Er zijn diverse wellness reizen die onder begeleiding staan van Nederlandstalige coaches en trainers. Dit zijn altijd gespecialiseerde deskundigen. Dat betekent...
Lees meer

Puurenkuur selectie

Wellness Magazine

Alle bestemmingen & inspiratie



Filter de reizen op





Ontdek hier alle Nederlandstalige coaching reizen

Erfgoed Bossem
Lattrop, Overijssel, Nederland
Midden in het Twentse landschap – omringd door weilanden en bossen - staat boerderij landgoed Erfgoed Bossem. De plek voor ecologisch en duurzaam ‘logeren bij de boer’, met een heuse hooischuur, een boerenkeuken en oneindige vergezichten. lees meer
Puurenkuur voordelen
Afhankelijk van de geboekte reis:
Silence the mind
2 nachten, diner, workshops
Niet gevonden waar u naar zocht? Bel +31 (0)20 573 03 50 voor meer informatie!
Kent u het gevoel? Dat u maar tegen dezelfde kwesties blijft aanlopen? Dat u weer uw grenzen bent overgegaan? Dat u op zich alles heeft maar toch iets mist in uw leven? In dit soort situaties kan een coach, een psycholoog of een therapeut uitkomst bieden. In een een-op-eengesprek kan die de vinger op de zere plek leggen. Laten zien wat uw patronen zijn. Inzicht bieden in wat er speelt. Bovendien kan hij of zij vervolgens helpen bij het formuleren van antwoorden op uw vragen. Adviezen aanreiken. Suggesties doen. Zodat u een verandering kunt bewerkstelligen.

Wat is een wellness reis met Nederlandstalige coaching?  

Er zijn diverse wellness reizen die onder begeleiding staan van Nederlandstalige coaches en trainers. Dit zijn altijd gespecialiseerde deskundigen. Dat betekent dat ze weten hoe ze u kunnen helpen met de dingen op een rijtje te zetten. Hoe ze u een spiegel kunnen voorhouden zodat duidelijk wordt wat er aan de hand is in uw leven. Hoe ze uw ongewenste patronen, blinde vlekken en valkuilen kunnen blootleggen.

U verblijft tijdens zo’n wellnessreis in een fijn kuuroord of resort, geniet van gezond eten, doet aan yoga of pilates. En u voert persoonlijke gesprekken, in het Nederlands, waarin de kwestie waarmee u zit aan de orde komt. Om ervoor te zorgen dat daar eenmaal thuis geen last meer van hebt. Werken aan uzelf terwijl u ontspant. Een betere vakantie is er bijna niet.

Kijk ook eens bij de volgende categorieën

  • Privé coaching
  • Burn-out preventie
  • Landen in je lijf
  • Reset Yourself
  • Emotionele Healing
  • Alle stressmanagement reizen

  • Hieronder vindt u een overzicht met wellness resorts die privé coachingssessies aanbieden. Meer weten? Neemt u vooral contact met ons op. We informeren u met plezier over de mogelijkheden.