Puurenkuur, Wellness Reizen Wereldwijd
 
Soort reis

Sportvakanties met bootcamp

Trainen tot het gaatje...

Een bootcamp is een type fitnessles die cardio- en krachttrainingsoefeningen combineert in een high-intensity workout. Bootcamps worden meestal geleid door een gecertificeerde fitnessinstructeur en zijn ontworpen om een uitdagende en gevarieerde training te bieden die kan helpen bij het verbeteren van fitness, kracht en uithoudingsvermogen. Bootcamps worden uitgevoerd op verschillende locaties, zoals sportscholen, hotels / resorts of parken. Een bootcamp heeft een mix van lichaamsgewicht oefeningen, zoals push-ups, squats en lunges, evenals oefeningen met apparatuur, zoals kettlebell swings, medicine ball tosses en weerstandsbandwerk. De workouts worden meestal gedaan in circuit, waarbij deelnemers van de ene oefening naar de andere gaan met weinig of geen rust ertussen. Bootcamps zijn een leuke manier om in vorm te komen, omdat een bootcamp training vaak in groepen of teams gaat. Ze kunnen ook worden aangepast aan verschillende fitnessniveaus. Bootcamps kunnen een uitdagende en effectieve workout bieden die kan helpen bij het verbeteren van de cardiovasculaire gezondheid, spieruithoudingsvermogen en algehele fitness.
Lees meer

Insiders tipsFilter de reizen op

Ontdek hier alle Bootcamp reizen

Sport and Fitness Holidays at Pine Cliffs Ocean Suites
8 reviews
Albufeira, Faro, Portugal
Een van de beste Sport, Fitness & Outdoor-hotels in Europa, aan zee! Met veel sport en wellnessprogramma's, goede begeleiding, elegant hotel, prachtige spa en een golfbaan. Favoriet onder mannen! lees meer
Puurenkuur extra’s
Afhankelijk van de geboekte reis:
  • Gratis spa-giftvoucher
  • 1 OF 2 vouchers p.p. voor een (holistische) les afhankelijk van de lengte van het verblijf
  • Dagelijks gratis entree in de Thermal Spa Circuit Oasis in de Serenity Spa
  • 10% korting op extra behandelingen in de Serenity Spa en bij de kapper (niet op producten)
  • Voor terugkerende gasten bij Pine Cliffs Ocean Suites: Bovenstaande extra's + gratis kamer upgrade naar de volgende categorie (op basis van beschikbaarheid)
Phuket Cleanse
2 reviews
Rawai, Thailand
Kleinschalig retreat waar rawfood, héél veel sport- en yogalessen, meditatie en workshops de pijlers vormen. Locatie: het vriendelijke Phuket Cleanse retreat in Thailand, waar niets moet en alles mag. Fit, gezond en schoon komt u terug! lees meer
Puurenkuur extra’s
Afhankelijk van de geboekte reis:
Absolute Sanctuary
17 reviews
Koh Samui, Thailand
Dit prachtige wellness-boetiekhotel met Mediterraans geïnspireerde architectuur op het tropische eiland Koh Samui in Thailand is een waar paradijs voor liefhebbers van yoga, detox, fitness en Pilates. lees meer
Puurenkuur extra’s
Afhankelijk van de geboekte reis:
  • KORTING in oktober en december
  • 1 gratis nacht 
  • Gratis giftvoucher t.w.v. € 100
  • Gratis kamer upgrade
  • Voor terugkerende klanten: gratis nachten 

Niet gevonden waar u naar zocht? Bel +31 (0)20 573 03 50 voor meer informatie!

Wat is bootcamp

Een bootcamp is een type fitnessles die cardio- en krachttrainingsoefeningen combineert in een high-intensity workout. Bootcamps worden meestal geleid door een gecertificeerde fitnessinstructeur en zijn ontworpen om een uitdagende en gevarieerde training te bieden die kan helpen bij het verbeteren van fitness, kracht en uithoudingsvermogen.

Bootcamps worden uitgevoerd op verschillende locaties, zoals sportscholen, hotels / resorts of parken. Een bootcamp heeft  een mix van lichaamsgewicht oefeningen, zoals push-ups, squats en lunges, evenals oefeningen met apparatuur, zoals kettlebell swings, medicine ball tosses en weerstandsbandwerk. De workouts worden meestal gedaan in een circuitformat, waarbij deelnemers van de ene oefening naar de andere gaan met weinig of geen rust ertussen. 

Bootcamps zijn een leuke manier om in vorm te komen, omdat een bootcamptraining vaak in groepen of teams gaat. Ze kunnen ook worden aangepast aan verschillende fitnessniveaus. Bootcamps kunnen een uitdagende en effectieve workout bieden die kan helpen bij het verbeteren van de cardiovasculaire gezondheid, spieruithoudingsvermogen en algehele fitness.

Bootcamp vakanties 

Puurenkuur biedt diverse bootcampvakanties aan. Bootcamp vakanties zijn een type actieve vakantie waar bootcamptrainingen worden gegeven. U krijgt deze ofwel één op één, ofwel in groepsverband. U verblijft in een resort die bootcamptrainingen aanbiedt in een wellness- of sportprogramma, met verblijf op een specifieke locatie, vaak in een prachtige omgeving in de natuur. Tijdens een bootcampvakantie krijgen deelnemers dagelijks intensieve trainingen die zijn ontworpen om de fitness, kracht en uithoudingsvermogen te verbeteren. Naast trainingen bieden bootcampvakanties vaak ook een gezond maaltijdplan aan. Bootcampvakanties zijn een leuke en effectieve manier voor een gezonde én actieve vakantie, waarbij u tegelijkertijd aan uw fitness en spierkracht werkt.