Filter op beoordelingen
Reiservaringen

Wij delen met u graag ons enthousiasme over onze bestemmingen en reizen. Maar laten we eerlijk zijn: helemaal ‘ongekleurd’ zijn onze meningen niet. Daarom hechten we veel waarde aan de beoordelingen en tips die onze klanten achterlaten op onze website. Niets zo waardevol als een review van een klant die net terug is van zijn/haar reis. Daarom warm aanbevolen: lees de beoordelingen. U kunt reviews vinden over elke reis, elk hotel, elke coach. Of doe inspiratie op in het algemene reviewoverzicht van alle wellnessreizen.

Reviews van Porto Elounda Golf & Six Senses Spa
27 september 2019

Griekenland, Porto Elounda Golf & Six Senses Spa

✅ Goede spafaciliteiten & behandelingen

✅ Ontspannen sfeer

✅ Mooi uitzicht & omgeving


De spa therapeutes zijn top! Ze voelen je echt aan, de behandelingen zijn er om jou beter te laten voelen en dat merk je echt heel goed achteraf knus in een zeteltje met thee!

Anoniem

15 juli 2019

Griekenland, Porto Elounda Golf & Six Senses Spa

Onze ervaring was fantastisch alles was super geregeld en verliep naar wens.

De accomodatie, eten en de service in het hotel was excellent.

Het wellness pakket was uitgebreid en afspraken verliepen naar wens en accuraat.

De uitvoering van de behandelingen was van grote klasse en we kregen zeker dat "verwende" gevoel waarnaar wij op zoek waren.

Onze upgrade naar de poolroom was perfect (al was het water nog wat aan de frisse kant).

De enige opmerking was het lawaai/geluid van de pool-drainage systeem (omdat we de kamer helemaal aan het einde van het hotel dus ook aan het einde van het drainage systeem hadden)

Wij hebben een geweldige vakantie gehad en zullen een volgende keer zeker overwegen om terug te gaan.

Ook jullie service, meedenken en regelen van onze wellness vakantie was fantastisch en we komen graag bij jullie terug.

Anoniem

12 juni 2018

Griekenland, Porto Elounda Golf & Six Senses Spa

Van de spa-giftvoucher heb ik het Aromatherapie Ayurveda programma geboekt. Dit was een bijzonder prettige ervaring. De nadruk lag op ontspanning, en niet op ‘losmaken’ van spieren e.d. En het was dan ook echt ontspannend en super de luxe. Uitstekende masseuses, mooi en groot (maar intiem) en heel schoon spa-complex. En het was niet druk, dus het voelde een beetje als onze privé-spa.. En na ons ochtendprogramma, vetrokken we naar het strand/zwembad/bar om daar verder te luieren. Echt goed geslaagd dus! Het personeel van het hotel was ook ontzettend vriendelijk en de gasten waren zeer beschaafd. Geen Nederlander te bekennen en dat vinden we wel zo prettig ☺. 

Dus nogmaals dank voor je hulp bij het zoeken en boeken. Het was echt heerlijk en goed geregeld door Ilona!


Marielle O.

10 juni 2014

Griekenland, Porto Elounda Golf & Six Senses Spa

Heerlijk hotel, heerlijk eten en fantastische behandelingen. Ik heb een heerlijke break gehad. De kamers van het hotel zijn erg mooi en kijken allemaal uit op zee, een minpunt was dat het best wel gehorig was vanwege een afgesloten tussendeur tussen de kamers. Het eten was erg lekker en elke dag anders, er was erg veel keus. De spa was erg mooi met heke fijne behandelingen. De spa zelf was wel wat klein met maar 1 bad(binnen en buiten) en drie sauna's. De lessen die werden georganiseerd waren erg fijn en altijd in een klein groepje of alleen. Al met al kan ik de reis aanbevelen hoewel ik denk dat het hotel in het hoogseizoen wel erg veel gezinnen met kinderen trekt was het in juni precies druk genoeg

Liselotte de H.

18 mei 2014

Griekenland, Porto Elounda Golf & Six Senses Spa

Wij hebben enorm genoten van de hele entourage van Hotel Porto Elounda op Kreta. Wij hebben echt 8 fantastische dagen gehad, zoo verwend gevoeld, maar ook verzorgd, veel aandacht, voor de kleinste details, ongelooflijk, dat maak je zelden mee. Verzorging van de kamer was top, het eten in het hotel was geweldig, hoewel buffetvorm, toch zeer gevarieerd en heel smaakvol bereid, de Spa faciliteiten waren ook grandioos, prachtige sauna afdeling, nog prachtiger behandelruimtes voor massages, en zeer kundige therapeuten, kwaliteit! De yogalessen in de ochtend op het buiten-platform met zeezicht, waren ook heerlijk en ook daar een vakkundige yogadocent! SUPER !! Dus ja, ik wil echt zo weer terug! een aanrader zeker in deze tijd van het jaar, alle bloemen in bloei, volle maan, zon, heerlijke temperaturen.

Margot T.