Soort reis

Mogen we u inspireren

Blogs - luxe wellnesshotels

Blog: Ontdek onze luxe wellnessvakanties naar Mauritius: Luxueuze wellnesshotels en insider tips van verborgen pareltjes van het eiland. #LuxeWellnessHotels #Mauritius

Ontdek Mauritius' luxe wellnesshotels én insiderstips

29 maart 2024

Na zijn bezoek aan Mauritius, schreef de Amerikaanse schrijver Mark Twain dat eerst het eiland werd geschapen en daarna pas de hemel, en dat deze op Mauritius is gebaseerd.  Mauritius valt onbetwist in het rijtje 'eilandparadijzen' (zoals de Seychellen en de Malediven). Parelwitte stranden, kristalhelder water en heel veel luxe vijfsterrenresorts. Dat onze wellnessresorts in Mauritius perfect zijn voor een wellnessvakantie, dat moge duidelijk zijn. Maar wat velen niet weten, is dat Mauritius heel veelzijdig is. Naast droomstranden, vindt u in het binnenland bergen en tropische wildernis, een scala aan inheemse vogels en dieren, gekke natuurverschijnselen en een cuisine waar je je vingers bij aflikt. We gingen vast voor u op pad en kwamen terug met een lijst aan insidertips. Zodat u Mauritius niet alleen vanuit een massagebed beleeft, maar ook eens buiten die gebaande paden treedt. We wensen u een prachtige droomreis toe! 

Ontdek onze leuke lente retreats voor gezondheid, ontspanning en wellness in Europa
Lente retreats 2024
Lees meer
Een grondige en uitgebreide gezondheidscheck-up in Thailand in de beste Health Resorts. Ontdek topkwaliteit voor een betere gezondheid en minder stress. #healthcheckup Thailand. #thebesthealthresortsworldwide.
Betere gezondheid en minder stress, Thailand is de place to be
Lees meer
Laat de liefde bloeien deze Valentijnsdag met onze exclusieve romantische wellnessretreats. Herontdek passie en ontspanning samen.
6 romantische wellnessretreats voor Valentijn 2024
Lees meer
Ontdek gastronomische restaurants in top gezondheids- en wellnessresorts! Een mix van ontspanning en heerlijk eten, bereid door wereldklasse chefs
Wellnesshotels met fantastische gastronomie
Lees meer
Ontdek Kamalaya\'s Radiant Bliss-programma in het uitgebreide blog van Marleen. Een holistische wellnessreis voor herstel van hormoonbalans,  gewichtstoename en verbetering van leefstijl. #VrouwenWelzijn #HolistischeGezondheid
Radiant Bliss: Kamalaya's wellnessprogramma voor vrouwen
Lees meer
Ontdek deze 8 bijzondere boetiek retreats in Health & Wellbeing. Voor ultieme ontspanning in hoofd en lijf. Kleinschalig, luxe en perfect voor solo reizigers.
8x kleinschalige, luxe wellnessboetiekhotels voor alleenreizenden
Lees meer
Floortje Dessing ontspant op Bali | Puurenkuur.nl
Floortje Dessing ontspant op Bali
Lees meer
Mentale Balans Gids: het grote aanbod in vakanties en reizen voor stressvermindering, emotionele balans en herstel van burn-out.
Reizen voor mentale balans - alles wat u wilt weten
Lees meer
Luxe spa\'s
De Beste Luxe Health & Wellbeing hotels wereldwijd
Lees meer
Bekijk hier al onze Luxe Wellnesshotels reizen
Tips voor een betere nachtrust - Leer beter slapen
Floortje Dessing in Thailand
Ayurveda in Europa
Top 13 luxe destination spa's
Top 6 retreats voor in je eentje