Soort reis

Mogen we u inspireren

Blogs

Ontdek onze selectie van de beste luxe Ayurveda hotels en retraites en geniet van op maat gemaakte ayurvedabehandelingen, top service, Ayurvedische detoxmaaltijden en yoga in een luxueuze ambiance.

Luxe Ayurveda Retreats en Resorts

14 juni 2024

Een overzicht van onze meest luxe ayurveda retreats en hotels. Elke plek in deze categorie is een ayurvedaspecialist in hart en nieren en blinkt uit in comfort met minimaal vijf sterren. Ervaar deze oude Indiase geneeskunde met een hoog niveau van persoonlijke aandacht. Professionele ayurvedaspecialisten stellen een ayurvedakuurplan op, helemaal op maat gemaakt, volgens uw doshatype. U geniet van gastronomische ayurvedische gerechten, heeft toegang tot luxe faciliteiten zoals stoombaden en sauna's en verblijft in een comfortabele villa of suite. Soms kunt u er terecht voor een-op-eencoaching, workshops of lezingen over de ayurvedaleer en privélessen in yoga en meditatie. Ayurveda wordt steeds meer omarmd door een grote groep mensen. De holistische aanpak is zacht, 100% natuurlijk met kruiden en planten en geeft ontspanning, ontgifting en zelfs heling van lichaam en geest.  In deze lijst treft u:Luxe Ayurveda retreats in India en Sri LankaLuxe Ayurveda retreats in Europa

Lees hier mijn persoonlijk verhaal over mijn verblijf in Euphoria Retreat in Griekenland, de eerste holistische health spa in Griekenland. Moeilijk te vangen in woorden, maar ik doe een poging..
Puurenkuur review: Marleen's reis naar Euphoria Retreat Griekenland
Lees meer
Ontdek de top 9 iconische luxe spa\'s ter wereld, met holistische gezondheids- en wellness retreats in een luxueuze omgeving.
Iconische Health Spa's
Lees meer
Voor gezondheidsbewuste mannen | Puurenkuur.nl
Ontdek de 6 beste wellness en fitness retreats voor mannen in 2024
Lees meer
Top 5 bestemmingen in 2024 voor SUP & YOGA
Lees meer
Heeft u rugklachten? Ontdek ons \'Versterk je Rug\' retraite in Limburg, midden in de natuur en gericht op het verbeteren van uw houding, versterken van de spieren en ontspanning in de wervelkolom.
Versterk je Rug: Yogaretraite in Nederland
Lees meer
Ontdek de Beste Sport & Gyms in het aanbod van sportvakanties en kuurreizen wereldwijd. Vind jouw perfecte fitnessvakantie met de Puurenkuur top 6 lijst.
De beste Fitnesscenters & Gyms van 2024
Lees meer
Lees het blog over duurzame & eco wellnesshotels in de natuur. De beste natuurbestemmingen voor innerlijke balans en ontspanning.
Innerlijke rust in een van deze natuurbestemmingen
Lees meer
Ervaar totale rust tijdens ons Bosbad-retraite in Nederland. Dompel u onder in de natuur voor ultieme ontspanning en mindfulness.\
Bosbad-retraite Nederland
Lees meer
Ancient Healing part 1: Traditional Chinese Medicine
Ancient Healing deel 1: Traditionele Chinese geneeskunde
Lees meer
Floortje Dessing in Thailand
Tips voor een betere nachtrust - Leer beter slapen
Top 6 retreats voor in je eentje
Top 12 luxe destination spa's
Ayurveda in Europa