Soort reis

Hoteldetails

Gastvrij hotel met excellente service en gerenoveerd wellnesscenter vlak bij zee, duinen en bossen voor ontspannende yoga-, mindfulness- en wellnessweekenden.

Hier gaat u naartoe
Badhotel Domburg ligt op 250 meter van zee in het idyllische badplaatsje Domburg dat in 2014 de officiële status van heilzame zeebadplaats kreeg. Deze regio, de noordwest kust van het schiereiland Walcheren, staat ook bekend om zijn schitterende duinlandschap. De reistijd vanaf Utrecht is ongeveer twee uur.

Mogen we u enthousiast maken?
Inmiddels een begrip: de Puurenkuur retraites in Badhotel Domburg. Met verschillende thema's als yoga, wellness, meditatie, mindfulness of Pilates. Het viersterren badhotel ligt op slechts vijf minuten loopafstand van het strand. Gewoon een goed hotel met een uitgebreid wellnesscenter. Lekker eten. Goede lessen. En niet onbelangrijk: comfortabele kamers. Een weekend weg met ontspanning en plezier. En bij thuiskomst? Vol energie!

Speerpunten


Wellnessprogramma's

Belangrijk

  • Check-in vanaf 15.00 uur / check-uit tot 12.00 uur
  • Late check-uit (tot 17.00 uur) is mogelijk tegen een toeslag van € 31 per kamer (afhankelijk van de beschikbaarheid op dat moment)
  • Parkeren bij het hotel is mogelijk a € 8,75 per nacht
  • Huisdieren zijn toegelaten op aanvraag (maximaal 2) a € 20 per huisdier per nacht
  • Bij vertrek dient u de toeristenbelasting/city tax a € 1,30 per persoon per nacht te voldoen aan de receptie
  • De spa is alleen te betreden zonder badkleding
  • Kinderen tot 18 jaar kunnen alleen tijdens specifieke uren gebruik maken van het binnenbad. Op deze uren dient u te zwemmen in badkleding, de overige tijd kunt u naakt zwemmen in het binnenbad. 
  • De reistijd Utrecht - Badhotel Domburg is 150 minuten (per auto) 
  • Fietsen zijn te huur bij de receptie tegen een toeslag
  • Badjas en slippers liggen voor u klaar op uw kamer
  • Wilt u graag een kamer met een bad, dan kunt u dit bij ons aangeven (telefonisch, per mail of bij het opmerkingenveld op het boekingsformulier) (uitsluitend op aanvraag)
  • Yogamatjes zijn aanwezig in de zaal. U kunt uiteraard ook uw eigen yogamat meenemen. In de yogazaal ligt vloerbedekking
  • Er geldt een korting voor de derde persoon op de kamer (extra bed): 10% korting op de programmaprijs
  • Reist u samen met iemand die niet deelneemt aan de yogalessen? Dan ontvangt die persoon € 15 korting op de arrangementsprijs (alleen van toepassing op de yogaweekenden)


Paspoort / visum informatie

Vaccinaties en gezondheid

Kamers

De 116 frisse en ruime kamers (40 m2) zijn in 2022 volledig gerenoveerd. In sommige kamers staan twee eenpersoonsbedden, in andere een tweepersoonsbed. Verder vindt u een kuipstoel, een (slaap)bankje, flatscreen tv, telefoon, koffie- en theefaciliteiten, koelkastje (op verzoek te vullen als minibar) en kluisje. Badjassen en slippers liggen klaar op uw kamer. De moderne badkamer is uitgerust met een douche, wastafel, apart toilet en een haardroger.

Tweepersoonskamer
Badhotel Domburg tweepersoonskamer
Tweepersoonskamer voor alleengebruik
Badhotel Domburg standaardkamer

Video

Reiservaringen


18 maart 2024

Yoga, Wellness & Sound, Mariken Fliervoet

Twee bijzondere ervaringen dit weekend: een Sound bath en een Yoga Nidra. Ik kon m helemaal overgeven aan de verschillende geluiden aan het einde van de vrijdagavond les. Alle gedachten verdwenen en ik voelde me één met de elementen.

En dan de Yoga Nidra op zaterdag. Ik heb nog nooit zo’n diepe ontspanning ervaren. Ik heb me niet gerealiseerd hoeveel spanning er in mijn lichaam lag opgeslagen. Ik voel me helemaal geweldig, ontspannen en vol energie. Bedankt!


Irina

18 maart 2024

Yoga, Wellness & Sound, Mariken Fliervoet

Ik ben nog helemaal onder de indruk van de Yoga Nidra, dat had ik niet van mezelf verwacht.

Een hele fijne combinatie van verschillende lessen. De combinatie is goed bevallen. Duidelijke uitleg en verdieping. Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar. Een fijne en mooie beleving!


Monique

Deel dit hotel