Puurenkuur, Wellness Reizen Wereldwijd
 
Soort reis

Hoteldetails

Yoga, detox, pilates en fitness in een hotel met fantastische service en uitgebreide wellness in een prachtig natuurgebied.

Hier gaat u naartoe
Midden in de bossen van Nationaal Park de Meinweg, een uniek Nederlands natuurgebied met prachtige wisselende landschappen vlakbij Roermond.

Mogen we u enthousiast maken?
In Boshotel Vlodrop komt het beste van twee werelden bij elkaar: de mooie Limburgse bossen, in combinatie met een prachtig wellnesscenter. Op deze plek kunt u genieten van de Puurenkuur weekenden met thema's als yoga, detox, sapvasten, pilates, fitness of leefstijl. Het hotel ligt midden in de bossen van Nationaal Park De Meinweg, een uniek Nederlands natuurgebied met prachtige, afwisselende landschappen. En bovendien vlak bij Roermond.

Speerpunten


Wellnessprogramma's

Belangrijk

 • Check-in vanaf 15.00 uur /check-uit tot 11.00 uur. Voor alle Puurenkuur gasten is de uitcheck echter om 12 uur
 • Late check-uit (tot 17.00 uur) is mogelijk tegen een toeslag van € 25 per kamer (afhankelijk van de beschikbaarheid op dat moment)
 • Parkeren bij dit hotel is gratis
 • Honden zijn toegelaten tegen € 15 per hond per nacht
 • Bij vertrek dient u de toeristenbelasting/city tax te voldoen aan de receptie
 • U dient badkleding te dragen in het binnenzwembad en Jacuzzi (openbare gedeelte), en naakt in het saunalandschap
 • De reistijd Utrecht - Boshotel Vlodrop is 75 minuten (per auto)
 • Fietsen zijn te huur bij de receptie
 • Baddoeken liggen klaar op uw kamer. Badjassen en slippers kunt u tegen toeslag huren (€ 7,50 per persoon per dag)
 • Yogamatjes zijn aanwezig in de zaal. U kunt uiteraard ook uw eigen mat meenemen. In de ruimte waar Yoga wordt gegeven ligt vloerbedekking
 • Er geldt geen korting voor de derde persoon op de kamer (extra bed): de reguliere programmaprijs is van toepassing voor de derde persoon
 • Reist u samen met iemand die niet deelneemt aan de yogalessen? Dan ontvangt die persoon € 15 korting op de arrangementsprijs (alleen van toepassing op de yogaweekenden)


Paspoort / visum informatie

Vaccinaties en gezondheid

Kamers

Het Boshotel Vlodrop beschikt over 80 kamers, allen met eigen badkamer met douche. Voor extra luxe boekt u een grote suite met een eigen terras, bad en uitzicht op het omringende landschap. Badjas en slippers liggen voor u klaar op de suites, niet op de standaard kamers. 


Standaard kamer
Boshotel Vlodrop

Blogs

Reiservaringen


12 mei 2023

Yogaweekend, Els Dourleijn

Seeeehr abwechslungsreich und auch herausfordernd, viele tolle neue Asanas, soms echt verrassend voor mijn lichaam. En je bent sowieso super. Das Hotel ist prima, alle mensen heel vriendelijk.

Eva

12 mei 2023

Yogaweekend, Els Dourleijn

Eine neue andere Erfahrung mit Yoga. Wieder besinnung auf mich selbst und mein Inneres. Wohltuende Anstrengung, Kraft, die in mir steckt entdecken, freundliche Menschen, eine tolle Frau Els kennengelernt.

Brigitta

12 mei 2023

Yogaweekend, Els Dourleijn

Inspirerend, ontspannen, uitdagend, rustgevend. Heel erg bedankt! Ik heb het als een mooi compleet pakket ervaren. Alles klopte! Het was een fijne sfeer. Je geeft heerlijk les - zit goed in elkaar (de les dan) Mooie opbouw. Je bent lief, grappig en straalt een fijne rustige sfeer uit.

Nele

Deel dit hotel