Puurenkuur, Wellness Reizen Wereldwijd
 
Soort reis

Hoteldetails

Het duurzame Zulal Wellness Resort by Chiva-Som combineert Arabische gastvrijheid en traditionele Islamitische geneeskunde met de holistische filosofie van Chiva-Som, de internationaal geprezen Destination Spa in Thailand.

Hier gaat u naartoe
Zulal Wellness Resort ligt aan zee in de noordpunt van Qatar en heeft een prachtig uitzicht over de Arabische golf. Al Khasooma ligt om de hoek en Al Ruwais ligt zo’n vijf kilometer afstand. Het resort biedt privacy, maar is toch een toegankelijke locatie met de luchthaven van Doha op zo’n 90 minuten rijafstand.

Mogen we u enthousiast maken?
Zulal Wellness Resort is een baanbrekende wellnessbestemming in het Midden-Oosten. Het is het eerste resort dat de traditionele Arabische en Islamitische geneeskunde (TAIM) volledig omarmt. Meer dan 280.000 vierkante meter van het resort is gewijd aan het verbeteren van fysieke, mentale en emotionele gezondheid. Het combineren van TAIM met het internationaal gerenommeerde Chiva Som (een van de eerste hoogwaardige holistische kuuroorden ter wereld) levert een bijzonder en kwalitatief hoogstaand kuuroord met kennis van zaken op. Zulal heeft aparte delen voor adults-only en voor gezinnen met kinderen. Beide delen van Zulal inspireren een positieve en duurzame verandering van levensstijl. Zulal Serenity biedt volwassen gasten een ingrijpende gezondheid en leefstijl reset. Het is de plek voor adults-only om in stilte en rust aan hun mentale en fysieke gezondheid te werken. Zulal Discovery nodigt gezinnen met kinderen uit samen op wellnessreis te gaan. Om echt contact te maken, een gezonde leefstijl te volgen en zich goed te voelen.

Speerpunten


Wellnessprogramma's

Belangrijk

  • Vliegen op: Doha (DIA)
  • Transfertijd vanaf de luchthaven Doha: ca.90 minuten
  • Check-in tijd 14.00 uur / Check-uit tijd 12.00 uur
  • Late check-uit is mogelijk tegen een toeslag
  • Badkleding: In de spa is (bescheiden) badkleding verplicht. Er is een apart gedeelte voor mannen en vrouwen.
  • Er is een onverwarmd buitenbad en een watercircuit in de spa. 
  • Kindvriendelijk hotel, er is een apart gedeelte voor families Zulal Discovery en een apart gedeelte voor adults-only Zulal Serenity
  • Internet: gratis in de kamer
  • Om de rust in het resort te bewaren zijn mobiele apparaten niet toegestaan in publieke ruimtes.
  • Badjas/slippers op de kamer: ja, gratis in de kamer


Paspoort / visum informatie

Vaccinaties en gezondheid

Kamers

Zulal Serenity

Zulal Serenity heeft 60 kamers en suites met een serene en elegante uitstraling. De rustgevende uitzichten op strand, zee en lagune ondersteunen de verbinding met uzelf en het even terugtrekken uit de wereld.

Zulal Discovery

De 120 kamers van Zulal Discovery zijn speciaal ontworpen voor gezinnen en liggen tussen de woestijn, de zee en de lagune van het resort. Elke kamer biedt uitzicht op de natuur.


Discovery Deluxe kamer
Zulal Wellness Resort
Discovery Deluxe zeezicht
Zulal Wellness Resort
Serenity Grand Deluxe kamer Adults-Only
Zulal Wellness Resort

Media

Deel dit hotel