Filter op beoordelingen




Reiservaringen

Wij delen met u graag ons enthousiasme over onze bestemmingen en reizen. Maar laten we eerlijk zijn: helemaal ‘ongekleurd’ zijn onze meningen niet. Daarom hechten we veel waarde aan de beoordelingen en tips die onze klanten achterlaten op onze website. Niets zo waardevol als een review van een klant die net terug is van zijn/haar reis. Daarom warm aanbevolen: lees de beoordelingen. U kunt reviews vinden over elke reis, elk hotel, elke coach. Of doe inspiratie op in het algemene reviewoverzicht van alle wellnessreizen.

Reviews van Euphoria Retreat
4 oktober 2022

Griekenland, Euphoria Retreat

Het is ook erg leuk dat je dichtbij het dorpje Mystras bent. Een gezellig pleintje, heel dichtbij de locatie. Ten tweede is het echt een super programma met specialisten op alle onderdelen. Indian Yoga wordt door een specialist gegeven; de stem workshop door een ervaren trainer; de hikes door een gids die de omgeving goed kent.

Anoniem

30 juni 2022

Griekenland, Euphoria Retreat

Echte 5-sterren kwaliteit en service in een unieke en prachtige omgeving. Het hotel is compleet in harmonie met de natuur. Ideale keuze voor ontspanning en meditatie.

Elmira

23 juni 2022

Griekenland, Euphoria Retreat

Excellent location, great food, pleasing aesthetic design, wonderful spa and facilities. Hamam was the highlight of our 2-night stay there. Staff serving us, Kostas at the restaurant and Konstantinos at the spa were very helpful and friendly. Highly recommended!

Roberto

16 juni 2022

Griekenland, Euphoria Retreat

De perfecte ontsnapping, op rijafstand van Athene, omringd door prachtige locaties, rijk aan geschiedenis en lekker eten. De spa-ervaring is uitstekend. Unieke architectuur en zeer bekwame therapeuten.

Het gehele personeel is erg beleefd.

Het ontbijt dat het hotel aanbiedt in het restaurant is heerlijk en gezond. De snackopties zijn gelimiteerd, maar ondanks dat was het een zeer positieve ervaring!

Ineke

29 april 2022

Griekenland, Euphoria Retreat

Bij het Euphoria retreat hotel staat kwaliteit hoog in het vaandel. Heerlijke behandelingen, super service, vriendelijk personeel en op alles is maatwerk mogelijk. De dagelijkse groepsactiviteiten voor de wat meer actieve gast zijn een perfecte aanvulling en bieden ook de mogelijkheid om de omgeving te verkennen. Maar ook de service van Puurenkuur is geweldig! Alle vragen worden vooraf keurig beantwoord en alles netjes geregeld. Bedankt voor de gratis kamer upgrade en spa voucher van €100, was zeer welkom!

Anoniem