gemaakt.
Bali (Indonesië)
Ontdek
Ontdek bijzondere wellness- en spirituele reizen naar Bhutan bij Puurenkuur, de specialist van luxe wellnessreizen sinds 2005. Bekroonde specialist, op maat gemaakt en duizenden tevreden klanten.
Bhutan
Ontdek
Ontdek onze luxe ayurveda retreaats, luxe wellnesshotels en pachakarma resorts in India. Zorgvuldig geselecteerd, persoonlijk advies en op maat gemaakt.
India
Ontdek
Ontdek onze selectie van luxe wellnessretreaats en wellnesshotels in Maleisië. Zorgvuldig geselecteerd, persoonlijk advies en op maat gemaakt.
Maleisië
Ontdek
Ontdek onze luxe ayurveda retreaats, luxe wellnesshotels en pachakarma resorts in Nepal. Zorgvuldig geselecteerd, persoonlijk advies en op maat gemaakt.
Nepal
Ontdek
Ontdek onze luxe ayurveda retreaats, luxe wellnesshotels en pachakarma resorts in Sri Lanka. Zorgvuldig geselecteerd, persoonlijk advies en op maat gemaakt.
Sri Lanka
Ontdek
Ontdek onze luxe yoga retreaats, wellnesshotels en health spa’s in Thailand. Zorgvuldig geselecteerd, persoonlijk advies en op maat gemaakt.
Thailand
Ontdek
Ontdek onze selectie van luxe wellnesshotels in Vietnam. Zorgvuldig geselecteerd, persoonlijk advies en op maat gemaakt.
Vietnam
Ontdek

Afrika

Ontdek het mooiste van Marokko met onze selectie van luxe wellnesshotels en Yoga en surf retreats. Zorgvuldig geselecteerd, persoonlijk advies en op maat gemaakt.
Marokko
Ontdek

Midden-Oosten

De beste retreats, kuuroorden en wellnesshotels in Jordanië
Jordanië
Ontdek
Ontdek onze selectie van luxe wellnesshotels en Health Spa's in Oman. Zorgvuldig geselecteerd, persoonlijk advies en op maat gemaakt.
Oman
Ontdek
Ontdek onze selectie van luxe wellnesshotels en Health Spa's in Qatar. Zorgvuldig geselecteerd, persoonlijk advies en op maat gemaakt.
Qatar
Ontdek

Midden-Amerika

Ontdek onze luxe wellness retreaats en wellnesshotels in Costa Rica. Zorgvuldig geselecteerd, persoonlijk advies en op maat gemaakt.
Costa Rica
Ontdek
Ontdek onze luxe retreaats, wellnesshotels en health spa’s in Mexico. Zorgvuldig geselecteerd, persoonlijk advies en op maat gemaakt.
Mexico
Ontdek

Indische Oceaan

Ontdek onze selectie van luxe wellnesshotels en retreats op de Malediven. Zorgvuldig geselecteerd, persoonlijk advies en op maat gemaakt.
Malediven
Ontdek
Ontdek onze selectie van luxe wellnesshotels en retreats in Mauritius. Zorgvuldig geselecteerd, persoonlijk advies en op maat gemaakt.
Mauritius
Ontdek

Kwaliteit vóór alles: we hebben al onze bestemmingen zelf getest

Puurenkuur heeft als missie: mensen helpen bij het (terug)vinden van ontspanning. Zowel fysiek als mentaal. Ons aanbod is wereldwijd, dichtbij of juist ver weg: Nederland. Europa. Afrika. Azië. Amerika. Het is onze passie steeds weer nieuwe plekken te vinden, waar de focus op ontspanning en gezondheid ligt. Plekken waar u écht kunt opladen. Waar u kunt werken aan een specifiek doel. Waar gezonde voeding, (holistische) sportactiviteiten, coaching en ontspannende behandelingen centraal staan. We zijn op elke plek geweest en geven een advies op maat, waarin we luisteren naar uw wensen. Zodat u met een gerust hart uw droomvakantie bij ons kunt boeken. We staan voor service, zekerheid en hebben inmiddels jarenlange ervaring, en bieden net dat beetje meer. Bij onze reizen krijgt u namelijk iets extra’s, zoals een gratis spa-voucher, een upgrade of extra korting op de prijzen. Zo zijn we op alle fronten van toegevoegde waarde voor u.

Marleen
Oprichter Puurenkuur